• Vegetarian

    Vegetarian

Ovăz şi Zer (Mostră)

Peste21g de proteina

Aromă
Pachet
Cantitate

11.00RON

În stoc | De obicei expediat în termen de 24 de ore

Prezentare produs

Ovăz şi Zer este un baton gustos şi hrănitor care poate înlocui o masă pentru persoaele care doresc să adauge dietei lor proteine de calitate şi carbohidraţi . Fiecare baton de 88 g conţine o doză masivă de 22 g de proteine derivate din lapte şi proteine din zer care scad progresiv. Conţinutul de carbohidraţi se bazează pe indicele glicemic scazut al ovăzului şi asigură un flux continuu de energie.

Ingredientele de calitate din produsul Ovăz şi Zer asigură o rezervă de proteine şi carbohidraţi care scade progresiv şi care ajută în creşterea masei musculare slabe, atunci când este consumat în cadrul unui program structurat de antrenamente. Ovăz şi Zer este o metodă convenabilă şi gustoasă de a vă asigura că aportul de proteine rămâne mare pe parcursul zilei, completând nevoile nutritive impuse de un stil de viaţă activ.

Ovăz şi Zer a fost testat independent pentru substanţe interzise de WADA de către HFL Sport Science în programul INFORMED-SPORT. Fiecare lot de Ovăz şi Zer trece printr-un proces riguros de testare astfel încât să ofere maximă siguranţă în folosire de către atleţi. HFL este cel mai mare laborator de cercetare şi supraveghere a medicamentelor în domeniul sportiv, iar programul INFORMED-SPORT este susţinut de numeroase foruri sportive, inclusiv de UK Sport.

Combinaţia de proteine şi carbohidraţi face din Ovăz şi Zer alegerea ideală după un antrenament întrucât oferă o metodă repidă de realimentare cu glicogen şi proteine în proporţia recomandată de 2:1 (Carbohidraţi:Proteine).

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • 22 g de proteine per baton
  • Gust minunat
  • Ideal pentru a înlocui o masă
  • Fără Aspartam sau Acesulfam K

Utilizare recomandată

Consumaţi la nevoie ca pe o gustare plină de proteine fie între mese, înainte de antrenament sau în timpul mesei pentru a mări conţinutul de carbohidraţi şi proteine .

Ingrediente

Amestec de ovăz (Ovăz malţificat [conţine Malţ, Ulei vegetal], Fulgi de ovăz), Amestec de proteine (Izolat de proteine din lapte, Concentrat* de proteine din zer ), Umectant (Glicerină), Înveliş cu aromă de ciocolată cu lapte (8%) ( Îndulcitori: Izomalţ, Sucraloză; Ulei de palmier nehidrogenat şi ulei de sâmburi de palmier, Pudră de zer*, Pudră de cacao cu conţinut redus de grăsimi, Făină de grâu, Emulsificatori: Lecitină din soia, E476; Arome)(doar variantele cu aromă de Fructe şi Nuci, Arahide cu ciocolată şi Choc Chip cu lapte), Înveliş cu aromă de ciocolată albă (8%) ( Îndulcitori: Izomalţ, Sucraloză; Ulei de palmier nehidrogenat şi ulei de sâmburi de palmier, Pudră de zer*, Făină de grâu, Emulsificator: Lecitină din soia; Aromă)(doar variantele cu aromă de Zmeură şi Coacăze negre), Sirop de glucoză uscat, Stafide (doar varianta cu aromă de Fructe şi Nuci), Apă, Pudră de cacao cu conţinut redus de grăsimi(doar variantele Choc Chip şi Arahide cu ciocolată), Fulgi de ciocolată cu lapte (Zahăr, Pudră de lapte integral, Unt de cacao, Masă de cacao, Pudră de zer*, Pudră de lapte degresat, Emulsificator: Lecitină din soia, Vanilie naturală)(doar varianta Choc Chip), ( Îndulcitori (Maltitol [doar variantele cu aromă de Fructe şi Nuci, Arahide cu ciocolată], Sucraloză), Arahide tocate (doar varianta cu aromă de Arahide cu ciocolată), Alune tocate, Bucăţi de coacăze negre uscate la rece (doar varianta cu aromă de coacăze negre), Bucăţi de zmeură uscate la rece (doar varianta cu aromă de zmeură), Ulei vegetal, Acid fosforic (doar variantele cu aromă de zmeură şi coacăze negre), Sare (doar variantele cu aromă de Arahide cu ciocolată şi Zmeură), Antioxidant (Mix de tocoferoli), (doar variantele cu aromă de Arahide cu ciocolată şi Zmeură), Aromă. *Din lapte

Informații nutriționale

Pentru batonul de 88 g:
Calorii: 316,0 cal
Proteine (ca atare): 21,6 g
Carbohidraţi: 43,8 g
din care zaharuri 6,3 g
Grăsimi: 8,4 g
din care saturate 3,5 g
Fibre dietetice: 2,6 g
Sodiu: 0,2 g
Valorile nutriţionale pot varia uşor în funcţie de arome.

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Ovăz şi Zer (Mostră)

Selectează imaginea

Ovăz şi Zer (Mostră)