1+1 gratis la o selecție de produse + 35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35
Livrare gratuită la comenzile peste 200 RON

Post-antrenament

9 rezultate

Formulele noastre post-antrenament conțin amestecuri precise de proteine, aminoacizi, creatină, carbohidrați și vitamine esențiale - pentru a obține o nutriție perfectă după antrenament care să-ți susțină obiectivele sportive.

Indiferent dacă ești în căutarea unui shake post-antrenament pentru a recupera după o sesiune de ridicare de greutăți sau dacă tocmai ai terminat un antrenament HIIT, suntem aici pentru a te sprijini la fiecare pas.

Sortare după:

Products

Întrebări frecvente

Ce ar trebui să iau după antrenament?

Încercați să consumați alimente bogate în proteine sau un shake de proteine; cel mai bine ar fi să consumați proteine complete, cum ar fi cele de origine animală. Cu toate acestea, pentru vegetarieni sau vegani, combinați pur și simplu mai multe surse de proteine sau suplimentați cu o pudră proteică vegană. O banană, un pumn de fructe uscate sau chiar câteva dulciuri pot fi, de asemenea, benefice pentru recuperare.


Când ar trebui să iau proteine după antrenament?

În timp ce întreaga ta dietă va afecta modul în care te adaptezi la exerciții, ar fi recomandabil să consumi o sursă de proteine cât mai curând posibil după antrenament!


Câte proteine ar trebui să consum după antrenament?

Pe baza cercetărilor existente, se recomandă o porție între 20 și 40 g de proteine.


Cât de mult dextroză ar trebui să am după antrenament?

Acest lucru depinde de cantitatea de exerciții fizice pe care le-ați făcut și sau de tipul de activitate. În general, a avea o porție egală de carbohidrați față de proteine este un punct de plecare excelent, însă este posibil să fie nevoie să vă dublați aportul de carbohidrați față de proteine dacă v-ați antrenat mult timp (mai mult de 60 de minute) și sau la o intensitate ridicată.


Când ar trebui să iau un post-antrenament?

În timp ce întreaga dietă va afecta modul în care vă adaptați la exercițiile fizice, ar fi cea mai bună practică să luați un post-exercițiu cât mai curând posibil după antrenament.


Ar trebui să iau un shake de proteine sau o masă bogată în proteine după antrenament?

Ar putea fi mai bine să alegeți un shake de proteine decât o masă bogată în proteine după antrenament, deoarece este probabil ca shake-ul de proteine să fie mai rapid de absorbit și să ofere mai multe blocuri de construcție disponibile pentru ca organismul dumneavoastră să le folosească pentru a se repara și a crește.


Cât de des trebuie să iau proteine?

Dozele de proteine ar trebui să fie distribuite în mod ideal în mod egal, la fiecare 3-4 ore, pe parcursul zilei.


Care este cel mai bun post-antrenament pentru a câștiga mușchi?

Acest lucru va depinde de întreaga ta dietă, dar un post-antrenament format din proteine și carbohidrați ar fi de mare ajutor! Adăugarea de creatină ar putea ajuta la creșterea rezultatelor tale la un alt nivel, de asemenea.


Care sunt beneficiile suplimentelor post antrenament?

Exercițiile fizice necesită energie, așa că, după un antrenament, este important să vă refaceți nutrienții pe care i-ați consumat - sau, în cazul electroliților, pe care i-ați pierdut prin transpirație.

Proteinele sunt vitale, deoarece contribuie la creșterea și menținerea masei musculare, așa că, asigurându-vă că aveți un aport bun de acest nutrient după antrenament, puteți contribui la susținerea mușchilor, ceea ce este important pentru progresul fitness-ului. De asemenea, este foarte important să vă completați aportul de carbohidrați, deoarece aceștia reprezintă principala sursă de energie a organismului. Vitaminele esențiale, în special vitamina C, pot fi, de asemenea, foarte utile după antrenament, deoarece ajută la susținerea sistemului imunitar în timpul și după un exercițiu intens. Suplimentele noastre post-antrenament sunt o modalitate rapidă de a obține un aport de toți acești nutrienți importanți într-un mod convenabil și gustos, deoarece majoritatea shake-urilor noastre sunt disponibile în arome delicioase precum ciocolată, vanilie și căpșuni.