REDUCERI de până la 70%| Extra 10% reducere | COD: IMPACTRO
+Livrare gratuită la comenzile peste 200 RON

Intra-antrenament

10 rezultate

Suplimentele intra-antrenament sunt o soluție excelentă pentru a atinge performanțe de top în timpul antrenamentului. Indiferent dacă încerci să câștigi o secundă în timpul unei sesiuni de sprint sau dacă încerci să adaugi câteva kilograme pe bara cu greutăți, formulele noastre intra-antrenament sunt aici pentru a te ajuta. Încearcă formula noastră Intra-Workout - care conține electroliți, aminoacizi esențiali cu catenă ramificată și carbohidrați cu acțiune rapidă pentru a te menține hidratat și energizat - sau răsfoiește întreaga selecție de mai jos.

Sortare după:

Products

Întrebări frecvente

Ce sunt suplimentele intra-antrenament?

Un supliment intra-antrenament este ceva ce puteți lua în timpul antrenamentului sau sportului pentru a vă ajuta să vă maximizați performanța în sala de sport, pe pistă sau pe teren. De la carbohidrați intra-antrenament până la aminoacizi, avem o gamă de produse care să vă ajute să vă îmbunătățiți performanța. Verifică Intra Workout special conceput, formula noastră răcoritoare este perfectă pentru a fi sorbită în timpul oricărui antrenament. Am combinat carbohidrații cu eliberare rapidă, cu aminoacizi și electroliți pentru a ajuta la refacerea sărurilor pierdute prin exerciții.


Ce ar trebui să iau intra-antrenament?

Ar trebui să vă propuneți să luați o formă de lichid intra-antrenament care este bogat în electroliți și, de asemenea, surse de carbohidrați ușor de digerat și absorbit.


Care intra-antrenament este pentru mine?

Pudrele și băuturile pot fi cele mai recomandabile, deoarece ajută la furnizarea de lichide suplimentare împreună cu electroliții și carbohidrații. Cu toate acestea, tabletele pot fi o alegere mai practică pentru unii care consideră că aportul de lichide în timpul exercițiilor fizice le afectează negativ performanța.


Este necesar să luați un intra-antrenament?

Depinde de tipul de activitate; cei care efectuează exerciții de durată, de anduranță, cum ar fi alergarea și ciclismul, pot avea nevoie de o alimentație în timpul antrenamentului pentru a susține performanța.


Câți carbohidrați ar trebui să am intra-antrenament?

Rata maximă de absorbție a carbohidraților este de aproximativ 60 g pe oră, deci depinde de durata antrenamentului. Dacă folosiți și un amestec de carbohidrați cu mai multe surse, această rată de absorbție poate crește, deoarece diferiți carbohidrați folosesc proteine de transport diferite în timpul absorbției.


Când ar trebui să iau un intra-antrenament?

Dacă ați ales un produs intra-antrenament, ar fi indicat să luați înghițituri pe tot parcursul antrenamentului. Acest lucru nu numai că va ajuta la menținerea nivelului de hidratare, dar oferă organismului dumneavoastră un flux constant de energie alternativă care poate minimiza oboseala și optimiza performanța.


Ce face un intra-antrenament bun?

Un bun intra-antrenament va fi bogat în electroliți și, de asemenea, în surse de carbohidrați ușor de digerat și absorbit.