55% REDUCERE la aminoacizi și pastile +35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Pudră din albușuri de ou

Proteine din ouă ca să te ajute să-ți acoperi necesarul zilnic

  • Vegetarian
  • Fara Gluten
RON

Pudră din albușuri de ou

Proteine din ouă ca să te ajute să-ți acoperi necesarul zilnic

  • Vegetarian
  • Fara Gluten
RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35

Clear Whey Isolate, Hazelnut Whip, Jelly Belly, creatina, mostrele, îmbrăcămintea nouă și unele accesorii nu sunt incluse în ofertă. Lista completă de produse excluse este aici.

Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată sau în limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comandă. Reducerea maximă este de 6000 RON per comandă. Reducerea se aplică doar produselor cu preț întreg.

Cumpără

Dacă comanzi înainte de 8 pm, livrarea se face a doua zi lucrătoare, prin curier. Serviciu disponibil pentru comenzi plasate înainte de 8 pm (2 pm în weekend și de sărbători legale) cu livrare a doua zi lucrătoare. Se aplică majorității adreselor de livrare de pe teritoriul Marii Britanii.

Dacă nu sunt complet mulțumit de produs?

Te rugăm să consulți Politica de returnare.

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Recenzii

Overall Rating : 3.55 / 5 (11 Recenziile clienților)
  • 5 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 2 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 2 1 star reviews
Vezi toate recenziile
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Produs dezastruos

Cea mai proasta proteina pe care as fi putut sa o cumpar. Pe langa gustul oribil pe care il are, face o spuma care iese cu greu din shaker. Nu recomand! Scoateti produsul asta de la vanzari!!

Merge bine cu:

Merge aruncata cel mai probabil.

A fost util?

Foarte bun cat timp nu ai pretentii la gust

Daca cauti o sursa foarte sanatoasa de proteine si nu te intereseaza gustul, este foarte bun, daca te intereseaza gustul in schimb, atunci trebuie sa-l combini cu diverse ingrediente sau sa-l pui integrezi in diverse retete.

A fost util?

Pudra de calitate, gust acceptabil

Pudra este de calitate, insa gustul lasa de dorit(varianta fara aroma) fiind mult mai gretos decat impact whey fara aroma. Recomand daca sunteti alergigi la proteinele din zer, altfel nu.

Merge bine cu:

Apa, deserturi, clatite

A fost util?

Proteine bune

Am vazut ca multa lume se plange de gustul lor. Nu este adevarat ! Gustul este OK, nu este rau la gust. Daca este amestecat bine este in regula. Se poate adauga o banana sau alte fructe pentru imbunatatirea gustului daca nu puteti sa il beti gol. Se amesteca bine cu Blenderul. Face putina spuma dar se poate bea cu usurinta. Recomand celor care doresc o sursa de proteina curata.
Merge bine cu:
Diferite fructe, ciocolata.

A fost util?

Prlteina din ou

E o proteina destul de dificil de diluat in apa calda. Nu folositi apa prea fierbinte ca se transforma in albus d eou gatit.Recomand adaosul de ulei de cocos in apa pentru a se mixa mai usor proteina. E bun amestecat cu proteina din zer si ceva carbo. Toata compoItia o beau dintro gura datorita texturii. Continut proteic super. Asimilare rapida.
Merge bine cu:
Cu orice sai schimbe gustul si textura.

A fost util?

groaznic

nu credeam ca exista ceva mai prost la capitolul gust si mixabilitate ca ProtR-85/65 si IdealProtein (ma refer la variantele de prin 2000, intre timp ma gandesc ca s-au inlocuit sau au mai evoluat). revenind, inca nu am reusit sa consum toata punga, de multe ori m-am gandit daca sa le arunc sau sa le tin de back-up atunci cand raman fara zer. nu recomand, put, au gust sarat un pic, se amesteca groaznic de prost cu lingura, ca si eficienta nu ma pot pronunta.

A fost util?

Oualicios

Cea mai violenta experienta avuta cu vreo pudra..din toate timpurile. Mirosul, gustul si spuma o face un produs pentru cei mai incapatanati. Pe langa aceste aspecte, nici stomacul nu mi-a fost incantat cand a trebuit sa acomodeze continutul asta statut si puturos. Spuma este cumva gelatinoasa. Este ceva deosebit..asta e clar.. Nu stiu daca voi avea vointa necesara sa vad rezultatele. Un rezultat probabil, insa, va fi golirea stomacului cu jet daca voi inspira cand voi lasa continutul sa imi alunece pe gat.
Merge bine cu:
Cadavre, starvuri si in general mortaciuni in descompunere.

A fost util?

Rezultate scontate

Rezultate foarte bune, am utilizat produsul pentru realizarea unor preparate LCHF.

A fost util?

cam nashpa

Stele putine...pt spuma si gust. ! Gust cu care nu m-am putut obisnui... aduce cu izul de oua clocite.... carne de pasare veche care prinde miros.. ! :(
Merge bine cu:
cine stie

A fost util?

Bun și eficient

Pare un produs foarte "curat" care conține exact ceea ce trebuie: albușul de ou făcut praf! Adica, proteine de bună calitate, fără alte adausuri, fără gluten sau arome. Evident, dacă îl amestecați doar cu apă sau lapte nu va fi prea grozav de băut. Dar, combinat cu o banană, cacao și ceva unt de arahide poate ieși chiar gustos. Îl recomand celor cărora le place să adauge propriile ingrediente dar nu și celor care doresc un produs gata de băut.
Merge bine cu:
Cacao, Banane, Unt de arahide

A fost util?