55% REDUCERE la aminoacizi și pastile +35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Alimente şi gustări

57 rezultate

Indiferent dacă ești în căutarea unui impuls nutritiv care să îți dea un plus de energie înainte de antrenament sau a unui supliment care să te ajute să te recuperezi la timp pentru următorul antrenament, noi avem ceea ce îți trebuie.

De la surplusul de energie convenabil oferit de Oats & Whey Protein Bar la plusul nutritiv oferit de Protein Ready Meal și până la amplificatorul nostru natural de aromă FlavDrops™, gama noastră de alimente bogate în proteine îți poate oferi în mod sigur ceva care să se potrivească gusturilor tale.

Sortare după:

Products

Întrebări frecvente

De ce este important să mâncăm sănătos?

Alimentele sănătoase contribuie la asigurarea organismului nostru cu toți nutrienții și mineralele de care are nevoie pentru a funcționa la maximum!


Sunt gustările sănătoase cu adevărat sănătoase?

Acest lucru depinde în întregime de gustare, dar și de ceea ce compari cu ea; te sfătuim să citești întotdeauna etichetele și să nu crezi în logo-urile fanteziste pe care le poți vedea pe ambalaj!


Sunt gustările sănătoase bune pentru pierderea în greutate?

Dacă aceste gustări vă ajută să obțineți un deficit caloric, atunci da - fie prin faptul că contribuie la îmbunătățirea senzației de foame și că mâncați mai puțin, fie că înlocuiesc o opțiune mai calorică din dieta dumneavoastră.


Care sunt beneficiile gustărilor sănătoase?

Gustările sănătoase pot fi o opțiune gustoasă, în mișcare, pentru a vă ajuta să obțineți mai multe substanțe nutritive care promovează sănătatea și care vă vor ajuta nu numai din punct de vedere fizic, ci și pentru a vă îmbunătăți starea generală de sănătate.


Gustările sănătoase sunt vegetariene?

Nu neapărat! Nu toate alimentele vegetariene sau vegane sunt și ele "sănătoase", ceea ce reprezintă o concepție greșită frecventă. Cât de sănătos este un aliment, totul depinde de contextul în care acesta se încadrează în dieta ta.


Gustările sănătoase sunt vegane?

Nu neapărat! Nu toată mâncarea vegană este "sănătoasă", ceea ce este o concepție greșită comună. Cât de sănătos este un aliment, totul depinde de contextul în care acesta se încadrează în dieta ta.