50% REDUCERE la aminoacizi și pastile
+35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Vitamina D3 capsule

Vitamina soarelui - pentru bunăstare zilnică, indiferent de vreme

RON 79.0

79.00RON

Vitamina D3 capsule

Vitamina soarelui - pentru bunăstare zilnică, indiferent de vreme

RON 79.0

79.00RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35

Clear Whey Isolate, Hazelnut Whip, Jelly Belly, creatina, mostrele, îmbrăcămintea nouă și unele accesorii nu sunt incluse în ofertă. Lista completă de produse excluse este aici.

Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată sau în limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comandă. Reducerea maximă este de 6000 RON per comandă. Reducerea se aplică doar produselor cu preț întreg.

Cumpără

Dacă comanzi înainte de 8 pm, livrarea se face a doua zi lucrătoare, prin curier. Serviciu disponibil pentru comenzi plasate înainte de 8 pm (2 pm în weekend și de sărbători legale) cu livrare a doua zi lucrătoare. Se aplică majorității adreselor de livrare de pe teritoriul Marii Britanii.

Dacă nu sunt complet mulțumit de produs?

Te rugăm să consulți Politica de returnare.

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Alţi clienţi au mai cumpărat

Recenzii

Overall Rating : 4.56 / 5 (9 Recenziile clienților)
  • 6 5 star reviews
  • 2 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Vezi toate recenziile
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Vitamina D3

Sper sa fie de folos având in vedere deficitul pe care îl am!

A fost util?

Raport calitate-pret excelent

Un produs excelent, fara gust, inodor, ușor de administrat.

A fost util?

Transport si plata cu card

Buna ziua, nu inteleg de ce daca se face transport prin curieir nu se poate face si plata ramburs! Gasiti o solutie de plata si pentru cei care nu detin un card , iar valoarea transportului de cele mai multe ori face ca discountul sa fie zero !

A fost util?

Excelent produs

Raport calitate-pret excelent, fiind cea mai buna varianta de supliment in timpul sezonului rece in care lumina soarelui nu este la un nivel la fel de ridicat ca in restul timpului

A fost util?

Esential

Esential pentru oricine. Toate studiile arata ca nu avem destula vitamina D in organism. Recomand.

Merge bine cu:

Omega 3

A fost util?

Un plus de vitalitate si energie

Este bun pentru ca are efecte benefice asupra oaselor , energiei de zi cu zi , plus ca la oferta avem 360 pastile , care sunt foarte mici , la doar 40 lei. Adica 40 lei pentru aproape un an de vitamina D3. Raport pret/calitate/eficacitate foarte bun. Recomand!
Merge bine cu:
Apa , ceai impreuna cu o masa bogata in grasimi sanatoase.

A fost util?

vitamina D

Ca si beneficiu: cantitatea mare de vitamina D per capsula, care acopera necesitatile unui adult mai ales in perioada rece. Din pacate, nu se specifica pe eticheta care este sursa exacta a vitaminei D,care este procentul de vitamina D naturala si care este procentul de cholecarciferol (vitamina D artificiala).

A fost util?

Must-Have

Am luat un tub de 360 caps. la oferta. Practic ma costa 10 bani pe zi. Daca mergi pe strada si vezi 10 bani pe jos nu te obosesti sa te apleci sa ii iei. Atat de ieftin este acest supliment. Iar beneficiile lui pentru organism sunt documentate stiintific. Pentru persoanele care nu se expun destul la soare si in anotimpurile reci e un supliment de nelipsit din viata oricarui om. Un mic google-search referitor la beneficiile vitaminei D3 coroborat cu pretul infim fac din acest supliment un MUST-HAVE!
Merge bine cu:
Calciu

A fost util?

Vitamina D3, esential pe perioada rece a anului

Odată cu venirea iernii, mă simțeam slăbit, fără poftă de viață. După o saptamana de cand am inceput sa consum vitamina D3, am fost alt om. Recomand tuturor bărbatilor.
Merge bine cu:
AlphaMan, Omega3, Glucosamine

A fost util?