SleepMax

Ajuta la somn

Aromă
Pachet
Cantitate

Cheltuie 550RON si primeste 30% reducere la toata comanda! Click aici si afla mai multe.

V-am intrebat ce oferte doriti pe site-ul Myprotein si v-am ascultat - Cheltuie si Economiseste!

Cheltuie 100RON si primeste 15% reducere la toata comanda
Cheltuie 250RON si primeste 20% reducere la toata comanda
Cheltuie 400RON si primeste 25% reducere la toata comanda
Cheltuie 550RON si primeste 30% reducere la toata comanda

Oferta valabila pana pe 22.02.2017 la miezul noptii sau in limita stocului disponibil. Reducere maxima per comanda 500RON. Reducerea este aplicata la toate produsele nereduse din cosul de cumparaturi. Produsele cu preturi reduse nu sunt incluse in oferta. 

Cumpara Acum

85.00RON

În stoc | De obicei expediat în termen de 24 de ore

Prezentare produs

Sleepmax este un amestec puternic de ingrediente creat pentru a asigura un somn profund, odihnitor şi fără întreruperi. Un somn bun pe timpul nopţii este esenţial pentru regenerarea nivelului de energie, ajută în procesul de recuperare după antrenamente fizice şi menţine mintea şi corpul sănătoase.

Realizarea unui somn regulat, neîntrerupt, de calitate este fără îndoială unul dintre factorii cheie în îmbunătăţirea performanţei fizice.

Calitatea somnului determină reglarea diverşilor compuşi de creştere cum sunt melatonina şi cortizolul. Toţi aceşti compuşi joacă roluri vitale în îmbunăţăţirea capacităţilor fizice, echilibrul şi producerea lor fiind serios afectate de un somn de proastă calitate. De aceea, un somn corect trebuie să fie o prioritate pentru orice persoană care desfăşoară în mod regulat activităţi fizice, rezultatele fiind vizibile.

Este clar că un somn profund, regulat şi fără întreruperi este vital pentru orice persoană care desfăşoară activităţi fizice şi care doreşte să obţină totul din antrenamentul pe care îl face. Sleepmax este un amestec sinergic de ingrediente care se adresează efectiv celor care au un somn de proastă calitate şi este compus din următoarele patru ingredinete principale: - Inozitol, 5-HTP, L-Glicină şi L-Teanină.

Inozitol este o substanţă cu funcţie de vitamină care se găseşte în numeroase alimente precum nucile şi fructele. Este folosit în mod tradiţional ca adjuvant pentru somn în instituţii medicale, întrucât combate insomnia. Câteva studii au atătat că Inozitol este extrem de eficient în prevenirea depresiei şi a anxietăţii, ambele având o influenţă imensă asupra calităţii somnului.

5-HTP este un aminoacid natural precursor al neurotransmiţătorului serotonină, care la rândul ei este precursor al melatoninei. 5-HTP ajută la creşterea nivelului de serotonină, care la rândul ei îmbunătăţeşte obiceiurile în ceea ce priveşte somnul. Nu numai că reduce perioada de timp necesară pentru a adormi , dar măreşte şi REM, astfel încât veţi dormi mai profund şi vă veţi trezi de mai puţine ori pe timpul nopţii.

L-Glicina este un aminoacid neesenţial care acţionează ca un neurotransmiţător inhibitor în sistemul nervos central cu efecte de calmare în creier. S-a demostrat că Glicina induce somnolenţă, grăbeşte instalarea somnului şi de asemenea instalarea somnului profund. Mai mult, va avea aceste efecte în timp ce îmbunătăţeşte rezistenţa la oboseală, concentrarea şi memoria în ziua următoare.

Teanina acţionează ca neurotransmiţător în creier, unde crează unde alfa, care amplifica starea de relaxare.

În cele din urmă, Sleepmax ajută la inducerea somnului, asigură un somn de calitate şi ajută la menţinerea somnului corect pe parcursul nopţii. Astfel, Sleepmax ajută corpul să producă răspunsul optim la somn, restaurând modelul de dormit, maximizând creşterea masei musculare şi îmbunătăţind starea fizică.

*Denumirea acestui produs este in curs de schimbare. Acest produs va fi numit 5HTP+. Va informam ca valorile nutritionale raman aceleasi.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Pentru un somn odihnitor şi profund
  • Îmbunătăţeşte procesul de recuperare asigurând un somn adânc
  • Ideal pentru cei care vor să îşi îmbunăţăţească calitatea somnului

Utilizare recomandată

Începeţi cu 1 capsulă cu 30-40 de minute înainte de culcare. Măriţi doza cu 1 capsulă pe noapte (până la maxim 4 capsule) până obţineţi efectul dorit şi continuaţi cu această doză. Administraţi timp de 4 săptămâni şi apoi luaţi o pauză de 2 săptămâni, Luaţi pe stomacul gol şi evitaţi laptele şi produsele din lapte.

Cantitate per servire: 1 capsule

Serviri pentru un recipient: 120

Ingrediente

L-Glicină, 5-HTP, Inozitol, L-Teanină, Citrat de Zinc, Vitamina B6, D-Biotin, Gelatină (învelişul capsulei).

Informații nutriționale

Cantitate per servire de 1 capsule:
Amestec Sleepmax Proprietary (L-Glicină, 5-HTP, Inozitol, L-Teanină, Citrat de Zinc, Vitamina B6, D-Biotin): 850 mg

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

SleepMax

Selectează imaginea

SleepMax