55% REDUCERE la aminoacizi și pastile +35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Batoane proteice

29 rezultate

Cauți gustări nutritive pre- și post-antrenament? Gama noastră de batoane proteice este concepută să îți ofere echilibrul ideal de proteine, carbohidrați și grăsimi pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele în materie de nutriție și de antrenament.

Pentru a-ți păstra poftele sub control, încearcă THE Carb Crusher - 21 g de proteine de înaltă calitate, 20 de vitamine esențiale și nivel scăzut de carbohidrați. Vrei să nu pierzi cu ușurință ceea ce ai câștigat prin muncă asiduă? Data viitoare când te simți pofticios, alege un Protein Light Bar cu conținut scăzut de zahăr pentru a te ajuta să continui fără a te simți vinovat.

Sortare după:

Products

Întrebări frecvente

Care sunt beneficiile batoanelor proteice?

Batoanele proteice sunt cele mai practice și o modalitate gustoasă de a obține un plus de proteine în dieta dumneavoastră. Fie că este vorba de înainte de antrenament, între mese sau pentru a vă realimenta după antrenament, aceste batoane oferă un impuls de proteine atunci când aveți cea mai mare nevoie. În plus, sunt perfecte pentru a satisface pofta de dulce, fără a vă deraia toată munca grea depusă în sala de sport.


Sunt batoanele proteice sănătoase?

Cât de sănătoase sunt depinde de modul în care se potrivesc în dieta ta, dar sunt mai bogate în anumiți nutrienți care îți pot îmbunătăți fizicul și sănătatea generală, cum ar fi proteinele și fibrele, comparativ cu alte batoane de gustări.


Barurile proteice îngrașă?

Doar dacă vă împing într-un surplus caloric și consumați o cantitate destul de semnificativă peste necesarul zilnic de energie.


Barele proteice sunt keto?

Unele mărci vor fi compatibile cu keto, însă majoritatea nu; urmăriți tipul de carbohidrați din bar și cantitatea.


Barele proteice sunt bune pentru pierderea în greutate?

Dacă aceste batoane vă ajută să obțineți un deficit caloric, atunci da - fie prin faptul că contribuie la îmbunătățirea senzației de foame și mănâncă mai puțin, fie că înlocuiesc o opțiune mai calorică din dieta dumneavoastră.


Barele proteice sunt de umplutură?

Multe batoane proteice sunt bogate în proteine și fibre, ambele favorizând sațietatea. De asemenea, acestea sunt îndulcite, ceea ce poate ajuta la "scărpinarea unei mâncărimi" dacă aveți o anumită poftă.


Barele proteice sunt vegane?

Nu toate batoanele sunt vegane, deoarece majoritatea folosesc surse de proteine pe bază de lapte, însă noi am conceput batoane vegane care sunt la fel de delicioase și de hrănitoare.


Batoanele proteice îți dau energie?

Acestea sunt o modalitate practică, la îndemână, de a consuma câteva calorii dacă aveți un program încărcat în acea zi sau dacă vă luptați să luați masa. Unele vor fi mai bogate în carbohidrați decât altele, precum și în alte componente dietetice, care vă pot ajuta să vă simțiți "mai puțin obosit".


Batoanele proteice fac rău?

Cât de "rău" este ceva depinde de contextul în care se află în cadrul dietei tale. Dacă mănânci un baton de proteine la prânz și asta te împiedică să te înfrupți mai târziu în cursul zilei cu o cutie de înghețată, este rău? Pe de altă parte, dacă mâncați numai batoane proteice și nu consumați alte alimente bogate în nutrienți și vă aflați în deficit de anumiți nutrienți și/sau minerale, ar fi acestea rele? Întotdeauna este vorba de context.