Suplimente

My Gainer | Cea mai bună formulă pentru creștere în masă musculară

My Gainer | Cea mai bună formulă pentru creștere în masă musculară

MyGainer este noua formulă premium care se alătura familiei MyRange de la MyProtein, dezvoltat să vină în sprijinul vostru pentru creștere în masă musculară.

De ce să alegi MyGainer?

Răspunsul este destul de simplu, dacă ești un hard gainer sau pur și simplu îți dorești o creștere în masă musculară, ai nevoie de un surplus de calorii. Ca să crești în masă musculară, trebuie să îi oferi corpului mai mulți nutrienți de calitate decât ai consumat. Pentru că situația poate să devină dificilă atunci când dorești să îți iei acest surplus caloric doar din alimente, ai nevoie de un supliment de calitate, care să conțină tot îți trebuie și să îți ofere rezultatele mult dorite, aici intervine MyGainer. MyGainer este soluția pentru sportivi și persoane care se străduiesc în sala de sport și doresc să crească în masă musculară.

Este MyGainer pentru tine?

Cu o cantitate impresionantă de calorii, un raport de 2 la 1 de carbohidrați și proteine precum și un profil unic, MyGainer este util pentru tine dacă îți dorești să ai rezultate în mărirea masei musculare.

Ce este MyGainer?

Un produs nou, cu o rețetă premium, în MyGainer s-au incorporat surse premium de cabohidrați foarte solubili printre care Carb10™ (un brand comercial a Compus Solutions Inc.). Pe lângă acestea, amestecul conține și elemente noi și esențiale precum: multivitamine și minerale, L-glutamina, BCAA și Digezyme®, toate menite să vă sprijine în obiectivul vostru de creștere în masă musculară.

Care sunt beneficiile cheie oferite de MyGainer?

Este foarte simplu să vezi ce oferă MyGainer în plus și cum te poate ajuta:

  • Calorii: 793 de calorii per porție gata să vă ajute să obtineți un surplus caloric în fiecare zi, un prim pas pentru a obține creșterea în masă musculară.
  • Carbohidrați: 132g de carbohidrati per porție vor satisface necesarul tău.
  • Proteine: 57g de proteine de calitate superioară per porție pregătite să contribuie la creșterea și menținerea masei musculare de calitate
  • BCAA: 4g de aminoacizi per porție, într-o rație de 2:1:1, elemente de bază pentru proteine
  • L-Glutamina: suplimentarea de L-glutamina poate ajuta la restabilirea nivelului de aminoacizi, nivel diminuat după un antrenament intens.
  • Amestec de Vitamine și Multiminerale: MyGainer oferă 50% din doza zilnică recomandată pentru mai multe vitamine și minerale, inclusiv vitaminele A, E, C, fier și magneziu.
  • Digezyme®: enzime digestive care te ajută în digestia nutrienților. În multe cazuri lipsa de enzime digestive poate îngreuna absorbția optimă de nutrienți și pot crea o stare neplăcută. MyGainer rezolvă aceste probleme prin prezența Digezyme®.
  • Gamă largă de arome: pentru ca suplimentarea cu MyGainer să fie o experiență plăcută din toate punctele de vedere, aveți la dispoziție 4 arome premium: Decadent Milk Chocolate, Milkshake cu Căpșuni, Vanilie & Cremă de banane.

Când să consumi MyGainer?

Poți să consumi MyGainer în orice moment al zilei pentru un surplus caloric necesar, dar gândește-te când ai avut un consum mare de calorii și ai nevoie de realimentare cu nutrienți. Momente precum dimineața când corpul este slăbit sau imediat după antrenament.

Acesta este MyGainer, noul produs în gama MyRange. Dacă îți dorești să crești în masă musculară și ai nevoie de ajutor de calitate care să îți ofere nutrienții necesari pentru performanță, MyGainer este pentru tine.Radu Telcian

Radu Telcian

Scriitor si expert

Am 28 de ani, sunt licentiat in Jurnalism si master in FAACTS (finantarea si administrarea afacerilor in comert, turism si servicii) si certificat ca instructor de fitness, recunoscut inclusiv de European Fitness Association. Am practicat sport de mic copil, cu sala am luat contactul de pe la 17ani, iar treptat a devenit o vocatie acest domeniu. Profesez ca si instructor de fitness iar munca pentru propriul corp mi-a adus inclusiv o aparitie in revista Men's Health din Romania.


Radu iubeste...


Doreşti să cumperi produsele noastre? Vezi ce oferte ţi-am pregătit la noi pe site. Cumpără Acum