Skip to main content
Rețete

Triflet proteic cu Clear Whey

Triflet proteic cu Clear Whey
Lauren Dawes
Scriitor si expert11 luni Ago
Vezi profilul lui Lauren Dawes

Triflet proteic cu Clear Whey

Dublați aportul de proteine cu acest desert.

Dacă sunteți în căutarea a ceva dulce pentru a vă satisface pofta de după cină, dar doriți să vă maximizați macronutrientii, aceasta este 100% rețeta potrivită pentru dumneavoastră. Cu mai multe straturi, această variantă sănătoasă este plină de aromă de fructe și conține 44 g de proteine pe porție. O budincă pe care o putem susține cu toții.

Ingrediente

3 cuburi de jeleu de căpșuni pentru fiecare lingură de Clear Whey 400 ml de apă 1 lingură de Clear Whey Isolate (afine și zmeură) 100 g de iaurt grecesc 0% grăsime 2 căpșuni 1/2 baton proteic stratificat (păstrați restul pentru gustare!)

Metoda

Se amestecă cuburile de jeleu cu 400 ml de apă fierbinte și se amestecă până se topesc complet.

Lăsați amestecul să se răcească ușor, astfel încât să fie cald, dar sa nu clocote, apoi adăugați o lingură de Clear Whey Isolate. Amestecați cu o lingură sau o furculiță până când se amestecă complet și fără cocoloașe.

Se lasă la rece în frigider până când se întărește complet (de obicei 2-3 ore).

Între timp, feliați căpșunile și tăiați în bucăți mici batonul de proteine in straturi.

Odată ce jeleul s-a întărit, scoateți-l din frigider și începeți să puneți în straturi. Mai întâi, adăugați jeleul pe fundul unui pahar de înghețată (orice pahar înalt este suficient), apoi puneți deasupra feliile de căpșuni.

Acoperiți căpșunile cu iaurt grecesc, apoi, la final, acoperiți cu felii de baton proteic stratificat și gustați!

Informații nutriționale

Cantitate per porție Calorii 362 Total grăsimi 2.3g Carbohidrați totali 44g Proteine 44g

Lauren Dawes
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Lauren Dawes

Lauren este absolventă de literatură engleză originară din sud. Ea a iubit mereu înotul și a descoperit beneficiile antrenamentului cu greutăți în ultimii ani și are foarte mult spațiu pentru a îmbunătăți clasa ei de yoga săptămânal.

În weekend de obicei gătește sau mănâncă un fel de brunch și se bucură de rețele noi pe care le descoperă cu colegii ei de cameră - mai ales că nu respectă obiceiurile stundețești și gătește tot felul de lucruri. Cu toate acestea, ea crede foarte mult în menținerea unui echilibru între sală și gin.

Aflați mai multe despre experința lui Lauren aici.

myprotein