Pachetul cu mostre Snack Attack

Myprotein adauga o mostra de Impact Whey Protein si una de Impact Whey Isolate la fiecare comanda finalizata de catre un client nou! Comanda acum!

Este prima ta comanda pe Myprotein? Noi adaugam o mostra de Impact Whey Protein si una de Impact Whey Isolate la fiecare comanda finalizata de catre un client nou! Descopera proteina #1 din lume in peste 50 arome diferite!

* Oferta valabila doar pentru clienti noi sau la prima comanda efectuata pe Myprotein Romania.

Cumpara Acum

Preț vechi: 23.00RON 21.00RON Economisești: 2.00RON
Nu se află pe stoc

Stoc epuizat

Prezentare produs

Pachetul de mostre Snack Attack de la Myprotein reunește trei gustări delicioase cu conținut ridicat de proteine, perfecte pentru cei care sunt în căutarea unei modalități convenabile de a-și crește aportul de proteine. pachetul conține un baton Oats & Whey cu aromă de Chocolate Chip, un baton High Pro cu aromă de Chocolate Mint și o prăjitură proteică cu aromă de White Chocolate Almond.

Include:

baton Oats & Whey 88 g – Chocolate Chip
batonul Oats & Whey de la Mypotein este un baton înlocuitor de masă cu gust excelent, adresat celor care doresc să-și adauge proteine și carbohidrați de înaltă calitate la alimentație. Utilizând un amestec de ovăz cu indice glicemic scăzut, proteine din lapte cu eliberare treptată și proteine din zer, batonul Oats & Whey este o alegere excelentă dacă sunteți în căutarea unei gustări nutritive în orice moment al zilei.

Baton High Pro 80 g - Chocolate Mint
Batonul High Pro de la Myprotein oferă o cantitate impresionantă de 29 g de proteină, pentru stimularea creșterii masei musculare slabe, atunci când sunteți în mișcare. Cu conținut suplimentar de probiotice Lactospore® pentru stimularea digestiei și îmbunătățirea biodisponibilității nutrienților, High Pro este o gustare sănătoasă și nutritivă, adecvată pentru toată lumea .

Protein Cookie 75 g – White Chocolate Almond
Cu peste 37 g de proteine per prăjitură, acestea reprezintă o alternativă excelentă pentru batoanele și shake-urile proteice. Dacă doriți să vă creșteți aportul zilnic de proteine cu ajutorul unei gustări delicioase și nutritive, prăjiturile proteice de la Myprotein sunt soluția ideală.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Gustări delicioase cu conținut proteic ridicat
  • Perfect ca înlocuitor de masă
  • Promovează creșterea masei musculare slabe și recuperarea

Utilizare recomandată

Consultați paginile fiecărui produs individual pentru detalii.

Ingrediente

Consultați paginile fiecărui produs individual pentru detalii.

Informații nutriționale

Consultați paginile fiecărui produs individual pentru detalii.

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Pachetul cu mostre Snack Attack

Selectează imaginea

Pachetul cu mostre Snack Attack