Pachetul Workout Fuel

La multi ani, Myprotein! Pana la 75% reducere FARA COD la toata gama! + Cheltuie 350RON si primeste un cadou gratuit din partea noastra.

LA MULTI ANI, MYPROTEIN!

In sfarsit sarbatorim ZIUA DE NASTERE A FIRMEI MYPROTEIN - Alatura-te echipei sa putem sarbatorii impreuna 12 ani plini de ambitie cu pana la 75% REDUCERE LA TOATA GAMA!

+ Cheltuie 350RON si primeste un cadou gratuit din partea noastra!

Oferta valabila pana pe 29.05.2016 sau in limita stocului disponibil.

Cumpara Acum

23.00 lei

Nu se află pe stoc

Stoc epuizat

Prezentare produs

Pachetul de mostre Workout Fuel de la Myprotein conține trei suplimente de cea mai bună calitate, create pentru a vă ajuta să obțineți rezultate maxime de la programul de antrenament. Combinația de Pulse® V4, Exceed și Recovery XS vă oferă nutrienții necesari pre, intra și post-antrenament, pentru a vă ajuta să duceți programul de antrenament la nivelul următor.

Include:

Pulse® V4 17 g – Berry Blast
Pulse® V4 este cea mai puternică formulă pre-antrenament disponibilă în prezent, creată pentru a oferi un nivel de energie fără egal și concentrarea de care aveți nevoie pentru a obține beneficii maxime de la fiecare sesiune de antrenament. Fiecare servire de 17 g oferă 9,2 g din amestecul nostru exclusiv ‘Perform & Pump’, combinând Creapure®, AAKG, Beta Alanina și Citrulina malat, pentru a vă oferi o vascularizare musculară prelungită de neegalat.

Exceed® 20 g – Tropical Storm
Acum cu adaos suplimentar de electroliți, pentru îmbunătățirea hidratării, Exceed este suplimentul ideal pentru utilizare în timpul unui antrenament intens. Exceed oferă un amestec avansat de aminoacizi și electroliți, creat pentru stimularea producerii de energie, creșterea forței și anduranței, stimularea procesului de recuperare și creșterii masei musculare slabe.

Recovery XS (RTS) 90 g- Chocolate Smooth
Conținând cei mai buni carbohidrați și cele mai bune proteine disponibile, Recovery XS va ajuta la promovarea creșterii musculare, stimularea procesului de recuperare, ajutându-vă să reveniți rapid în sala de antrenament în cea mai bună formă, fiind astfel cea mai bună soluție de recuperare post-antrenament.

Beneficii cheie

  • Stimularea performanțelor de antrenament
  • Creșterea nivelului de energie și concentrării
  • Stimulează recuperarea și regenerarea musculară

Utilizare recomandată

Consultați paginile fiecărui produs individual pentru detalii.

Ingrediente

Consultați paginile fiecărui produs individual pentru detalii.

Informații nutriționale

Consultați paginile fiecărui produs individual pentru detalii.

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Pachetul Workout Fuel

Selectează imaginea

Pachetul Workout Fuel