Skip to main content

33% Reducere la cele mai populare produse si 1+1 Gratis la unt de arahide | Oferta se aplica automat
30% Reducere la restul produselor | COD:RO30

Contact

Ca să afli mai multe despre cum să utilizezi site-ul, cum să-ți faci un cont și cum să-ți urmărești comenzile, te rugăm sa citești lista noastră de întrebări frecvente.

FACEBOOK:

Poți să ne trimiți un mesaj pe pagina noastră de Facebook.

EMAIL:

Dacă nu găsești un răspuns la întrebarea ta, te rugăm să te autentifici făcând clic aici și să ne trimiți un mesaj prin intermediul centrului de mesaje din contul tău, iar echipa noastră de relații cu clienții îți va răspunde cu cea mai mare plăcere.

Vom face tot posibilul să-ți răspundem în maxim 24 de ore.

POȘTĂ:

O altă modalitate de a ne contacta este prin poștă la următoarea adresă.

Departamentul Relații cu Clienții Myprotein Meridian House, Gadbrook Park, Gadbrook Way, Rudheath, Northwich, Cheshire, CW9 7RA

Te rugăm să ne scrii pe adresa de mai sus, însă reține că nu trebuie să folosești această adresă pentru returnarea de produse. Dacă dorești să returnezi un produs, te rugăm să iei legătura cu echipa noastră de Servicii Clienți, care îți va explica care este procedura de returnare.


2019 © 2018 The Hut.com Limited, o companie înregistrată în Anglia si Țara Galilor (număr 05016010) al cărei adresă este Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.

Platiti in siguranta cu
Visa Electron Visa Paypal Mastercard Maestro Amex