Va rug selectati adresa de livrare

Livrare gratuită pentru comenzi peste 275RON

GRATUIT

Comenzile sunt livrate prin curier, direct la tine acasă. Comanda va ajunge in 1-2 zile lucratoare daca este plasata inainte de ora 16:00. Te rugam sa te asiguri ca toate detaliile de livrare sunt corecte ca sa nu apara intarzieri cu livrarea comenzii.

Livrare standard | 175 - 275RON

17RON

Pentru comenzi cu o valoare intre 175 - 275RON. Comenzile sunt livrate prin curier, direct la tine acasă. Comanda va ajunge in 1-2 zile lucratoare daca este plasata inainte de ora 16:00. Te rugam sa te asiguri ca toate detaliile de livrare sunt corecte ca sa nu apara intarzieri cu livrarea comenzii.

Livrare standard | 0 - 175RON

24RON

Pentru comenzi cu o valoare intre 0 - 175RON. Comenzile sunt livrate prin curier, direct la tine acasă. Comanda va ajunge in 1-2 zile lucratoare daca este plasata inainte de ora 16:00. Te rugam sa te asiguri ca toate detaliile de livrare sunt corecte ca sa nu apara intarzieri cu livrarea comenzii.

Completarea corecta a adresei

Pentru a putea livra comanda in cele 1-2 zile lucratoare specificate, te rugam sa completezi toate campurile de adresa. Comenzile cu adrese incorecte sau incomplete pot intampina anumite probleme de procesare cu curierii nostri si livrarea acestora poate dura pana la 21 zile. 


Cod Postal - Codurile postale din Romania sunt alcatuite din 6 cifre. Te rugam sa completezi toate cele 6 cifre (ex. 011647)

Doar numarul casei - In acest camp trebuie introdus doar numarul casei (ex. 32a)

Numele strazii - In acest camp trebuie introdus doar numele strazii (ex. Strada Marcel Andreescu)
Informatii aditionale - In acest camp pot fi introduse detalii aditionale (ex. Bloc 3, Scara A, Etaj 4, Apartament 41)
Oras - In acest camp trebuie introdus doar numele orasului (ex. Berceni)

Judet - In acest camp trebuie introdus doar judetul (ex. Ilfov)