Reduceri de până la 60% | EXTRA 10% Reducere | Cod: RO10
Livrare gratuită la comenzile peste 200 RON

Produse dietetice

4 rezultate

Gama noastră de nutriție oferă o varietate de amestecuri care combină ingredientele și elementele nutriționale perfecte pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele privind forma corpului. Aceasta include și produsul nostru Impact Diet Whey- cu adaosuri cheie pentru dietă, inclusiv extract de ceai verde și L-carnitină. Pentru a afla mai multe detalii, consultă selecția noastră de mai jos sau aruncă o privire peste gama noastră de alimente și suplimente bogate în proteine pentru dietă și pierdere în greutate create pentru a te sprijini în efortul tău de a scădea în greutate.

Sortare după:

Products

Întrebări frecvente

Ce sunt shake-urile dietetice?

Shake-urile și formulele noastre proteice dietetice au fost create special pentru a vă susține obiectivele de pierdere în greutate, oferind ingrediente și substanțe nutritive cheie. Pentru a vă ajuta să vă faceți dieta și mai ușor de urmat, am creat o gamă excelentă de arome delicioase pentru shake-urile noastre de slăbit - de la Chocolate Brownie la Strawberry Milkshake.


Cum funcționează shake-urile de pierdere în greutate?

Shake-urile pentru pierderea în greutate sunt pline de ingrediente menite să vă ajute să ardeți mai multe calorii și să rămâneți mai mult timp sătui - reducând cantitatea de alimente pe care o consumați. Le puteți folosi ca o gustare sau puteți înlocui o masă cu ele, pentru a se potrivi obiectivelor dvs. calorice.


Ce exerciții ar trebui să fac pentru a pierde în greutate?

Antrenamentul de rezistență ar fi minunat de încorporat (și pentru sănătatea generală în general), dar pur și simplu o formă de exerciții fizice care vă place și pe care o puteți susține vă va oferi cel mai mare succes.


Sunt carbohidrații răi atunci când încerci să slăbești?

Categoric nu! Consumul de carbohidrați în timpul unei faze de pierdere în greutate poate ajuta la minimizarea consumului de alimente indus de stres, menținând în același timp performanța și recuperarea.


Câte exerciții fizice ar trebui să fac săptămânal pentru a pierde în greutate?

Acest lucru depinde în întregime de obiectivele dumneavoastră și de ceea ce este sustenabil. Nu are niciun rost să te antrenezi șapte zile pe săptămână dacă durează doar o săptămână și apoi renunți. Aflați ce funcționează pentru dvs.; nu există o mărime unică pentru toți. Cel puțin, respectați reglementările guvernamentale și încercați să faceți treizeci de minute de exerciții fizice ușoare în fiecare zi.


Ce este dieta Keto?

Dieta keto este o dietă care restricționează drastic carbohidrații și îi înlocuiește cu grăsimi ca sursă principală de energie, având în același timp un aport adecvat de proteine. Teoria din spatele dietei keto este că, dacă grăsimile devin sursa principală de combustibil, organismul poate fi mai înclinat să descompună și atunci depozitele de grăsime preexistente pentru energie. Atunci când este comparată, dieta keto pare a fi la fel de eficientă ca și alte diete într-un mediu controlat din punct de vedere caloric.


Câte shake-uri de pierdere în greutate pot avea pe zi?

Există anumite diete în care întregul accent se bazează pe shake-uri pentru pierderea în greutate. Deși acestea sunt mai complete din punct de vedere nutrițional decât alte suplimente, tot nu ar fi indicat să faceți din ele principala dumneavoastră sursă de hrană. Încercați să consumați unul sau două pe zi, în funcție de obiectivele dumneavoastră, pentru a înlocui o gustare sau o masă.