Termeni și condiții

Acești termeni și condiții („Termenii”) guvernează atât utilizarea site-ului myprotein.ro („Website-ul”) de către tine (sau alți utilizatori) precum și relația ta cu The Hut.com Limited (sub denumirea comercială de Myprotein) o companie înregistrată în Anglia și Țara Galilor sub numărul 5016010, cu sediul social la Meridian House, Gadbrook Park, Gadbrook Way, Rudheath, Northwich, Cheshire, Marea Britanie, CW9 7RA. Te rugăm să le citești cu atenție, deoarece acestea afectează drepturile și obligațiile tale, în conformitate cu prevederile legale. Dacă nu ești de acord cu acești Termeni, te rugăm să nu accesezi sau utilizezi Website-ul. Trebuie să înțelegi că prin comandarea oricărora dintre bunurile sau serviciile noastre, ești de acord cu acești Termeni. Ar trebui să tipărești o copie a acestor Termeni, pentru consultare ulterioară.

Dacă ai întrebări referitoare la acești Termeni, te rugăm să ne contactezi.

1. Acord

Prin utilizarea Website-ului ești de acord cu acești Termeni și ne autorizezi să transmitem și să obținem informații (inclusiv informații actualizate) de la terți, inclusiv însă fără a se limita la numerele cardurilor tale de debit ori credit sau la rapoartele tale de credit, în scopul verificării identității tale, pentru validarea cardului tău de credit, în vederea obținerii unei autorizări inițiale a cardului tău de credit și autorizării tranzacțiilor individuale de achiziție.

2. Amendamente

Ne rezervăm dreptul de a:

 • actualiza acești Termeni la anumite intervale, orice modificare urmând a-ți fi comunicată prin intermediul unui anunț corespunzător pe Website. Este responsabilitatea ta să verifici implementarea unor astfel de modificări. Modificările vor fi aplicate în legătură cu utilizarea Website-ului, ulterior unei notificări prealabile. Dacă nu dorești să accepți noii Termeni, nu ar trebui să continui utilizarea Website-ului. Dacă vei continua să utilizezi Website-ul ulterior datei la care modificarea intră în vigoare, utilizarea acestuia reprezintă acordul tău cu privire la respectarea noilor Termeni;
 • modifica sau retrage, temporar sau permanent, acest Website precum și materialul conținut de acesta (sau orice secțiune) fără a te notifica în prealabil iar tu confirmi faptul că nu suntem răspunzători în fața ta pentru modificarea sau retragerea Website-ului sau conținutului acestuia; și
 • dezactiva orice cod de identificare pentru utilizatori sau parole care ți-au fost furnizate, alese de tine sau alocate de către noi, în orice moment, dacă, în opinia noastră ai încălcat în orice fel prevederile acestor Termeni.

3. Înregistrare

Prin utilizarea acestui Website, garantezi că:

 • ești capabil, din punct de vedere juridic, să închei contracte cu titlu obligatoriu;
 • ai cel puțin 18 ani;
 • informațiile personale care îți sunt solicitate în momentul înregistrării sunt adevărate, exacte, actualizate și complete, din toate punctele de vedere și nu îți asumi identitatea niciunei alte persoane sau entități.

Ne vei informa imediat în legătură cu orice modificare a datelor tale personale prin intermediul unui email sau telefonând reprezentanților departamentului Servicii Clienți la:

Tel: 0845 094 9889

4. Politica de confidențialitate

Toate informațiile tale personale vor fi tratate cu confidențialitate și vor fi utilizate în conformitate cu Politica de Confidențialitate. În plus, informațiile despre tine vor fi procesate în conformitate cu Politica de Confidențialitate. Prin utilizarea Website-ului nostru, ești de acord cu această procesare și garantezi că toate informațiile furnizate de tine sunt corecte.

Când faci cumpărături pe acest Website, îți vom solicita să introduci datele tale personale, pentru a putea identifica detalii precum numele, adresa ta de email, adresa de facturare, adresa de livrare, cardul de credit sau alte informații legate de efectuarea plăților. Confirmăm că aceste informații vor fi administrate de către noi în conformitate cu acordul încheiat cu Oficiul Responsabilului cu Protecția Datelor Personale.

