55% REDUCERE la aminoacizi și pastile +35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Gustări proteice

52 rezultate

Vrei hrană și gustări nutritive pentru a face față unei zile epuizante? Nu mai căuta în altă parte. Gama noastră uriașă de alimente și gustări proteice îți stă la dispoziție pentru a-ți păstra dieta și pregătirea fizică în parametri.

De la pufoasa Protein Pancake Mix, la rapida și ușoara Protein Bread și delicioasele Protein Cookies- îți oferim produsele perfecte pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele. Găsește-ți produsul preferat în oferta de mai jos.

Sortare după:

Products

Întrebări frecvente

Ce sunt gustările bogate în proteine?

Gustările bogate în proteine sunt alternativa perfectă la shake-urile proteice. Aceste gustări sănătoase sunt pline de proteine care susțin creșterea și menținerea masei musculare - importante indiferent de obiectivul dvs. de fitness. În plus, avem o gamă de gustări vegetariene și vegane - așa că vă acoperim indiferent de opțiunile dvs. alimentare.


Când să luați gustări bogate în proteine?

Fie că vreți să vă alimentați înainte de a merge la sală sau să vă răsfățați după-amiaza, gustările bogate în proteine ar putea fi perfecte pentru dumneavoastră. Și, sunt un tratament excelent după antrenament și o alternativă la shake-urile proteice.


Care sunt gustări bune de proteine înainte de culcare?

Literalmente orice! Depinde de cum arată restul dietei tale în ziua respectivă, dar, în general, gustările proteice sunt excelente pentru că vor oferi un flux constant de aminoacizi pentru mușchii tăi care se repară în timpul nopții, în timp ce dormi și îți taie orice pofte nocturne pe care le-ai putea avea!


Sunt gustările proteice bune pentru tine?

Gustările proteice sunt surse excelente de proteine, precum și de fibre în majoritatea cazurilor. Acestea pot fi, de asemenea, îmbogățite cu vitamine și minerale, într-un pachet prietenos din punct de vedere caloric. Înlocuirea acestora în dieta dumneavoastră în locul unor opțiuni mai puțin nutritive și mai dense în calorii ar fi o opțiune mai sănătoasă.


Sunt bune gustările bogate în proteine?

Cât de "bune" sunt acestea depinde de obiectivele dvs., dar gustările proteice pe care le avem în stoc sunt toate dense din punct de vedere nutrițional, fiind în același timp prietenoase cu caloriile.


Sunt shake-urile de proteine bune gustări?

Acest lucru depinde de scopul utilizării, dar sunt una dintre cele mai eficiente surse de proteine din punct de vedere caloric disponibile și pot fi o modalitate excelentă de a promova recuperarea, precum și de a ajuta cu foamea și poftele între mese!


Cum pot obține suficiente proteine fără să mănânc carne?

Există o mulțime de surse non-carne din care puteți alege! Lactatele pot fi de mare ajutor, deoarece reprezintă o proteină completă, fără a trebui neapărat să vă confruntați cu aspectul etic al consumului de carne. În afară de aceasta, există o gamă de opțiuni vegane și alte opțiuni vegetariene din care puteți alege, inclusiv nuci, fasole și leguminoase, legume și cereale. Avem o gamă de gustări care nu provin din carne/sursă animală din care puteți alege și care sunt la fel de hrănitoare și delicioase!