• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Proteină de Cânepă

Aromă
Pachet
Cantitate

Beneficiaza de 25% reducere la restul produselor | Cod: RO25

Beneficiaza de 25% reducere la restul produselor | Cod: RO25

In plus poti beneficia de 50% reducere la aminoacizi si pastile.

Oferta este valabila pentru o perioada limitata sau in limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comanda. Reducerea maxima este de 500 RON per comanda. 
Cumpără acum
105.00RON

În stoc De obicei expediat în termen de 24 de ore

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Prezentare produs

Este cunoscut faptul că Proteina de Cânepă este o sursă excelentă de proteine, conținând Aminoacizi (EAAs) Esențiali într-un raport mai apropiat de 'completarea' surselor de proteine precum carnea, laptele și ouăle. De asemenea, este plin de enzyme active, Acizi Grași Esențiali (EFA), vitamine , minerale și alți factori care contribuie la stimularea absorbției.

Noi vă oferim o Pudră Proteică produsă printr-o metodă proprie, care permite păstrarea unui procentaj cât mai ridicat al tuturor proprietăților nutriționale. Nicio substanță chimică nu este folosită în timpul procesării, uleiul din semințe de cânepă fiind obținut prin presare și filtrare la rece. Apoi, pudra este obținută prin măcinare, decorticare și cernere la rece.

Pentru a păstra un nivel de sănătate optim, trebuie să consumăm alimente care conțin fitonutrienți și enzime active, vitamine, minerale, EAA și EFA. Aceste elemente sunt "Esențiale" deoarece organismul uman nu le produce, acestea trebuind să fie obținute din alimentele consumate. Semințele de Cânepă reprezintă cea mai concentrată, completă și echilibrată sursă de EAA și EFA disponibilă în natură.

Semințele de Cânepă sunt bogate în nutrienți esențiali, inclusiv clorofilă, magneziu, potasiu, sulf, fitosteroli, acid ascorbic, beta-caroten, calciu, fibre , histidină, fier, potasiu, fosfor, riboflavină, niacină și tiamină.

Semințele Decojite de Cânepă sau Nucile de Cânepă conțin 34,6% proteină digerabilă pură, oferind Aminoacizii necesari reconstruirii și regenerării țesuturilor. Proteina din Semințe de Cânepă este alcătuită din 65% Edestină de înaltă calitate, cea mai puternică proteină obținută din plante și 35% Edestină Globulină, care este extrem de asemănătoare cu globulina din plasma sanguină, fiind extrem de compatibilă cu sistemul digestiv uman.

Semințele de Cânepă sunt bogate în acizi grași esențiali Omega 6 și Omega 3, fiind una dintre puținele plante care constituie o sursă de GLA.

Semințele noastre de Cânepă sunt integrale, nu sunt modificate genetic și conțin 0.000% THC.

Profilul aminoacizilor se regăsește în partea de jos a paginii, în secțiunea 'Certificate'.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

 • Produs integral delicios, activ și convenabil
 • Această proteină este extrasă din planta integrală și include întreaga gamă de aminoacizi esențiali
 • Raportul optim de acizi grași esențiali omega 6 și 3 cu 2-4% Acid Gama Linolenic (GLA)

Utilizare recomandată

Adăugați 150-250 ml de apă sau suc de fructe în shaker-ul nostru (cu cât adăugați mai puțin lichid cu atât mai gros va fi shake-ul). Apoi, adăugați o lingură MP mare aproape plină (30 g), agitați și consumați. Utilizați de 2-3 ori pe zi sau după caz.

1 x lingură de plastic MP rasă (mare) cântărește 38 g. (nu este inclusă)

Ingrediente

Acest produs conține 100% Proteină de Cânepă, fără alte adaosuri.

Informații nutriționale

Per 30 g:
Energie: 561KJ
Energie: 134 Kcal
Proteine (așa cum este): 15.0 g
Carbohidrați: 7,8 g
Grăsimi: 3,6 g
dintre care saturate: 0.0 g

De asemenea, oferă per 30 g:
Omega-3: 0,72 g
Omega 6: 1,98 g
Omega 9: 0,54 g

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Proteină de Cânepă

Selectează imaginea

Proteină de Cânepă
Back to top