• Vegetarian

    Vegetarian

Macro:Meal

Înlocuirea meselor

Aromă
Pachet
Cantitate

145.00 lei

În stoc | De obicei expediat în termen de 24 de ore

Prezentare produs

*Rezultatele difera de la o persoana la alta*

Macro:Meal este un amestec complex de proteine, carbohidrați și acizi grași esențiali creat pentru cei care doresc să consume nutrienți sănătoși într-un shake convenabil. Special creat pentru cei care au un stil de viață alert sau sunt în continua mișcare, formula de Înlocuitor de Masă oferă o alternativă excelentă pentru gustările nesănătoase și alimentelor de tip fast food.

Conținutul reprezintă un amestec de proteine cu eliberare rapidă, moderată și lentă (Izolat Proteic din Zer, Concentrat Proteic din Zer, Albuș de Ou și respectiv Proteine din Lapte) care oferă o eliberare susținută deaminoacizi care încurajează creșterea în masă musculară și satisface foamea pentru o perioadă lungă de timp. Carbohidrații provin din amestecul cu indice glicemic scăzut (GI) de Fine Scottish Oats și Orz Activat, pentru a asigura o eliberare treptată de energie.

Acizii grași esențiali (EFA) din această formulă se găsesc în excelenta pudră din semințe de In și Orzul Activat. EFA joacă un rol esențial în producerea de energie, funcționarea eficientă a sistemului nervos, digestiv precum și a sistemului imunitar.

Această formulă cu gust excelent este ușor de amestecat și oferă o serie de ingrediente sănătoase, fiind astfel un excelent înlocuitor de masă.

Beneficii cheie

  • Amestecul perfect de proteine și carbohidrați cu indice glicemic redus
  • Înlocuitor de masă convenabil și nutritiv
  • Gust excelent, mixabilitate deosebită

Utilizare recomandată

Adăugați 250-300 ml de apă sau lapte în shakerul nostru (cu cât adăugați mai puțin lichid cu atât mai gros va fi shake-ul). Apoi, adăugați 2 linguri MP mari (80 g), agitați și consumați. Utilizați de 2-3 ori pe zi sau ca înlocuitor de masă după caz.

1 x lingură de plastic MP rasă (mare) cântărește 37 g.

Ingrediente

Amestec de carbohidrați (Ovăz Măcinat și Orz Activat), Amestec de Proteine cu Eliberare Treptată (Concentrat Proteic din Zer*, Concentrat Proteic din Lapte*, Izolat Proteic din Zer*, Pudră din Albuș de Ou), Pudră de cacao (doar arome de ciocolată), Arome (doar variante aromate), Pudră din Semințe de In, Coloranți (Roșu Sfeclă [doar aromă de căpșuni]), Îndulcitor (Sucraloză® [doar variante aromate]), Emulsifizator (Lecitină din Soia). *din Lapte.

Informații nutriționale

Per 80 g:
Energie: 290.0 cal
Proteine (așa cum este): 26,5 g
Carbohidrați: 35,5 g
dintre care zaharuri: 0,5 g
Grăsimi: 5.0 g

Conținutul nutrițional poate varia ușor de la o aroma la alta.

Recenzii

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Rezumat

4.00

4.0

(1 Recenzii)

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€
Sortare după

Despre Macro Meal - ciocolata

General:

4

Mixabilitate:

5

Gust:

3

Eficacitate:

4

Am mai incercat shake-uri proteice si de la alti producatori, insa Macro Meal de la MyProtein m-a uimit in prima faza prin catitate - raport cantitate / pret - excelent. Gustul nu pot sa zic ca "m-a dat pe spate" - luat prin comparatie cu celelalte produse (de la alti producatori) - mi se pare prea dulce si mi-ar fi placut ca gustul de cacao sa fie mai puternic. Rezultatul este cel asteptat - ma ajuta cu brio sa "sar" peste mese care mi-ar fi adus o cantitate mult prea mare de mancare si automat ar fi avut un aport caloric prea mare.

28 December 2015 de

Macro:Meal

Selectează imaginea

Macro:Meal