Reduceri de până la 60% | EXTRA 10% Reducere | Cod: RO10
Livrare gratuită la comenzile peste 200 RON

Creatină

4 rezultate

Creatina este unul dintre cele mai populare și intens cercetate suplimente disponibile, fiind dovedit științific că sporește performanța fizică în exercițiile succesive, intense de scurtă durată - făcând-o partenerul perfect de antrenament.

Ideală pentru sporturi și exerciții care necesită mișcări explozive, cum ar fi culturismul, powerlifting-ul, sprintul și rugbiul - creatina te va ajuta să duci performanța la nivelul următor.

Indiferent dacă preferi să iei creatină pudră sau capsule, sau cauți un anumit tip de creatină, cum ar fi Creapure® sau creatină monohidrat, gama noastră de produse pe bază de creatină îți oferă tot ce ai nevoie. 

Sortare după:

Products

Întrebări frecvente

Ce face creatina?

Creatina ajută organismul să genereze ATP, care este principalul transportor de energie din organism. Prin urmare, aceasta permite o creștere a performanțelor fizice în timpul unor exerciții fizice succesive de scurtă durată și de intensitate ridicată, deoarece mușchii depind de acest ATP.


Care sunt beneficiile creatinei?

Creatina este un compus natural care poate fi găsit în alimente precum carnea de vită, de porc și de pește - și este, de asemenea, produsă de organism în ficat, pancreas și rinichi. Deoarece ar trebui să mâncați o cantitate mare de carne sau pește pentru a obține o cantitate substanțială de creatină din dieta dumneavoastră, suplimentarea cu produsele noastre cu creatină poate fi o alternativă convenabilă și rentabilă. Mai ales dacă opțiunile sau preferințele dvs. alimentare vă împiedică să consumați produse de origine animală - multe dintre suplimentele noastre sunt complet vegetariene și vegane - consultați gama noastră de creatină vegană pentru suplimentele numai pentru vegani. Așa cum am acoperit mai devreme, creatina poate contribui la creșterea performanței fizice, ceea ce o face o completare cu adevărat valoroasă a rutinei de antrenament pentru a vă ajuta să treceți la nivelul următor și să spargeți acele PB-uri.


Cum se face creatina?

Creatina este produsă în organism în mod natural, dar poate fi creată și pe cale sintetică din materii prime.


Care este cel mai bun tip de creatină?

Creatina monohidrat pare a fi cea mai eficientă, dacă nu la fel de eficientă, în comparație cu toate celelalte forme.


Care este cel mai bun mod de a lua creatina?

Depinde în întregime de nivelul dumneavoastră de răbdare. Puteți fie să vă "încărcați", fie să vă concentrați pe un aport mai consistent (totuși, aceasta din urmă va însemna pur și simplu că durează mai mult timp înainte de a începe să obțineți beneficiile suplimentării). Post-antrenamentul poate fi un moment mai optim pentru a doza, de asemenea, deoarece studiile au arătat că ajută la recuperare și promovează schimbări mai dezirabile în compoziția corporală.