50% REDUCERE la produsele pentru dietă
+30% REDUCERE la aproape tot restul produselor | COD: RO30

Cine este Myprotein?

Cine suntem noi?

Suntem un brand sportiv care furnizează o gamă de produse de calitate, incluzând pudre proteice, vitamine și minerale, alimente bogate în proteine, alternative pentru gustări și îmbrăcăminte pentru performanță.


Fondat în 2004, Myprotein este acum brandul numărul nr. 1 în Europa, având sediul în Manchester - operăm în peste 70 de țări printr-o echipă dedicată, atleți și influenceri activi. Muncim în fiecare zi pentru a inspira oamenii de toate genurile și vârstele și îi sfătuim să creadă în potențialul pe care îl au și să își atingă scopurile.produse

Ce facem noi?

La Myprotein scopul nostru este să alimentăm ambiția oamenilor de pretutindeni - oferind tot ce este mai bun în acest domeniu oricărei persoane, indiferent de scopul pe care îl are. Ne mândrim cu posibilitatea de a oferi o gamă de produse care au o calitate excepțională, inclusiv o gamă de alimente potrivite pentru vegetarieni, vegani sau pentru cei care nu consumă gluten sau lactate, prin urmare, orice client se poate bucura de produsele noastre de calitate.


Fabricăm totul în laboratorul propriu, eliminând astfel toate costurile adiționale pentru a vă putea oferi prețuri bune și în același timp să putem garanta și calitatea excepțională. Am investit foarte mult în laboratoarele de ultimă generație și în teste specializate pentru a ne asigura că oferim ceea ce am promis și pentru a fi siguri că orice lucru care pleacă din fabrica noastră are cele mai bune standarde.


În timp ce ne-am specializat pe produsele nutritive, am creat o gamă de îmbrăcăminte sport realizată cu un design special și folosind țesături specializate pentru a putea fi purtate oriunde, dar și pentru a vă oferi libertatea și ajutorul de care aveți nevoie.


Avem o comunitate foarte mare care încă este în creștere - de aceea împărtășim cu clienții noștri ultimele și cele mai importante sfaturi în nutriție, rețete, antrenament și tot ce aveți nevoie prin intermediul blogului nostru și prin intermediul rețelelor de socializare.


Comunitate şi societate.

Sustenabilitate și comunitate

Myprotein își dorește să alimenteze potențialul oamenilor, indiferent de genul, vârsta, locația sau zona acestora. Fiind o companie globală livrăm în peste 70 de țări și apreciem diversitatea.


Pe măsură ce Myprotein crește și se diversifică, gama noastră de produse face și ea același lucru, astfel ne specializăm în selectarea unor produse organice și bazate pe plante. Această gamă potrivită pentru vegani s-a extins pentru a forma una dintre cele mai populare oferte ale noastre. În acest moment, oferim o varietate de produse care nu conțin substanțe de proveniență animală asigurându-ne că jucăm un rol important în îmbunătățirea bunăstării animalelor și al reducerii emisiilor toxice.


Alt angajament pe care l-am luat este să reducem impactul asupra mediului, unde este posibil și să continuăm să inovăm mai multe produse. Folosim materiale reciclate și biodegradabile în producția noastră pentru a minimiza irosirea materialelor.


Una dintre metodele prin care facem acest lucru este politica ‘zero la depozitul de deșeuri’, care ne asigură că toate deșeurile noastre ajung în fabrici de reciclare sau RDC (refugiu derivat de combustibil). De asemenea, am îndepărtat toate sticlele de plastic din locațiile noastre și am implementat căni de cafea reutilizabile pentru echipă, astfel prevenind folosirea a peste 500,000 de sticle de plastic și a 1 milion de căni.


Myprotein awards

Premiile noastre

Myprotein a crescut considerabil de la începutul modest pe care l-a avut în 2004 și suntem mândri să spunem că expertiza în creștere și dedicare de a realiza produse de calitate în acest domeniu nu a fost neobservată. Mai jos sunt doar câteva din premiile noastre.


2007 - Myprotein a obținut certificarea de producție ISO9001 și deține, de asemenea, acreditarea PPB (Practică de producție a bunurilor) și ARPCC (Analiza riscurilor a punctelor critice de control)

2007 – Myprotein a fost votată Young Company of the Year la prestigiosul Growing Business Awards, susținut de Real Business în colaborarea cu Lloyds Bank și susținut de Confederația Industriei Britanice (CBI)  

2009 - Myprotein a câștigat Regional Award for Small to Medium Sized Business of the Year pentru zona de Nord-Vest a Angliei la National Business Award

2009 – Myprotein s-a clasat pe locul 21 în Sunday Times Fast Track 100

2015 – Myprotein a obținut premiul Judges Special Award în cadrul Best Factory Awards pentru fabrica din Warrington..

2017 – THG câștigă International Growth Retariler of the Year în cadrul Retail Week Awards

2018 – THG a fost menționat în Greater Manchester Ward Hadaway Fastest 50 growing companies

2018 – THG a câștigat The Queen’s Award for Enterprise


Men's Health GQ The Telegraph Evening Standard Women's Health Medium

Calitatea noastră

Myprotein este dedicată furnizării de produse de calitate. Produsele noastre realizate în laboratoare de ultimă generație ne-a permis să dezvoltăm, să formulăm și să testăm - folosind scanarea cu infraroșu și aparatele cu raze X pentru a ne asigura că orice produs îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate, conducând astfel la certificarea Myprotein cu nota AA pentru siguranța alimentară de către British Retail Consortium.


Pe lângă propriile noastre teste riguroase, colaborăm îndeaproape cu partenerul de calitate independent, ALS, care utilizează măsuri stricte de evaluare UKAS pentru a testa și pentru a aproba produsul nostru. De asemenea, suntem parteneri cu Labdoor, un tester indepedent de nutriție sportivă care ne-a clasificat produsele ca fiind de înaltă calitate și a catalogat Impact Whey Isolate ca fiind numărul 1 pentru preț și numărul 2 pentru calitate în categoria de pudre proteice. 


Luăm în serios toate nivelele de calitate, colaborând cu LGC Sport Science pentru a dezvolta gama noastră de nutriție. Acest lucru asigură că aceste produse nu conțin substanțe interzise de AGAD (Agenția Globală Anti-Doping), oferindu-le sportivilor de elită siguranța că își pot alimenta ambiția doar cu produse de calitate și verificate.


Citeşte mai mult