8 mese preparate în 15 minute
https://youtu.be/94KburXizUI
Ingrediente:
- O mână de sparanghel
- O mână de broccoli
- O mână de conopidă
- Orez alb
- Un praf de sare
- Un praf de boia
- Un vârf de amestec de ierburi
- Un praf de granule de usturoi
- Fileuri de somon (2 per masă)
- Piept de pui (200g per masă)
- Fripturi file (2 pe zi)
Instrucțiuni
- Adaugă orezul într-o tigaie cu apă.
- Taie toate legumele
- Adaugă legumele într-o altă tigaie cu apă.
- Adu ambele cratite la fierbere
- Condimentează pieptul de pui, somonul și fripturile cu condimentele alese.
- Gătește puiul, somonul și friptura într-o friteuza cu aer timp de 13 minute. Dacă nu ai o friteuză cu aer, gătește-le într-o tigaie.
- Scurge legumele când sunt gata.
- Scurge orezul când este fiert.
- Cu toate mesele gătite, pune-le în caserole în funcție de necesitate.
Mic dejun
Ingrediente:
- 100g ovăz
- 20g migdale
- 30g afine
- 2 linguri de pudră proteică
Instrucțiuni:
- Cântărește ovăzul, migdalele și afinele într-o singură pungă.
- Cântărește pudra proteică
- Adaugă amestecul de ovăz într-un castron și încălziți-l.
- Adăugați apoi pudra proteică și amestecați bine
Reține
Emily Wilcock Scriitor si expert
Postări relevante
Ce reprezintă antrenamentul de mare intensitate în interval? | Trucuri și beneficii
10.02.2019 de Lauren Dawes
Cel mai bun moment pentru a lua Creatina | Înainte sau după un antrenament?
01.03.2024 de Myprotein RO
Beneficiile pentru sănătate ale usturoiului | Utilizări pentru usturoi inodor
11.06.2019 de Grant Koch