Skip to main content
Antrenament

Povești inspiraționale de la Profesioniștii Myprotein – Tatiana Costa

Povești inspiraționale de la Profesioniștii Myprotein – Tatiana Costa
Evangeline Howarth
Scriitor si expert5 ani Ago
Vezi profilul lui Evangeline Howarth
Este ușor de imaginat viața unei vedete Youtube ca fiind destul de perfectă- la fel ca și videourile lor. Însă, pentru a reuși, au luptat din greu, au depășit obstacole și au acceptat limitări la fel ca fiecare. E ceea ce nu vezi ce i-a adus acolo.  Gama Myprotein Pro este dedicată să ofere nutriția de care ai nevoie pentru acele nopți târzii și dimineți devreme, zilele în care nu mai poți merge mai departe și susținerea procesului, indiferent de progres.

Tatiana Costa a luptat, acceptat și ajustat pentru pasiunea ei- descoperă povestea ei inspirațională

Culegi ce semeni. Totul necesită timp și succesul este proporțional cu răbdarea si persistența noastră- aceasta este una din convingerile principale ale Tatianei Costa. Fiind parte din echipa Myprotein din primele zile, este un atlet dedicat, Youtuber, femeie de afaceri și designer. Unul dintre stâlpii principali se concentrează pe imaginarea succesului ca pe un set de mici dar constanți pași și nu un salt uriaș care ne poate face să alunecăm și să cădem. Începând încet și cu pași mărunți, așa reușește Tatiana să își atingă obiectivele și visurile. De fiecare dată devenind mai rezilientă și construind pe fiecare victorie sau căzătură- luptând constant pentru mai mult.  

“Este ceva ce am fixat de ADN-ul meu.”

Poți simți această pasiune, cât și etica ei oglindită în fiecare proiect pe care îl face. În Portugalia, este faimoasă pentru canalul ei de Youtube, Scoop by Scoop cu iubitul ei Gonçalo care expune stilul lor sănătos de viață și rețete gustoase. Viziunea pentru Scoop by Scoop este să infiltreze fiecare cămin portughez și să pornească o revoluție. Prin ”alternative sănătoase la gustări dulci care nu conțin zahăr adăugat și sunt fără gluten și lactoză„ Tatiana speră să răspândească pasiunea ei pentru un stil de viață sănătos.
Este clar că pasiunea Tatianei pentru o viață sănătoasă nu se concentrează doar pe a se antrena 6 zile pe săptămână, să doarmă cel puțin șapte ore zilnic sau să aibă pregătirea de mese pusă la punct. Depășește- este locul unde își găsește echilibrul perfect de viață. “ Fără el, nu sunt eu. Este ceva ce am fixat de AND-ul meu. Este o parte din mine. Este, de asemenea, mai mare decât mine, totuși. Să ai o viață sănătoasă are tot felul de avantaje- nu sunt dezavantaje. Devii mai sănătos mental și fizic. Toate acestea îți permit să funcționezi mai bine la locul de muncă, în relații...rezumând, totul devine mult mai bine„

“Nu am înțeles de ce simțeam atât de multă durere.”

Când ești atât de dedicată unui stil de viață sănătos, poate fi crud când totul se dărâmă în jurul tău. În 2017, Tatiana a aflat că s-a născut cu disfuncție sacroiliacă- o problemă cu sistemul critic de legătură dintre partea inferioară a spatelui și pelvisul.“Inițial, nu am înțeles de ce simțeam atât de multă durere în partea inferioară a corpului în timpul și după antrenamente.”Să suporți o durere nediagnosticată, ca atlet, poate fi incredibil de dăunător, pe măsură ce pierzi pasiunea ta în fața fricii și suferinței. Poate însemna și să fii nevoit să renunți la un stil de viață pe care îl iubești și cu care te-ai obișnuit- ceva cu care Tatiana s-a luptat din greu. “Am avut unele săptămâni când a trebui, efectiv, să mă opresc din antrenamente și a trebuit să scot unele exerciții din antrenamentul meu. Nu a fost ușor să suport această accidentare care devenise o parte din mine, cum mă mișcam și cum mă simțeam. ”
Primul pas spre recuperare sau reformarea stilului tău de viață în jurul unei accidentări este adesea acceptarea. Tatiana a trebuit să învețe că erau unele lucruri pe care nu le va mai putea face și a trebuit să ajusteze modul ei de gândire , pentru ca ea să continue să-și urmărească țelurile ei în materie de fitness.

“Succesul este creat din mici dar stabili pași și nu dintr-un salt uriaș care probabil te va face să aluneci și să cazi.”

“În ziua de azi, știu că nu pot să fac multe exerciții pe care le consideram cruciale pentru dezvoltarea mea și a obiectivelor mele în fitness, dar cel mai important task este să descoperi cum să te adaptezi și depășești aceste tipuri de provocări. Fiecare dintre noi are problemele și limitările sale și să nu renunți este cheia spre realizarea a ceea ce visăm Niciodată nu uita să cauți cea mai bună versiune a ta.„ Cu toții întâlnim obstacole, fie ca atlet sau în general în viață. Ca și Tatiana, trebuie să fii dedicat procesului și să muncești în jurul problemelor pentru a continua să progresezi.
Nu sunt secrete, există doar dedicarea de a forța în fiecare zi. S-ar putea să trebuiască să începi din nou încet, dar constant. Permite experiențelor tale trecute să te ghideze spre viitorul succes. Tatiana a folosit această mantra să treacă peste propria accidentare și crede că nu ar trebui să optăm pentru schimbări radicale. În schimb, ea argumentează că ar trebui să schimbăm un lucru pe rând și să acceptăm unde suntem acum. Doar așa, poți crea starea mentală potrivită pentru tine și să eviți pierderea din vedere a obiectivelor și angajamentelor.  

E ceea ce ei nu văd.

În cuvintele Tatianei, succesul este creat din mici dar constanți pași și nu dintr-un salt uriaș care cel mai probabil te va face să aluneci și să cazi. E ceea ce ei nu văd ce contează. Ca un mândru profesionist Myprotein, Tatiana este una dintre cei mulți care ne-au inspirat să creăm o gamă care îi susține pe cei dedicați sportului lor în ciuda dificultăților. Gama Pro este proiectată să îți ducă țelurile spre următorul nivel, indiferent care sunt ele.  Inspirat de povestea Tatianei? Află mai multe despre cum putem să îți ducem călătoria ta în fitness și dedicarea mai departe decât ai crezut vreodată posibil, aici.
Evangeline Howarth
Scriitor si expert
Vezi profilul lui Evangeline Howarth

Evangelina a practicat sport de performanță de la o vârstă frage. În calitate de instructoare calificată de către RYA, ea știe care este importanța unei alimentații corecte pentru sporturile extreme și de anduranță, în special datorită experiențe sale în echipa GBR și fiind capitanul și antrenoarea primei echipe de la Universitate.

În timpul liber, lui Evangeline iubește alergatul - în special maratonul. Timpul liber și-l pretece practicând sporturile pe apă sau făcând drumeții. În nopțile ei favorite face sesiune de HIIT sau genuflexiuni în sală înainte de a se bucura de alimente picante și de o tonă de legume.

Vezi mai multe despre experiența lui Evie aici.

myprotein