• Vegetarian

    Vegetarian

Cazeină Dietetică

Proteină dietetică cu eliberare lentă

Aromă
Pachet
Cantitate

Beneficiază de 30% Reducere la toate produsele nereduse! Cod: 30TOTALRO + Omega 3 GRATIS pentru comenzi mai mari de 299 RON si Unt de Arahide GRATIS pentru comenzi mai mari de 399 RON

SUPER OFERTĂ

Nu rata ocazia! 30% Reducere GARANTAT la toată comanda | Cod: 30TOTALRO

Omega 3 GRATIS pentru comenzi mai mari de 299 RON | Se aplica automat

Unt de Arahide GRATIS pentru comenzi mai mari de 399 RON | Se aplica automat

Oferta este valabilă doar pe Myprotein, aşa că nu mai aştepta, comandă acum!

Myprotein nu transmite informații terților. Reducerea maxima pe comanda este de 500 RON. Se poate aplica doar un cod pe comanda.

Cumpără Acum
134.00RON

În stoc De obicei expediat în termen de 24 de ore

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Prezentare produs

Ce este Cazeina Dietetică?

Multe proteine dietetice folosesc zerul, o sursă proteică cu absorție rapidă, ca și ingredient principal. Cazeina noastră dietetică totuși, include trei tipuri de proteine cu absorție lentă - Cazeina Micelară, Proteină Micelară din Zer, și Micelle XL™.

Am adăugat de asemenea patru ingrediente dietetice populare - pudră de glucomanan, bitartrat de colină, CLA și extract de ceai verde ca să te ajute să-ti atingi obiectivele.

De ce să folosești Cazeina Dietetică?

Fiecare servire furnizează 21g de proteine cu absorție lentă, care contribuie la creșterea și menținerea masei musculare. Conține de asemenea și glucomanan, o fibră dietetică care poate să ajute la scăderea în greutate împreună cu o dietă restrictivă energetic. 

Conține de asemenea:

  • Pudră CLA - Acid gras natural derivat din ulei de șofran
  • Extract de Ceai verde - Furnizează polifenol, macronutrient important pentru dieta noastră
  • Inulina - Dulce natural și furnizor de fibre, îmbunătățind textura shake-ului

Mi se potrivește acest produs?

Dacă ești în căutarea shake-ului perfect dietetic cu proteine, sau a suplimentului pentru un stil de viață sănătos, Cazeina dietetică este categoric pentru tine. Disponibilă în variantele cu aromă de Ciocolată, Căpșuni, Banane, Ciocolată și Mentă și Scorțișoară Daneză!

Glucomananul în contextul unei diete restrictive contribuie la scăderea greutății. Efectul benefic este obținut cu administrarea zilnică a 3g de Glucomanan în trei doze de 1g fiecare, împreună cu 1-2 pahare de apă, înainte de masă și în contextul unei diete restrictive. ATENȚIE: Acest produs nu este admis indivizilor cu dificultăți la înghițire sau celor care ingerarea unui fluid inadecvat – asigurați-vă că fiecare doză este luată cu 1-2 pahare de apă ca să vă asigurați că substanță ajunge în stomac.

Beneficii cheie

  • 21g proteine per servire
  • Amestec de proteine cu eliberare lentă
  • Cu adaos de ingrediente benefice dietei

Utilizare recomandată

Recomandăm amestecarea unei cupe mari (30g) cu 200ml de apă, agitați și consumați imediat, cu 3 serviri pe zi.

Ingrediente

Pentru alergeni, vedeți ingredientele marcate îngroșat:

Aromă de căpșuni: Cazeină micelară (din (lapte)) (75%), Micelle XL™ (Izolat proteic din lapte) (Soia), D-Celle Whey™ (Lapte), Glucomanan (Konjac) (3.3%), Fructo-Oligozaharide (3.3%), arome (Pudră de suc de sfeclă, îndulcitor (Sucraloză), arome), Pudră de Acid Linoleic Conjugat (1.7%), Bitartrat de colină (0.3%), Pudră de extract de ceai verde (0.3%).

Aromă de banane: Cazeină micelară (din (lapte)) (75%), Micelle XL™ (Lapte Izolat proteic) (Soia), D-Celle Whey™ (Lapte), Arome naturale (Extract de curcumină, Arome naturale, îndulcitor (Sucraloză)), Glucomanan (Konjac) (3.3%), Fructo-Oligozaharide (3.3%), Pudră de Acid Linoleic Conjugat (1.7%), Bitartrat de colină (0.3%), Pudră de extract de ceai verde (0.3%).

Aromă de scorțișoară danezăCazeină micelară (din (lapte)) (75%), Micelle XL™ (Lapte Izolat proteic) (Soia), D-Celle Whey™ (Lapte),  arome (Caramel Coloranți, arome, îndulcitor (Sucraloză), Melasă), Glucomanan (Konjac) (3.3%), Fructo-Oligozaharide (3.3%), Pudră de Acid Linoleic Conjugat (1.7%), Bitartrat de colină (0.3%), Pudră de extract de ceai verde (0.3%).

Aromă de ciocolată cu mentă: Cazeină micelară (din (lapte)) (75%), Micelle XL™ (Lapte Izolat proteic) (Soia), D-Celle Whey™ (Lapte), Glucomanan (Konjac) (3.3%), Fructo-Oligozaharide (3.3%), arome (Pudră de cacao cu conținut scăzut în grăsimi, îndulcitor (Sucraloză), arome), Pudră de cacao cu conținut scăzut în grăsimi, Pudră de Acid Linoleic Conjugat (1.7%), Bitartrat de colină (0.3%), Pudră de extract de ceai verde (0.3%).

Aromă de ciocolată fină: Cazeină micelară (din (lapte)) (75%), Micelle XL™ (Lapte Izolat proteic) (Soia), D-Celle Whey™ (Lapte), arome (Pudră de cacao cu conținut scăzut în grăsimi, îndulcitor (Sucraloză), arome) Glucomanan (Konjac) (3.3%), Fructo-Oligozaharide (3.3%), Pudră de Acid Linoleic Conjugat (1.7%), Pudră de cacao cu conținut scăzut în grăsimi, Bitartrat de colină (0.3%), Pudră de extract de ceai verde (0.3%).

Informații nutriționale

Cantitate pentru o porție - 1 cupă mare (30g)

Porții per recipient - 33 (1kg), 83 (2.5kg)

Informații nutriționale

  Per 100g Per servire *RI per 100g
Energie 1542kJ/ 364kcal 463kJ/ 110kcal 12%
Grăsimi 2.8 g 0.8 g 4%
  din care saturate 1.1 g 0.33 g 6%
Carbohidrați 6 g 1.8 g 2%
  din care zahăr 4 g 1.1 g 4%
Fibre 6.1 g 1.8 g  
Proteine 76 g 23 g 152%
Sare 0.3 g 0.09 g 5%

* Aportul de referință al unui adult obișnuit (8400 kJ/2000 kcal)

Informațiile nutriționale sunt bazate pe aroma de Căpșuni, alegând alte arome acestea pot varia cu până la 10%

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Cazeină Dietetică

Selectează imaginea

Cazeină Dietetică
Back to top