1 + 1 GRATIS la produsele din această listă
+30% REDUCERE la aproape tot restul produselor | COD: RO30

Știința din spatele
ambiției

Aflați cum producția noastră rezultă în suplimente de cea mai bună calitate

De ce să alegi Myprotein?

De ce să alegi Myprotein?

Când vine vorba de suplimente, oferim cea mai bună calitate și cel mai bun preț. Facem acest lucru din cauza modului în care Myprotein funcționează - folosind doar ingrediente de cea mai bună calitate, cei mai buni furnizori și fabricile proprii, testarea internă garantează 100% puritate.


Echipa noastră dedicată de dezvoltare a produselor noastre realizează gama extinsă bazată pe cele mai recente cercetări științifice și folosim doar furnizori acreditați care trec procesul nostru de aprobare. Acest lucru înseamnă că toate produsele noastre respectă întotdeauna standardele stricte europene și globale.


Folosim cele mai recente tehinici de testare, cum ar fi testarea avansată cu infraroșu, pentru a ne asigura că respectăm toate standardele de calitate interne și externe, inclusiv aprobarea de la Societățile Vegetariene și Vegane și Asociația Solului. Cu peste 350 de produse și echipă dedicată, vă oferim acces la cele mai recente și cele mai bune produse de sănătate pentru a vă satisface nevoile.  


Operăm trei depozite cu cea mai recentă tehnologie automată pentru a ne ajuta să oferim expedierea în aceeași zi până la ora 23 (GMT). Livrând în peste 70 de țări, comanda dvs. poate fi livrată la domiciliul dvs. în dimineața următoare. De asemenea, echipa noastră pentru clienți este disponibilă 7 zile pe săptămână pentru a vă ajuta cu orice problemă.Expertiza noastră, acreditările lor

Tehnologia noastră

Tehnologia noastră

Am investit în utilaje de ultimă generație pentru a ne asigura că avem facilități de producție de clasă mondială, ca parte a producției noastre interne. Acestea includ sisteme avansate de filtrare, aparate cu raze X și testarea cu infraroșu pentru a garanta o calitate superioară.


Avem verificări de calitate în cadrul întregului proces de producție pentru a ne asigura că avem produse de cea mai bună calitate. Ca parte a acestui fapt, testăm fiecare materie primă la intrare în fabrica noastră și produsele finite înainte de plecare - garantând calitatea, gustul consistent și cele ami bune suplimente sportive din Europa.