5. Protejarea siguranței tale

Pentru a te asigura că niciunul dintre cardurile tale de credit sau debit nu este utilizat fără consimțământul tău, vom valida numele, adresa precum și alte informații personale furnizate de tine pe parcursul procesului de plasare a comenzii, în raport cu bazele de date relevante ale terților.

Riscul de fraudă prin internet este un aspect pe care noi îl luăm foarte în serios. Dat fiind volumul tot mai mare de tranzacții frauduloase cu carduri de credit, depunem eforturi considerabile pentru a ne asigura că toate comenzile sunt riguros verificate, cu ajutorul informațiilor deja furnizate. Există posibilitatea de a te contacta în vederea efectuării unor verificări de securitate suplimentare și de a-ți solicita colaborarea în vederea finalizării cu succes a acestora. Nu vom tolera tranzacțiile frauduloase, astfel de tranzacții fiind raportate autorităților relevante.

Prin acceptarea acestor Termeni, ești de acord cu efectuarea unor astfel de verificări. În contextul acestor verificări, informațiile personale furnizate de tine ar putea fi transmise unei Agenții de Referințe Credit înregistrate, care poate păstra o evidență a informațiilor respective. Îți garantăm că toate acestea au exclusiv rolul de a confirma identitatea ta, nefiind efectuată nicio verificare a solvabilității, ratingul tău de credit nefiind afectat. Toate informațiile furnizate de tine vor fi în siguranță, fiind procesate în strictă conformitate cu Legea privind Protecția Datelor din 1998.

6. Conformitate

Website-ul poate fi utilizat într-o manieră și în scopuri exclusiv legale. Ești de acord să respecți toate prevederile legale în vigoare, statutele și reglementările privitoare la Website și utilizarea acestuia. Ești de acord să nu:

 • încarci sau transmiți prin intermediul Website-ului viruși, Troieni, viermi, bombe logice sau orice altceva proiectat să interfereze, întrerupă sau perturbe funcționarea normală a unui computer;
 • încarci sau transmiți prin intermediul Website-ului niciun material defăimător, ofensator sau cu caracter obscen; și
 • să nu încerci să obții acces neautorizat la site-ul nostru, la server-ul care ne găzduiește site-ul sau la orice alt server, computer sau bază de date conectată la site-ul nostru. Este interzis să ne ataci site-ul prin intermediul unui atac de tip blocarea serviciului sau al unui atac de tip blocarea distribuită a serviciului.

Prin încălcarea acestei prevederi vei comite un delict penal, în conformitate cu Legea Utilizării Abuzive a Computerului, din 1990. Orice încălcare de acest gen va fi raportată autorităților relevante și vom colabora cu acele autorități prin dezvăluirea identității tale către acestea. În eventualitatea unei astfel de încălcări, dreptul tău de utilizare a Website-ului nostru va înceta imediat.

Nu vom fi responsabili de nicio pierdere sau daună cauzată de un atac de tip blocarea distribuită a serviciului, viruși sau orice alt material tehnologic dăunător care ți-ar putea infecta computerul, programele instalate pe computer, datele sau orice alt material de proprietate, în urma utilizării Website-ului nostru sau descărcării oricărui material postat pe acesta sau pe orice alt website asociat acestuia.

7. Legături cu terții

Pentru a simplifica lucrurile pentru clienții noștri, Website-ul poate conține legături cu alte website-uri sau materiale asupra cărora nu avem niciun control. Îți aducem la cunoștință faptul că nu suntem responsabili pentru aceste website-uri sau materiale și nici nu le analizăm sau promovăm. Nu vom fi răspunzători pentru practicile de confidențialitate sau conținutul acestor website-uri și nici pentru daunele, pierderile sau infracțiunile cauzate sau care se presupun a fi cauzate în legătură cu utilizarea sau acceptarea unor astfel de materiale cu caracter publicitar, conținuturi, produse, materiale sau servicii disponibile pe astfel de website-uri sau resurse externe.

8. Comenzi

Toate comenzile sunt supuse criteriilor de acceptare și disponibilitate. Dacă produsele comandate nu sunt disponibile, vei fi informat prin intermediul unui email (sau prin alte mijloace, în cazul în care nu a fost furnizată o adresă de email) și vei avea opțiunea fie de a aștepta până când articolul respectiv este disponibil în stoc fie de a anula comanda.

