Skip to main content
Rețete

Rețetă de clătite umplute cu șuncă și brânză

Rețetă de clătite umplute cu șuncă și brânză
Lauren Dawes
Scriitor si expert10 luni Ago
Vezi profilul lui Lauren Dawes

În fiecare an, dezbaterea despre clătite sărate se dezlănțuie - sunt sau nu sunt acceptabile? Când vine vorba de clătite, nu suntem pretențioși - stivuite, umplute, înmuiate, le-am încercat pe toate, așa că am profitat de șansa de a încerca o variantă delicioasă de clătite sărate pentru a da startul.

Șunca și brânza este o combinație clasică care este divină într-un toast, simplu ca bună ziua. Acum, mulțumită reginei rețetelor @healthy_floflo, vă puteți bucura de această umplutură delicioasă și suculentă. Nu esti convins? Dă-le o șansă, nu vei fi dezamăgit.

Ai nevoie să îți refaci proviziile pentru Ziua Clătitelor? Verifică pachetul "Build Your Own Pancake Bundle".

Reteta video aici.

Ingrediente

6 linguri de amestec proteic pentru clătite (fără aromă) 170 ml de lapte la alegere 4 felii de șuncă 4 felii de brânză Chedar

Metoda

1 - Într-un bol, se adaugă Protein Pancake Mix și apoi se adaugă treptat laptele, puțin câte puțin, până când aluatul lasă o dâră. 2- Turnați aproximativ 2 linguri de aluat într-o tigaie încinsă, adăugați deasupra feliile de șuncă și brânză și apoi închideți cu încă o lingură de amestec pentru clătite. Se gătește timp de 1-2 minute și apoi se întoarce. 3 - Repetați până când obțineți un teanc de clătite savuroase delicioase! Serviți cu un strop din sosul nostru BBQ fără zahăr pentru a le termina.

Informatii nutritionale per servire

Calorii 372 Total grăsimi 9.2g Carbohidrați totali 11g Proteine 60g

Lauren Dawes
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Lauren Dawes

Lauren este absolventă de literatură engleză originară din sud. Ea a iubit mereu înotul și a descoperit beneficiile antrenamentului cu greutăți în ultimii ani și are foarte mult spațiu pentru a îmbunătăți clasa ei de yoga săptămânal.

În weekend de obicei gătește sau mănâncă un fel de brunch și se bucură de rețele noi pe care le descoperă cu colegii ei de cameră - mai ales că nu respectă obiceiurile stundețești și gătește tot felul de lucruri. Cu toate acestea, ea crede foarte mult în menținerea unui echilibru între sală și gin.

Aflați mai multe despre experința lui Lauren aici.

myprotein