REDUCERI de până la 70%| Extra 10% reducere | COD: IMPACTRO
+Livrare gratuită la comenzile peste 200 RON

MyPRO

Te străduiești să obții cea mai bună performanță? Ei bine, trebuie să îți alimentezi corpul cu cea mai bună nutriție.

Vă prezentăm MyPRO, gama concepută pentru cei dedicați. Am ridicat ștacheta cu colecția noastră de produse de elită, dezvoltate din ingrediente superioare, cu cea mai înaltă calitate, cu tehnologie de ultimă oră, care îmbunătățesc performanța - nu lăsăm nimic la voia întâmplării.

Pentru cele mai bune suplimente care oferă impact și rezultate, MyPRO este formula câștigătoare.

Proteine

Cu rezultate dovedite științific, gama noastră de suplimente bogate în proteine oferă substanțe nutritive de cea mai bună calitate pentru a susține creșterea și menținerea mușchilor.

Cumpără

Aminoacizi și Pre-antrenament

Pre-antrenament

Dacă dorești să îți depășești recordul personal, să te împingi la nivelul următor sau să depășești concurența la orice nivel, utilizarea suplimentelor de pre-antrenament ar putea ajuta să îți ofere impulsul suplimentar de care ai nevoie.

Aminoacizi

În calitate de sportivi, cunoaștem importanța proteinelor. Aminoacizii se găsesc în mod natural în proteine, iar proteinele contribuie la creșterea și menținerea masei musculare. Așadar, aminoacizii vă pot ajuta să țineți pasul cu obiectivele dorite.


Cumpără

Accesorii

Avem toate accesoriile esențiale de care ai putea avea nevoie pentru a-ți susține antrenamentul. Fie că te hidratezi, fie că te bucuri de shake-ul tău preferat, avem cele mai bune shakere și sticle concepute pentru a-i alimenta pe cei dedicați.

Cumpără