Toate comenzile plasate de tine vor fi tratate ca oferte de achiziționare a bunurilor sau serviciilor noastre și ne rezervăm dreptul de a respinge astfel de oferte, în orice moment. Trebuie să iei la cunoștință faptul că orice confirmare automată a comenzii tale din partea noastră, nu reprezintă acceptul nostru în legătură cu oferta ta de achiziționare a bunurilor sau serviciilor promovate pe Website. Încheierea unui contract între tine și noi se va produce atunci când vom (i) debita cardul tău de credit sau debit ori contul tău de PayPal sau (ii) în momentul în care îți vom expedia produsele sau vom demara serviciile, indiferent care dintre aceste situații intervine ultima, moment în care vei primi un email prin care se confirmă încheierea contractului („Confirmare de Expediere”). Contractul va avea ca subiect exclusiv acele bunuri și servicii a căror expediere ți-a fost comunicată prin intermediul Confirmării de Expediere. Nu avem obligația de a-ți furniza alte bunuri sau servicii care fac parte din comanda ta, înainte ca expedierea acestor bunuri sau servicii să îți fie comunicată prin intermediul unei Confirmări de Expediere separate.

Vom avea grijă, în măsura în care acest lucru este posibil, să păstrăm detaliile comenzilor și plăților tale în condiții de siguranță, însă cu excepția unei abordări neglijente din partea noastră, nu putem fi răspunzători pentru niciun fel de pierdere suferită de tine, în cazul în care datele pe care ni le-ai furnizat în momentul accesării sau comandării de pe Website sunt accesate de către terți neautorizați.

Produsele comercializate pe Website nu sunt destinate re-vânzării sau distribuirii. Ne rezervăm dreptul de a anula orice comenzi și/sau suspenda orice cont, dacă considerăm că produsele sunt comandate cu încălcarea acestei prevederi.

Îți vei asuma riscul pentru produse, odată ce acestea au fost livrate la adresa de livrare specificată în momentul comandării produselor. Nu ne asumăm nicio răspundere în cazul în care ne furnizezi o adresă de livrare incorectă sau în situațiile în care nu ridici produsele de la adresa de livrare specificată.

9. Dreptul de anulare

În cazul în care ai achiziționat produsele sau serviciile în calitate de consumator (de exemplu pentru uz personal, spre deosebire de utilizarea în scopuri comerciale), te informăm că ai dreptul de a anula orice contract încheiat cu noi în termen de 7 zile de la data intrării în posesia bunurilor sau serviciilor („Perioada de Reflecție”).

Dacă se întâmplă să anulezi un contract în Perioada de Reflecție, atunci:

 • trebuie să ne informezi, contactându-ne direct sau scriindu-ne pe adresa The Hut.com Limited (denumire comercială Myprotein), Meridian House, Gadbrook Way, Gadbrook Park, Rudheath, Northwich, Cheshire, UK, CW9 7RA;
 • trebuie să păstrezi bunurile sau serviciile în posesia ta și să te asiguri că acestea ramân în aceeași stare în care se aflau în momentul livrării, până în momentul în care bunurile sau serviciile respective sunt fie ridicate de către noi fie returnate de tine pe adresa noastră;
 • te vom înștiința în momentul în care dorim să colectăm bunurile sau serviciile respective. Bunurile sau serviciile vor fi colectate de către noi în termen de 28 de zile din momentul primirii notificării de anulare și vom percepe o taxă echivalentă costului de colectare a bunurilor și serviciilor, această taxă urmând a fi ulterior reținută din suma pe care ți-o datorăm. Alternativ, ne poți returna bunurile sau serviciile contactând unul dintre operatorii departamentului nostru de Servicii Clienți, la numărul 0845 094 9889 (între 8:00 - 18:00 de Luni până Joi și între 9:00 și 17:00 în zilele de Vineri), care îți va putea furniza detaliile legate de adresă;
 • de asemenea, îți vom returna orice sumă plătită către noi, în termen de 30 de zile de la primirea notificării de anulare.

