Skip to main content
Rețete

Trifle Tutti-Fruitti proteic cu Clear Whey – Jelly Belly

Trifle Tutti-Fruitti proteic cu Clear Whey – Jelly Belly
Emily Wilcock
Scriitor si expert10 luni Ago
Vezi profilul lui Emily Wilcock

Trifle Tutti-Fruitti proteic cu Clear Whey - Jelly Belly

O petrecere nu este completă fara un desert pe masura!

Echipa noastra responsabila de rețete a făcut un adevărat spectacol cu această rețetă. Tocmai când credeai că am rămas fără rețete cu Clear Whey, ei au venit cu aceasta reteta delicioasa!

Fapt interesant: "Trifle" provine din cuvântul francez "trufe", care înseamnă "de mică importanță". Cu alte cuvinte, nu vă faceți prea multe griji în privința cpntinutului. Această rețetă este ușor de pus in opera. Câteva straturi de jeleu delicios Clear Whey, fructe, bucăți de batoane proteice in straturi și iaurt.

Reteta video e aici.

Ingrediente

100 g iaurt cu conținut scăzut de grăsimi 1 plic de gelatină 2 linguri Tutti-Fruitti Clear Whey 2 căpșuni 1 baton Birthday Cake Layered Bar 400 ml apă

Metoda

  • Se amestecă 1 plic de gelatină cu 2 linguri de Clear Whey și 400 ml de apă și se încălzește până când gelatina ia proportii.
  • Se toarnă jumătate din amestecul de gelatină într-un pahar și se pune la rece până se întărește.
  • Feliați căpșunile și tăiați batonul proteic în bucăți mici.
  • Așezați bucățile de baton proteic și căpșunile feliate peste jeleu.
  • Apoi adăugați cealaltă jumătate de jeleu peste stratul de fructe și baton. Acest jeleu ar trebui să fie parțial întărit, astfel încât să nu curgă înspre celelalte straturi.
  • Se pune la rece timp de 2-3 ore până când jeleul este complet întărit.
  • La final, adăugați stratul de iaurt, decorați și savurați.

Informații nutriționale

Cantitate per porție Calorii 392 Total grăsimi 9g Carbohidrați totali 25g Proteine 49g

Emily Wilcock
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Emily Wilcock
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing. With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research. Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body. Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested. If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.
myprotein