Pachetul Big Deal

Cheltuie 525RON sau mai mult și economisești 30%! COD:SAVE30RO

Economisește până la 30% cu promoțiile noastre speciale!

Cheltuie 150RON sau mai mult și economisești 15% - Folosește codul - SAVE15RO
Cheltuie 275RON sau mai mult și economisești 20% - Folosește codul - SAVE20RO
Cheltuie 400RON sau mai mult și economisești 25% - Folosește codul - SAVE25RO
Cheltuie 525RON sau mai mult și economisești 30% - Folosește codul - SAVE30RO

Oferta valabila pana la miezul noptii de 04/12/2016 sau pana la epuizarea stocului. Reducere maxima per comanda - 500RON

Cumpără Acum

Preț vechi: 375.00RON

Preț nou 300.00RON

Economisești: 75.00RON

Nu se află pe stoc

Stoc epuizat

Prezentare produs

Pachetul Big Deal stabilește un nou nivel în raportul calitate-preț. Cel mai cuprinzător și versatil pachet de nutriție de până acum, ideal pentru oricine dorește să mărească masa musculară, să scape de grăsimea corporală, să crească performanța sportivă și să-și îmbunătățească starea generala de bine. La doar £ 49,99, ne-am redus preţurile noastre până la os pentru a ne asigura că obțineți o afacere excepțională.

Pachetul Big Deal conține 7 suplimente special selectate care asigură corpului dumneavoastră rezerva pe o lună de nutrienți esențiali macro și micro. Diverse studii arată ca atleții și persoanele care duc un stil de viață activ necesită mai mulți nutrienți decât oamenii mai puțin activi datorită tensiunii la care este supus corpul în timpul antrenamentelor. Din proteine, carbohidrați (GI ridicat și GI redus), acizi grași esențiali, vitamine si creatină, acest pachet vă asigură că toate nevoile nutriţionale ridicate ale organismului dumneavoastră sunt îndeplinite.

Noi am ales Creatina Monohidrat pentru a vă ajuta să creșteți forța și puterea, True Whey ca un amestec de proteine premium pentru a ajuta la creșterea şi repararea mușchilor, Instant Oats pentru a alimenta antrenamentele, Dextroză pentru a ajuta recuperarea după antrenament și Omega 3 și Vitamine zilnice pentru a susține starea generală de bine.

Informații adiționale: Pentru a vă ajuta să vedeți cum poate Big Deal Bundle să fie utilizat, am alcătuit un plan zilnic de suplimente:

Micul dejun
100 g de Instant Oats
25 g de True Whey
2 x Omega 3

Prânz
1 x Vitamine zilnice

Cocteil pre-antrenament
100 g de Instant Oats
25 g de True Whey
5 g de Creatină Monohidrat

Antrenament

Cocteil pentru după antrenament
50 g de Dextroză
25 g de True Whey

True Whey (Ciocolată cu portocale, 2,27 kg): Următoarea generație premium de suplimente de proteine din zer. Ideal pentru oricine caută să pună masă musculară slabă.

Creatină Monohidrat (250 g): S-a dovedit că ajută la îmbunătățirea forței și creșterii musculare și s-a demonstrat că reduce timpul necesar recuperării între sesiunile intense de antrenament.

Omega 3 (90 capsule): Omega 3 este un acid gras esențial (EFA) care se gasește în uleiul de pește. Conține EPA și DHA care s-a demonstrat că ajută în funcţionarea creierului, sistemului imunitar și sistemului cardiovascular.

Vitamine zilnice (60 tablete): Multi-vitamine complete concepute pentru îmbunătăți starea generală de bine și pentru a preveni deficitul de vitamine din dieta dumneavoastră.

Instant Oats (2,5 kg): O sursă fantastică de carbohidraţi cu Indicele glicemic scăzut (GI), ideală pentru alimentarea antrenamentelor dumneavoastră zilnice.

Dextroză (1 kg): Un carbohidrat simplu care are un index glicemic ridicat. Poate fi consumat pentru a oferi o sursă activă cu acțiune rapidă de calorii sau de a provoca o eliberare de insulină și de a începe mai rapid procesul de recuperare.

Sticla Blender de la Myprotein (600 ml): Sticla Blender de la Myprotein este cea mai avansată sticlă de suplimente sportive de pe piață la momentul actual, ajutând la producerea unei băuturi fluide cu un efort minim.

AROMELE, PRODUSELE ȘI DIMENSIUNILE SUNT CELE PREZENTATE ŞI POT FI MODIFICATE, FĂRĂ NOTIFICARE ÎN FUNCȚIE DE NIVELUL STOCURILOR.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Raport calitate-preț excelent
  • Acoperă toate cerințele dumneavoastră de zi cu zi
  • Ideal pentru cei care caută să adăuge masă musculară slabă

Utilizare recomandată

Vă rugăm să consultați paginile individuale ale produselor pentru detalii.

Ingrediente

Vă rugăm să consultați paginile individuale ale produselor pentru detalii.

Informații nutriționale

Vă rugăm să consultați paginile individuale ale produselor pentru detalii.

Recenzii

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Rezumat

5.0

5.0

(1 Recenziile clienților)

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€
Sortare după

Big deal

General:

5

Gust:

5

Eficacitate:

5

Eu sunt mulțumit de produse. Aș vrea sa cred mult mai mult in masa musculară :) ce mi-ați recomanda ?

Sun Apr 10 09:07:19 GMT 2016 de

Pachetul Big Deal

Selectează imaginea

Pachetul Big Deal