47% REDUCERE la aproape tot | COD: BLACKRO
+1KG UNT ARAHIDE gratuit la comenzile peste 399 RON
+Extra 5% la toată comanda când cumperi proteine

Politica de retur

Politica noastră de retur face parte din și este recomandată a fi citită în conjuncție cu termenii și condițiile aplicate la vânzare. Ne rezervăm dreptul să schimbăm această politică de retur oricând.

Politica de retur - Toate produsele

Politica noastră de retur este foarte simplă

Atunci când primiți un articol trebuie să-l verificați întotdeauna înainte de a-l deschide. Va rugăm să vă asigurați că obțineți un număr de autorizație al returului înainte de a încerca să returnați produsul la noi. Aveți dreptul să va răzgândiți - cu toții am comandat produse și ulterior am realizat că nu mai avem nevoie de ele. Aveți la dispoziție 14 zile pentru a returna produsul începând din ziua în care ați primit comanda. Este atât de simplu. Pentru a începe procesul de returnare al produselor vă rugăm să ne contactați. Toate produsele trebuie returnate în pachetul original și nefolosite, așa cum au fost primite. Vă rugăm să rețineți că, din motive de igienă, lenjeria de corp, costumele de baie și măștile de protecție nu se pot returna. rugăm să vă asigurați că acordați atenție produselor atunci când le probati. Ex: asigurați-vă că toate etichetele sunt intacte.

Dorim sa mentionam ca returul este unul international, neavand un sediu in Romania. Vor fi transmise detalii pentru retur catre depozitul nostru din Polonia.

Produs greșit primit

Ne cerem scuze dacă ați primit un alt produs din greșeală. Acest lucru nu se întâmplă des și dorim să rezolvăm situația cât mai repede cu putință. Pentru a primi un refund sau o înlocuire de produs, trebuie să returnați produsul în aceleași condiții în care l-ați primit în termen de 14 zile de la data primirii acestuia.

Produse alterate în urma transportului

Va rugăm să acceptați scuzele noastre în cazul în care ați primit produsele alterate în urma transportului. Înțelegem cât de frustrant poate să fie acest lucru și dorim să soluționăm cât mai rapid situația pentru dumneavoastră. Dacă dumneavoastră considerați că produsul/produsele sunt alterate, lovite sau nu au ambalajul integral va rugăm să luați legătura cu noi. O să fie nevoie să ne menționați care este problema cu produsele de îndată ce ați constatat acest lucru și noi o să vă sfătuim ce să faceți în continuare. Politică noastră de retur pentru produsele afectate de transport va respectă drepturile legale.

Produs neprimit

Ne cerem scuze dacă nu ați primit un produs din comanda dumneavoastră. Acest lucru nu se întâmplă des și dorim să rezolvăm situația cât mai repede cu putință. Pentru a primi un refund sau o înlocuire trebuie să ne informezi cu privire la această situație în termen de 21 de zile de la data primirii emailului de confirmare a livrării produsului.

Drepturile dumneavoastră legale

Politică noastră de retur nu afectează drepturile dumneavoastră legale. Pentru mai multe informații cu privire la aceste drepturi vă rugăm să vizitați website-ul guvernului din UK aici: www.direct.gov.uk sau să contactați Protecția Consumatorului, la numărul de telefon 08454 04 05 06. Pentru a începe procesul de returnare al produselor vă rugăm să ne contactați. Va rugăm să împachetați produsul într-un mod cât mai sigur și protejat și să includeți în pachet numărul comenzii, numele și adresa. Va rugăm să obțineți o dovadă a taxei poștale de la poștă atunci când trimiteți produsul la noi. Această dovadă nu costă nimic însă fără ea noi nu avem întotdeauna posibilitatea să facem un refund sau o înlocuire a produsului - avem nevoie de acest lucru în eventualitatea în care comanda se pierde. Dacă cereți o înlocuire și produsul nu mai este disponibil, noi vom iniția un refund către contul de unde s-a inițiat comanda. Orice produs pe care l-ați acceptat și ulterior l-ați returnat se află în responsabilitatea dumneavoastră până când ajunge la noi în depozit. În consecință va rugăm să vă asigurați că metoda de transport pe care o alegeți vă asigură bunurile.

Ce o să facem în continuare

Toate produsele returnate la noi sunt verificate de departamentul nostru pentru retururi. Dacă sunteți îndreptățit să primiți un refund, o să primiți întreagă suma a produsului sau a comenzii în cauză. Retururile durează între 6-8 săptămâni să fie procesate de la momentul trimiterii coletului înapoi către Myprotein. În momentul în care returul a fost procesat, un email de confirmare va fi trimis care specifică când vor fi rambursați banii în contul tău. O să inițiem un refund către contul de pe care s-a plasat comanda (card de credit/card de debit/cont de PayPal).

Returul bunurilor de schimb

Dacă un produs pe care l-ați comandat a fost găsit a fi non-conform și l-am înlocuit, aveți dreptul să anulați comanda în termen de 7 zile lucrătoare începând cu ziua în care ați primit produsul înlocuit și ați primit un refund.

Costul retururilor

Va rugăm să luați la cunoștință faptul că putem să facem refund doar la costurile poștale atunci când: v-am trimis produsul greșit sau când produsul a fost primit alterat în urma transportului. Nu o să facem refund la costurile poștale pentru produsele care se află în stare bună. Costurile pentru retrimiterea produsului înapoi la dumneavoastră o să depindă în funcție de produs și o să vă fie comunicate după ce întreg procesul de analiză a fost finalizat.

Plângeri

Dacă nu sunteți satisfăcuți de modul în care am tratat returul, înlocuirea sau repararea unui produs, ne cerem scuze - dorim să rezolvăm această situație.

Va rugăm să luați legătura cu reprezentanții noștri de la departamentul pentru relații cu clienții. Puteți face acest lucru din contul dumneavoastră de la noi de pe site sau prin poștă la următoarea adresa: Myprotein, Meridian House, Gadbrook Way, Gadbrook Park, Rudheath, Northwich, Cheshire, UK, CW9 7RA.