În cazul returnării oricăror produse, indiferent de motiv (de exemplu, dacă consideri că acestea sunt defecte), vom examina produsele returnate și, în măsura în care constatăm că produsele sunt într-adevăr defecte, fie vom remedia ori înlocui produsele defecte fie îți vom restitui integral prețul acestora (inclusiv orice taxe de livrare aplicabile, precum și orice costuri rezonabile suportate de tine în scopul returnării produselor). Te rugăm să urmezi procedura noastră de autorizare a returnării, contactându-ne telefonic sau prin email. Te rugăm să ne contactezi cât mai curând posibil, de preferat în termen de 3 zile de la primirea produselor. În cazul în care constatăm că produsele returnate nu sunt defecte, vei fi direct răspunzător de costurile de expediere aferente.

Detaliile privind drepturile tale legale de anulare a comenzilor și o explicație privind modalitatea de exercitare a acestora, sunt puse la dispoziția ta în conținutul Confirmării de Expediere. Această prevedere nu afectează celelalte drepturi legale ce îți revin în calitate de consumator.

10. Prețuri și plăți

Toate prețurile afișate pe Website includ TVA (acolo unde este cazul) la valorile curente și sunt corecte, la momentul introducerii informațiilor în sistem. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile fără nicio notificare prealabilă (cu condiția ca modificările operate să nu afecteze niciuna dintre comenzile pentru care ți-a fost transmisă o Confirmare de Expediere).

Daca plata cu cardul de debit nu este procesata cu succes dintr-un motiv anume, ne rezervam dreptul la a reincerca taxarea. O sa te notificam cu cel putin 48 de ore in avans cu privire la orice incercare de taxare trimitandu-ti un email la adresa pe care ne-ai pus-o la dispozitie. Daca nu doresti ca noi sa reincercam taxarea, trebuie sa anulezi comanda in termen de 48 de ore de la primirea email-ului. Dacă adresa ta de livrare se află pe teritoriul Marii Britanii, nu se vor percepe taxe suplimentare. Dacă adresa de livrare se află în afara teritoriului Marii Britanii, este posibil să fie necesara plata unor taxe de import și impozite (inclusiv TVA), care sunt percepute în momentul în care comanda ajunge în țara de destinație. Orice astfel de costuri suplimentare vor fi suportate de către tine. Reține ca politicile și practicile vamale pot varia foarte mult de la o țară la alta. Îți recomandăm să contactezi biroul tău vamal local pentru mai multe informații.

Plata se poate face prin intermediul cardurilor de credit sau debit majore sau prin PayPal. Plata va fi debitată și reținută din contul tău înainte de expedierea produsului sau furnizarea serviciului către tine.

În situația puțin probabilă în care prețul indicat pe pagina de verificare este greșit și descoperim acest lucru înainte de acceptarea comenzii tale în conformitate cu articolul 9, nu suntem obligați să îți oferim produsele la prețul indicat. Întotdeauna încercăm să ne asigurăm că prețurile bunurilor afișate pe Website-ul nostru sunt corecte, însă ocazional se pot produce diverse erori. Dacă descoperim o eroare în legătură cu prețul produselor comandate te vom informa cât mai curând cu putință, dându-ți posibilitatea de a reconfirma comanda cu prețul corect sau de a o anula. Dacă anulezi comanda și deja ai plătit pentru produse (însă acestea nu au fost deja expediate), vei beneficia de rambursare integrală.

Confirmi faptul că ești posesorul cardului de credit, debit sau PayPal utilizat. Toți deținătorii de carduri de credit/debit vor fi supuși unor verificări de validare și autorizare de către emitent. Dacă emitentul cardului tău de plată refuză sau, din diverse motive, nu autorizează plata către noi, nu vom fi răspunzători pentru întârzierea comenzii sau pentru nelivrarea acesteia.

Ai permisiunea noastră de a utiliza codurile de reducere în strictă conformitate cu termenii și condițiile aferente acestora care, printre altele, pot include termeni privind eligibilitatea ta de a utiliza aceste coduri precum și valoarea maximă a comenzii. Te rugăm să te familiarizezi cu acești termeni și condiții înainte de plasarea unei comenzi, deoarece ne rezervăm dreptul de a respinge sau anula orice comenzi care nu sunt conforme cu acești termeni, chiar și atunci când contravaloarea comenzii a fost reținută de pe cardul tău de credit sau debit. Dacă există neconcordanțe între termenii și condițiile în baza cărora au fost emise codurile de reducere și acești termeni și condiții, termenii și condițiile aferente codurilor de reducere vor avea prioritate. O copie a termenilor și condițiilor aferente codurilor de reducere poate fi obținută prin email sau telefonic de la reprezentanții departamentului nostru de Servicii Clienți:

11. Proprietate intelectuală

Conținutul Website-ului este protejat de legile privind drepturile de autor, mărcile comerciale și bazele de date precum și de alte legi privind proprietatea intelectuală, iar tu accepți ca materialele și conținutul furnizate ca parte integrantă a Website-ului să rămână în proprietatea noastră și a licențiatorilor noștri.

