1 + 1 GRATIS la produsele din această listă
+30% REDUCERE la restul comenzii | COD: RO30 + 🎁

Informed Sport

Gama Informed Sport a fost realizată pentru a oferi o serie de produse aprobate pentru atleţi şi pentru echipele profesionale sportive. Acest program certifică faptul că toate suplimentele nutritive şi ingredientele care poartă logo-ul Informed-Sport au fost testate pentru orice substanţă interzisă de către Sport Science, un laborator sportiv antidoping de clasă mondială.

Vezi gama

Muşchi & Recuperare

Produsele noastre pentru muşchi şi recuperare sunt realizate pentru a îmbunătăţi recuperarea şi pentru a susţine creşterea în forţă. De la produse proteice de înaltă calitate la cele mai avansate formule, această gamă îţi oferă tot ce ai nevoie pentru a avea cele mai bune rezultate.  


Această gamă este perfectă pentru cei care caută să înlocuiască nutrienţii pierduţi în timpul antrenamentului, îmbunătăţind în acelaşi timp capacitatea organsimului de a se recupera.     

Vezi gama

Energie & Concentrare

Gama pentru energie și recuperare este ideală pentru atleții care doresc să crească nivelul de energie înainte și în timpul antrenamentului. Gama este compusă din produse realizate cu atenție, cu surse de energie care au un impact mare, perfecte pentru alimentarea antrenamentelor intense.


Această gamă poate, de asemenea, să ajute la recuperarea după antrenament, făcându-te sigur că ești pregătit pentru următoarea sesiune.

Vezi gama

Sănătate & Bunăstare

Gama pentru sănătate și bunăstare este pefectă pentru cei care doresc să rămână în formă și să se mențină sănătoși în timp ce se antrenează. Această gama conține o varietate de suplimente alimentare care pot fi utilizate pentru a stimula sănătatea generală și care te vor asigura că sistemul imunitar funcționează perfect.


Această gamă oferă suplimente de înaltă calitate în diferite forme, de la tablete și pastile la pudre.

Vezi gama

Informed Sport