Skip to main content
Rețete

Quesadilla cu piept de pui facut cu aer cald

Quesadilla cu piept de pui facut cu aer cald
Lauren Dawes
Scriitor si expert11 luni Ago
Vezi profilul lui Lauren Dawes

Quesadilla cu piept de pui facut cu aer cald

Aveți poftă de mâncare la prânz și aveți nevoie de ceva foarte simplu care să vă facă plăcere? Această quesadilla rapidă este o alegere câștigătoare la prânz.

Umplută cu bucăți fragede de pui și plină de mozzarella topită, este o senzație de aromă care vă va ajuta sa atingeti necesarul de macronutrienti. În plus, are 64 g de proteine, ceea ce o face ideală pentru a atinge necesarul proteic.

Sfat: un wrap de tortilla cu conținut ridicat de proteine este o modalitate foarte ușoară de a crește conținutul de proteine al acestei rețete - sunt disponibile pe scară largă și pot fi găsite în majoritatea supermarketurilor.

Reteta video aici

Ingrediente

150 g piept de pui (tăiat în cubulețe) 1 linguriță de praf de usturoi 1 linguriță de praf de ceapă 1 linguriță de paprika măcinată Sare și piper după gust 1 wrap bogat în proteine 30 g de sos fără zahăr (Sweet Chilli) 50 g de brânză mozzarella ușoară

Metoda

Se condimentează pieptul de pui tăiat în cubulețe cu praf de usturoi, praf de ceapă, paprika, sare și piper, apoi se amestecă pentru a se acoperi complet.

Apoi, gătiți bucățile de pui într-o tigaie la foc mediu-mare până când se albesc complet și sunt bine fierte.

Adăugați bucățile pe o parte a pachețelului bogat în proteine, urmat de un strop generos de sos Sweet Chilli fără zahăr și de brânza rasă deasupra.

Îndoiți învelișul, puneți-l în prăjitorul cu aer și gătiți-l timp de 6 minute la 180 grade.

Informații nutriționale

Cantitate per porție Calorii 470 Total grăsimi 15g Carbohidrați totali 10g Proteine 64g

Lauren Dawes
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Lauren Dawes

Lauren este absolventă de literatură engleză originară din sud. Ea a iubit mereu înotul și a descoperit beneficiile antrenamentului cu greutăți în ultimii ani și are foarte mult spațiu pentru a îmbunătăți clasa ei de yoga săptămânal.

În weekend de obicei gătește sau mănâncă un fel de brunch și se bucură de rețele noi pe care le descoperă cu colegii ei de cameră - mai ales că nu respectă obiceiurile stundețești și gătește tot felul de lucruri. Cu toate acestea, ea crede foarte mult în menținerea unui echilibru între sală și gin.

Aflați mai multe despre experința lui Lauren aici.

myprotein