Skip to main content
Rețete

Burger din „Pulled chicken”

Burger din „Pulled chicken”
Lauren Dawes
Scriitor si expert11 luni Ago
Vezi profilul lui Lauren Dawes

Asta da cină făcută cum trebuie.

Plin de pui suculent și mărunțit, acest burger delicios de la @kirstyfletcher este într-adevăr ceva în care trebuie să vă înfigeți dinții. Cu o chiflă brioche ușoară, o bază de cremă de brânză netedă, pui picant la grătar și un strop de cașcaval topit, este o senzație de aromă care are un gust desavarsit. V-am convins? Așa credeam și eu.

Link cu reteta aici.

Ingrediente

2 chifle brioche 130 g piept de pui 40 g sos fără zahăr (BBQ) 40 g de cremă de brânză ușoară 20 g brânză Cheddar ușoară Sare și piper pentru a condimenta

Metoda

În primul rând, asezonați pieptul de pui cu sare și piper (și orice alte condimente la alegere), apoi gătiți-l în friteuza cu aer timp de 10-12 minute la 200°C. Asigurați-vă că este complet gătit și că nu au rămas bucăți roz. Dacă nu aveți o friteuză cu aer, puteți coace puiul la cuptor timp de 20-30 de minute la 200°C.

Odată ce puiul este gătit, desfaceți-l și mărunțiți-l folosind un cuțit și o furculiță.

Adăugați un strop generos de sos BBQ fără zahăr la puiul mărunțit și amestecați pentru a acoperi totul uniform.

Luați chiflele brioche și ungeți-le cu cremă de brânză ușoară.

Împărțiți amestecul de pui BBQ tras între cele două chifle și apoi presărați cu brânză rasă pentru a completa burgerul.

Puneți în friteuza cu aer sau în cuptorul preîncălzit pentru câteva minute, până când brânza se topește și chifla se prăjește încet.

Scoateți și serviți imediat!

Informații nutriționale

Cantitate per porție Calorii 302 Total grăsimi 9g Carbohidrați 29g Proteine 28g

Lauren Dawes
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Lauren Dawes

Lauren este absolventă de literatură engleză originară din sud. Ea a iubit mereu înotul și a descoperit beneficiile antrenamentului cu greutăți în ultimii ani și are foarte mult spațiu pentru a îmbunătăți clasa ei de yoga săptămânal.

În weekend de obicei gătește sau mănâncă un fel de brunch și se bucură de rețele noi pe care le descoperă cu colegii ei de cameră - mai ales că nu respectă obiceiurile stundețești și gătește tot felul de lucruri. Cu toate acestea, ea crede foarte mult în menținerea unui echilibru între sală și gin.

Aflați mai multe despre experința lui Lauren aici.

myprotein