1+1 gratis la o selecție de produse + 35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35
Livrare gratuită la comenzile peste 200 RON

Gestionarea greutății

28 rezultate

Îți oferim o serie de suplimente de gestionare a greutății care să te sprijine în călătoria ta de fitness. De la Thermopure, pentru un impuls energetic esențial, la cel mai bine vândut produs al nostru, Impact Diet Whey, plin cu ingrediente cheie pentru alimentație - suntem aici pentru a ajuta la fiecare pas. Vrei să afli mai multe? Aruncă o privire peste cele mai bune suplimente de gestionare a greutății din oferta noastră.

Sortare după:

Products

Întrebări frecvente

Ce sunt suplimentele de management al greutății?

Suplimentele noastre de gestionare a greutății sunt shake-uri, alimente și tablete create special pentru a vă ajuta să vă atingeți tipul de corp dorit - fie că doriți să vă măriți, să slăbiți sau să vă mențineți silueta.


Cum pot să-mi mențin greutatea actuală?

Pur și simplu mâncând la nivelul de menținere a caloriilor. Puteți face o estimare aproximativă cu ajutorul unui calculator de calorii online. Cel mai probabil, cântarele vor fluctua de la o zi la alta, dar atâta timp cât vă aflați într-un anumit interval (care va depinde de mărimea dvs. corporală pentru început) și îl mențineți, atunci puteți presupune că vă mențineți greutatea actuală. Dacă nu sunteți pasionat de urmărire, monitorizați pur și simplu frecvența meselor și cantitatea de exerciții fizice în timp ce stați cu ochii pe cântar. Modificați mesele și exercițiile fizice și, dacă greutatea dumneavoastră fluctuează dincolo de intervalul de menținere, ajustați aceste obiceiuri până când mâncați și vă antrenați într-un mod care să favorizeze menținerea greutății.


Ce este o dietă sănătoasă?

Acest lucru depinde în întregime de persoană, dar o dietă sănătoasă este una care vă sprijină nu numai fizic, ci și mental, permițându-vă să vă bucurați de mâncare, să evitați restricțiile și să progresați spre obiectivele fizice pe care vi le-ați propus. O dietă cu o structură construită pe calorii, proteine mai mari, creșterea numărului de fructe și legume și permițându-ți în fiecare zi câte ceva de care să te bucuri este un bun început!


Cât de importantă este nutriția?

Incredibil de important, indiferent de obiectivul tău; este modul în care ne alimentăm corpul. Dacă vrei să știi cât de important este, du-te și scoate tot combustibilul din mașina ta și încearcă să mergi cu ea - nu vei ajunge prea departe!


Cum pot menține masa musculară?

Câteva sfaturi simple sunt să vă păstrați un nivel ridicat de proteine, să nu restricționați prea mult caloriile și să mențineți un anumit nivel de antrenament de rezistență!


Cum îmi susțin metabolismul?

Vă susțineți metabolismul prin simpla menținere a unui stil de viață sănătos. Asigură-te că mănânci alimente dense din punct de vedere nutrițional în cea mai mare parte a timpului, că primești multe proteine, că faci exerciții fizice în mod regulat și că dormi suficient!


Ce este o cantitate sănătoasă de grăsime corporală?

În general, un interval sănătos de grăsime corporală se situează între 6 și 25% pentru bărbați și între 14 și 31% pentru femei. Cu toate acestea, cât de "sănătos" este nivelul actual al grăsimii corporale depinde de mai mult decât de un număr.


Cum pot crește masa musculară?

Dublu: să te antrenezi bine și tot ceea ce este în afară de asta! Un program axat pe progresie și pe provocări continue pentru a stimula creșterea este esențial. În al doilea rând, este esențială o dietă adaptată pentru creșterea masei musculare (un surplus caloric minor sau moderat și un aport crescut de proteine), precum și un somn adecvat și gestionarea stresului. Obținerea ambelor părți ale monedei în mod corect vă va ajuta să vă împingeți fizicul la nivelul următor!