Woman's Fitness Bundle

La multi ani, Myprotein! Sarbatoreste cu pana la 50% reducere la TOT!

Am implinit 13 ani! Aceasta saptamana vom avea pana la 50% reducere la toata gama + o oferta fulger care va fi activa doar 24h!
Doar azi, folosind codul de reducere EXTRARO:
Cheltuie 450RON si primeste 15% reducere aditionala la toata comanda!
Cheltuie 350RON si primeste 12% reducere aditionala la toata comanda!
Restul clientilor primesc 8% reducere aditionala la toata comanda!

Oferta valabila pana pe 28.05.2017 la miezul noptii, sau in limita stocului disponibil. 

Cumpara Acum

343.57RON
Nu se află pe stoc

Stoc epuizat

Prezentare produs

Notă: Ambalajul poate fi diferit de cel din imagine

Pachetul 'Women's Fitness' a fost creat special pentru femeile active și reunește unele dintre cele mai bune produse din gama Elle. Aceste suplimente lucrează în mod sinergic pentru a vă oferi nutrienții de care aveți nevoie pentru a vă menține sănătatea și îmbunătăți nivelul general de condiție fizică. Acest pachet stimulează, de asemenea, energia de care aveți nevoie în timpul antrenamentului, ajutându-vă să vă mențineți un nivel scăzut al grăsimilor corporale.

Care sunt beneficiile cheie? Pachetul 'Women's Fitness' a fost conceput special pentru femei, oferind șase suplimente care lucrează împreună pentur a promova sănătatea și o stare de bine generală. În același timp, aceste produse de cea mai bună calitate stimulează condiția fizică și vă ajută să vă mențineți un nivel scăzut al grăsimilor corporale și un stil de viață sănătos.

Include:

Elle True Diet (aromă Chocolate Silk, 1.800 g): O combinație excelentă de nutrienți pentru stimularea recuperării în urma antrenamentelor și obținerea unui nivel scăzut al grăsimilor corporale.

Elle Thermopure (90 capsule): Un amestec termogenic puternic care promovează arderea grăsimilor și stimulează creșterea nivelului de energie și vitalitate.

Baton Elle Virtue (aromă Double Chocolate, 1 x 12 batoane): Aceste este un baton delicios din cereale și iaurt, perfect pentru acele momente tentante dintre mese.

Sticlă blender Myprotein: Shaker de înaltă calitate, prevăzut cu o sferă metalică unică pentru amestecarea omogenă a băuturilor, cu un minim de efort.

AROMELE SUNT CELE AFIȘATE ȘI POT FI MODIFICATE SAU SUBSTITUITE FĂRĂ NOTIFICARE PREALABILĂ, ÎN FUNCȚIE DE NIVELUL STOCURILOR.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Oferă o gamă variată de produse pentru reducerea nivelurilor de grăsime din corp
  • Creat pentru creșterea masei musculare
  • Excelent raport calitate-preț

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Woman's Fitness Bundle

Selectează imaginea

Woman's Fitness Bundle