1+1 gratis la o selecție de produse + 35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35
Livrare gratuită la comenzile peste 200 RON

Produse noi

14 rezultate

Ne străduim în permanență să creăm suplimente sportive de ultimă oră pentru a-ți sprijini dorința de performanță și a-ți alimenta ambițiile. Mai jos sunt ultimele noastre inovații, pe care te îndemnăm să le încerci. Reține că gama noastră se îmbunătățește permanent, așa că vizitează-ne periodic pentru a avea acces la cele mai bune produse de nutriție sportivă

Sortare după:

Products

Descoperiți cele mai recente sosiri - Cumpărături noi astăzi


Bine ați venit la colecția "New In" de la MyProtein - poarta de acces la cele mai tari și mai proaspete apariții din lumea fitness-ului. Împingem în mod constant limitele inovației, căutăm cele mai recente tendințe și introducem produse de ultimă generație pentru a vă ajuta să fiți în fruntea jocului. Fie că sunteți un pasionat experimentat de fitness sau sunteți la început de drum, gama noastră "New In" are ceva interesant în magazin pentru dumneavoastră.


De ce să explorați colecția noastră New In?


1. Rămâneți în fruntea curbei: Ne mândrim cu faptul că suntem în fruntea tendințelor în materie de fitness și nutriție. Prin actualizarea regulată a secțiunii Noutăți, ne asigurăm că sunteți mereu la curent cu cele mai recente progrese din industrie.


2. Performanță la nivelul următor: Noile noastre produse sunt realizate cu meticulozitate pentru a oferi performanțe și rezultate de neegalat. De la formule revoluționare la cele mai noi articole de îmbrăcăminte de fitness, avem tot ce aveți nevoie pentru a vă duce performanța la nivelul următor.


3. Varietate și versatilitate: Colecția noastră New In acoperă o gamă largă de categorii, răspunzând tuturor nevoilor dumneavoastră de fitness. Fie că sunteți în căutarea inovațiilor în materie de proteine, a hainelor active la modă sau a celor mai noi suplimente, avem tot ce vă trebuie.


Explorați Noile pietre prețioase:


1. Amestecuri de proteine pe bază de plante: Îmbrățișați puterea nutriției pe bază de plante cu amestecurile noastre noi și îmbunătățite de proteine. Încărcate cu aminoacizi esențiali, aceste opțiuni prietenoase cu veganii oferă o modalitate delicioasă de a vă alimenta corpul.


2. Îmbrăcăminte activă funcțională și elegantă: Ridicați garderoba de antrenament cu modelele noastre proaspete de îmbrăcăminte activă. Concepute pentru confort și performanță, aceste piese sunt la fel de la modă pe cât sunt de funcționale.


3. Suplimente inovatoare: Descoperiți cele mai recente descoperiri în domeniul nutriției sportive. Suplimentele noastre inovatoare sunt susținute de știință, formulate pentru a vă optimiza antrenamentul și recuperarea.


4. Gustări sănătoase: Satisfaceți-vă poftele fără vinovăție cu gama noastră de gustări nutritive și delicioase. Pline de ingrediente sănătoase, aceste bunătăți vă vor menține energic pe tot parcursul zilei.


Alăturați-vă mișcării New In


Colecția New In de la MyProtein este mai mult decât simple produse; este un stil de viață. Atunci când alegeți dintre cele mai recente apariții ale noastre, îmbrățișați o lume de posibilități infinite și descoperiți noi modalități de a vă atinge obiectivele de fitness.


Urmăriți-ne pe rețelele de socializare și luați parte la conversație pe măsură ce îi prezentăm pe cei mai noi membri ai familiei noastre de fitness. Împărtășiți-vă experiențele cu hashtag-ul #MyProteinNewIn și conectați-vă cu o comunitate de persoane cu aceeași mentalitate care vă împărtășesc pasiunea pentru progres.


Nu ratați șansa de a fi printre primii care vor experimenta viitorul fitness-ului. Cufundați-vă astăzi în colecția noastră New In și deblocați o lume a performanței și a bunăstării de neegalat. Este timpul să vă scrieți povestea de succes cu cele mai recente inovații de la MyProtein - începeți să cumpărați acum!