Rețete

Fursecuri cu unt de migdale

Fursecuri cu unt de migdale

Ingrediente (12 fursecuri)

  • 200g unt de migdale Myprotein
  • 150g zahăr de cocos Myprotein
  • 1 ou
  • 1 linguriţă de extract de vanilie
  • 50g ciocolată organică cu lichior Myprotein

Mod de preparare

Mixăm oul cu zahărul de cocos, apoi adaugăm untul de migdale și vanilia. Când avem un amestec
omogen, încorporăm ciocolata tăiată bucăţele mici. Folosind o lingură pentru îngheţată, formăm 12
biluţe pe care le așezăm în tavă și le aplatizăm ușor. E bine să fie așezate la distanţă unele de
celelalte, pentru că se vor lăsa la copt.
Introducem tava cu fursecuri timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit la 170C sau până se rumenesc
foarte puţin pe margini. Le lăsăm să se răcească în tavă, apoi pot fi servite.

Poftă mare!



Mădălina Andreescu

Mădălina Andreescu

Scriitor şi expert


Doreşti să cumperi produsele noastre? Vezi ce oferte ţi-am pregătit la noi pe site. Cumpără Acum