Poți accesa și afișa conținutul Website-ului pe ecranul unui calculator, poți salva conținutul în format electronic pe un disc (însă nu pe servere sau alte dispozitive de stocare conectate la o rețea) sau poți tipări o copie a acestui conținut pentru uz personal, non-comercial, cu condiția respectării oricăror și tuturor notificărilor privind drepturile de autor și de proprietate. Nu ai permisiunea de a reproduce, modifica, copia, distribui sau utiliza materialele sau conținutul Website-ului în scopuri comerciale.

12. Limitarea responsabilității

Furnizarea produselor

*a) În conformitate cu articolul 14(b), în cazul nerespectării de către noi a acestor Termeni, vom fi responsabili exclusiv pentru acele pierderi suferite de tine ca rezultat al nerespectării Termenilor de către noi (fie că este vorba despre încălcări contractuale, prejudicii (inclusiv neglijență), încălcări ale prevederilor legale sau de altă natură) care sunt o consecință previzibilă a unei astfel de nerespectări.

*(b) Niciunul dintre acești Termeni nu exclude sau limitează răspunderea noastră pentru:

*(i) decesul sau vătămarea corporală cauzate de neglijența noastră;

*(ii) fraudă sau declarații false;

*(iii) orice încălcare a obligațiilor din secțiunea 12 a Legii privind vânzarea bunurilor din 1979 sau din secțiunea 2 a Legii privind furnizarea de bunuri și servicii din 1982;

*(iv) produsele defecte, conform Legii protecției consumatorilor din 1987; sau

*(v) orice încălcare deliberată a acestor Termeni, care ți-ar acorda dreptul de a solicita încetarea Contractului; sau*(vi) orice altă problemă în legătură cu care ar fi ilegal să excludem sau să încercăm excluderea răspunderii noastre.

Utilizarea website-ului

Website-ul este pus la dispoziție „așa cum este” și „în funcție de disponibilitate”, fără niciun fel de reprezentare sau aprobare, și nu oferim nicio garanție, expresă sau implicită, în legătură cu acesta sau utilizarea acestuia. Trebuie să accepți faptul că nu putem garanta și nu putem fi responsabili pentru securitatea sau confidențialitatea Website-ului și a oricăror informații furnizate de tine. Trebuie să îți asumi riscurile asociate utilizării Internet-ului.

Deși încercăm să ne asigurăm că materialul inclus în conținutul Website-ului este corect, reputat și de înaltă calitate, nu ne asumăm nicio responsabilitate acolo unde nu este cazul. Nu suntem răspunzători pentru nicio eroare sau omisiune, pentru rezultatele obținute în urma utilizării unor astfel de informații sau pentru problemele tehnice pe care le-ai putea experimenta în contextul utilizării Website-ului. Dacă suntem informați în legătură cu orice neconcordanțe referitoare la materialul de pe Website, vom încerca să corectăm acele neconcordanțe cât mai curând cu putință.

În mod particular, nu ne asumăm nicio responsabilitate în legătură cu următoarele:

 • incompatibilitatea Website-ului cu echipamentul, software-ul sau legăturile tale de telecomunicații;
 • problemele tehnice, inclusiv erorile sau întreruperile Website-ului;
 • caracterul neadecvat, inadvertențele sau inexactitatea Website-ului; și
 • eșecul Website-ului de a corespunde cerințelor tale.

În limitele permise de legile în vigoare, ești de acord cu faptul că nu vom fi răspunzători în fața ta sau a terților pentru niciun fel de daune indirecte sau accidentale (ambii termeni incluzând, însă fără a se limita la, pierderi pur economice, pierderi profituale, reduceri ale activității, pierderi ale economiilor anticipate, cheltuieli inutile, pierderea confidențialității sau pierderea de informații) sau orice alte daune indirecte, speciale sau represive ce decurg sau rezultă din utilizarea Website-ului de către tine.

