1+1 gratis la o selecție de produse + 35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35
Livrare gratuită la comenzile peste 200 RON

Creatină monohidrată

4 rezultate

Creatina monohidrată este una dintre cele mai cercetate forme de creatină din lume și, după s-a demonstrat științific, îmbunătățește performanța fizică la efectuarea unor serii succesive de exerciții de scurtă durată și de mare intensitate.

Te ajută să îți duci antrenamentul la nivelul următor - în sala de sport, pe pistă sau pe teren.

Sortare după:

Products

Întrebări frecvente

Ce este creatina monohidrat?

Creatina monohidrat este o formă de creatină care este populară în suplimentele de nutriție sportivă pentru capacitatea sa de a crește performanța fizică. Avem o gamă largă de suplimente de creatină monohidrat, de la tablete la pulberi.


Care sunt beneficiile creatinei monohidrat?

Monohidratul de creatină este o formă de creatină care poate fi ușor absorbită de organism, contribuind la creșterea performanțelor fizice în cadrul unor explozii succesive de exerciții fizice de scurtă durată și de intensitate ridicată. Întrucât creatina se găsește în principal în surse alimentare, cum ar fi carnea și peștele, suplimentele noastre oferă o alternativă convenabilă și eficientă din punct de vedere al costurilor - deosebit de utilă pentru cei care urmează o dietă bazată pe plante.


Ce face creatina monohidrat de creatină?

Creatina este un "reciclator de energie"; corpul nostru folosește un compus numit adenozin trifosfat (ATP) pentru a produce energie. Creatina ajută la reciclarea ATP-ului folosit, readucându-l din nou în forma sa utilizabilă.


Care este cea mai bună formă de creatină monohidrat?

Monohidratul de creatină pare a fi cel mai eficient, dacă nu la fel de eficient, în comparație cu toate celelalte forme.


Ce este creatina monohidrat de creatină micronizată?

Monohidrat de creatină micronizat este atunci când moleculele de creatină au fost divizate sau tăiate. Acest lucru le mărește suprafața, ceea ce ar putea crește absorbția și reduce disconfortul gastric.


Care este diferența dintre creatină și creapure?

Creapure este pur și simplu o formă de creatină monohidrat și este considerată a fi cea mai pură și de cea mai bună calitate de creatină monohidrat micronizată de pe piața actuală.


Care este cel mai bun mod de a lua creatina monohidrat?

Depinde în întregime de nivelul dumneavoastră de răbdare. Puteți fie să vă "încărcați", fie să vă concentrați pe un aport mai consistent (totuși, aceasta din urmă va însemna pur și simplu că durează mai mult până când veți începe să obțineți beneficiile suplimentării). Post-antrenament poate fi un moment mai optim pentru a doza, precum și pentru că studiile au arătat că ajută la recuperare și promovează schimbări mai dezirabile în compoziția corporală.


Are creatina monohidrat de creatină provoacă balonare?

În unele cazuri, este posibil, mai ales dacă alegeți să "încărcați". Răbdarea poate fi prietenul tău în acest scenariu și o abordare mai lentă, mai consecventă și mai metodică a suplimentării poate ajuta la evitarea încărcării. Încercarea altor forme, cum ar fi esterul etilic de creatină, poate fi, de asemenea, de ajutor.


Creatina provoacă retenție de apă?

Creatina atrage apa în celulă, deci ar putea provoca o anumită retenție. Cu toate acestea, produsele anterioare ar fi fost încărcate cu zahăr (din cauza faptului că creatina nu are gust) și acest lucru ar fi cauzat retenția de apă nedorită cu care creatina era asociată cândva.