Woman's Fitness Bundle

Beneficiază de 25% Reducere GARANTAT la toată comanda!

Beneficiază de 25% Reducere GARANTAT la toată comanda!

SUPER OFERTĂ

Nu rata ocazia! 25% Reducere GARANTAT la toată comanda!

Oferta este valabilă doar pe Myprotein, aşa că nu mai aştepta, comandă acum!

Oferta este valabilă până pe 22.10.2017 la miezul nopţii sau în limita stocului disponibil. Poti folosi doar un cod pe comanda. Oferta se aplica doar produselor nereduse. Nu se poate aplica o reducere mai mare de 500 RON pe comanda

Cumpără Acum
343.57RON
Nu se află pe stoc

Stoc epuizat

Disponibilitate: Stoc epuizat

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Prezentare produs

Notă: Ambalajul poate fi diferit de cel din imagine

Pachetul 'Women's Fitness' a fost creat special pentru femeile active și reunește unele dintre cele mai bune produse din gama Elle. Aceste suplimente lucrează în mod sinergic pentru a vă oferi nutrienții de care aveți nevoie pentru a vă menține sănătatea și îmbunătăți nivelul general de condiție fizică. Acest pachet stimulează, de asemenea, energia de care aveți nevoie în timpul antrenamentului, ajutându-vă să vă mențineți un nivel scăzut al grăsimilor corporale.

Care sunt beneficiile cheie? Pachetul 'Women's Fitness' a fost conceput special pentru femei, oferind șase suplimente care lucrează împreună pentur a promova sănătatea și o stare de bine generală. În același timp, aceste produse de cea mai bună calitate stimulează condiția fizică și vă ajută să vă mențineți un nivel scăzut al grăsimilor corporale și un stil de viață sănătos.

Include:

Elle True Diet (aromă Chocolate Silk, 1.800 g): O combinație excelentă de nutrienți pentru stimularea recuperării în urma antrenamentelor și obținerea unui nivel scăzut al grăsimilor corporale.

Elle Thermopure (90 capsule): Un amestec termogenic puternic care promovează arderea grăsimilor și stimulează creșterea nivelului de energie și vitalitate.

Baton Elle Virtue (aromă Double Chocolate, 1 x 12 batoane): Aceste este un baton delicios din cereale și iaurt, perfect pentru acele momente tentante dintre mese.

Sticlă blender Myprotein: Shaker de înaltă calitate, prevăzut cu o sferă metalică unică pentru amestecarea omogenă a băuturilor, cu un minim de efort.

AROMELE SUNT CELE AFIȘATE ȘI POT FI MODIFICATE SAU SUBSTITUITE FĂRĂ NOTIFICARE PREALABILĂ, ÎN FUNCȚIE DE NIVELUL STOCURILOR.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Oferă o gamă variată de produse pentru reducerea nivelurilor de grăsime din corp
  • Creat pentru creșterea masei musculare
  • Excelent raport calitate-preț

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Woman's Fitness Bundle

Selectează imaginea

Woman's Fitness Bundle
Back to top