13. Clauza de divizare

Dacă vreuna dintre prevederile Termenilor este considerată ilicită, nulă sau neexecutorie, indiferent de motiv, acea prevedere va fi considerată independentă de acești Termeni și nu va afecta validitatea și aplicabilitatea celorlalte prevederi ale Termenilor.

14. Clauza de renunțare

Nicio renunțare din partea noastră nu va fi interpretată ca o renunțare la luarea măsurilor sau acțiunilor ce se impun în cazul încălcării vreuneia dintre prevederi.

15. Clauza de integralitate a contractului

Acești Termeni reprezintă întregul fundament al oricărui acord încheiat între noi și tine.

16. Legislație și jurisdicție

Acești Termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legislația din Anglia și Țara Galilor, orice dispute fiind soluționate exclusiv de către tribunalele din Anglia.

17. Alinierea prețurilor Myprotein online

1. Trebuie să aibă aceeași calitate a ingredientelor.

2. Trebuie să fie din Marea Britanie.

3. Trebuie să avem posibilitatea de a verifica oferta.

4. Produsul trebuie să fie în stoc și pregătit de expediere în ziua respectivă, de pe site-ul cu preț mai mic. Comenzile în așteptare și produsele care nu se află în stoc nu vor fi luate în considerare.

5. Produsul trebuie să fie unul nou, să nu facă parte din promoții de lichidare de stoc și să nu fie redus datorită deteriorării sau expirării.

6. Este interzisă utilizarea altor cupoane și coduri promoționale în scopul alinierii prețurilor.

7. Alinierea prețurilor trebuie finalizată ÎNAINTE de a comanda produsul de la noi. Nicio solicitare de aliniere a prețurilor nu va fi onorată retroactiv.

8. Ne rezervăm dreptul de a exclude „ofertele speciale”.

9. Putem alinia prețul produselor individuale și nu ale unei combinații de produse.

10. Compania trebuie să își fi desfășurat activitatea de mai bine de 6 luni și să poată accepta efectuarea de plăți online, în caz contrar decizia ne va aparține în totalitate.

11. Produsele trebuie să fie identice (dimensiune, aromă și calitate). Alinierea prețurilor fixe rămâne la latitudinea noastră.

12. Ne rezervăm dreptul de a nu alinia prețurile, dacă considerăm că alinierea nu este una comparabilă sau corectă.

13. Ne rezervăm dreptul de a renunța la acest serviciu în orice moment, fără notificare prealabilă.

14. Nu avem posibilitatea de a alinia prețurile produselor Myprotein furnizate de către furnizori terți.

15. Decizia noastră este finală.

17. Recenzii

Dacă trimiți o recenzie, ne acorzi un drept non-exclusiv, perpetuu, nesupus drepturilor de autor, irevocabil și sub-licențiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea lucrări derivate din acesta, distribui și afișa un astfel de conținut în întreaga lume, în orice mass-media.

Acorzi companiei Myprotein și sub-deținătorilor săi dreptul de a utiliza numele transmis în legătură cu un astfel de conținut, la propria discreție.

Ești de acord să renunți la dreptul de a fi identificat ca autor al unui astfel de conținut și la dreptul de a te opune tratamentului derogatoriu al acestuia.

Ești de acord să întreprinzi toate acțiunile necesare pentru perfecționarea drepturilor de mai sus acordate de către Myprotein, inclusiv cu executarea de acte și documente, la cererea Myprotein.

Declari și garantezi că deții sau controlezi toate drepturile pentru conținutul pe care îl postezi; că, la data la care conținutul sau materialul este transmis către Myprotein:

 • Conținutul și materialul este exact;
 • Utilizarea conținutului și materialului pe care îl furnizezi nu încalcă liniile directoare Myprotein aplicabile și nu cauzează prejudiciu niciunei persoane sau entități (materialul sau conținutul nu este defăimător). Ești de acord să despăgubești Myprotein pentru toate reclamațiile terților la adresa Myprotein, care derivă din sau au legătură cu o încălcare a oricăreia dintre aceste garanții.

Câștigătorii concursului de recenzii vor fi anunțați prin email.