• Vegetarian

    Vegetarian

Terci de Ovaz cu proteine (Mostra)

Porridge proteic

Beneficiază de 30% Reducere la toate produsele nereduse! Cod: 30TOTALRO

SUPER OFERTĂ

Nu rata ocazia! 30% Reducere GARANTAT la toată comanda | Cod: 30TOTALRO

Oferta este valabilă doar pe Myprotein, aşa că nu mai aştepta, comandă acum!

Myprotein nu transmite informații terților. Reducerea maxima pe comanda este de 500 RON. Se poate aplica doar un cod pe comanda.

Cumpără Acum
89.00RON
Nu se află pe stoc

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Prezentare produs

Ce este Protein Porridge?

Protein Porridge este o gustare delicioasă, bogată în proteine, ideală pentru a fi consumată dimineața, în contextul unui mic dejun sănătos sau în orice moment al zilei, atunci când doriți să vă creșteți aportul de proteine. Fiecare plicuteț oferă peste 13 g de proteine provenite din concentrat proteic. Carbohidrații provin din fulgi de ovăz cu indice glicemic scăzut, pentru a oferi o eliberare lentă de energie în sânge și un conținut foarte redus de zaharuri. Protein Porridge este disponibil în șase arome delicioase care includ Sirop de arțar, Sirop Golden, Banane, Ciocolată, Căpșuni și Vanilie.

 

Beneficiile oferite de Protein Porridge

Protein Porridge are un conținut ridicat de proteine de peste 13 g de proteine per servire, care vor contribui la creșterea și menținerea masei musculare. Protein Porridge este ambalat individual în pliculețe de 50 g, fiind extrem de comod de consumat oricând, fie că sunteți în mișcare, acasă sau la birou.

Cine poate folosi Protein Porridge?

Protein Porridge este recomandat pentru cei care sunt în căutarea unei mese nutritive, cu conținut bogat de proteine. Acesta poate fi consumat în orice moment al zilei, atunci când doriți să vă creșteți aportul de proteine, în contextul unui mic dejun sănătos.

Clic pe imagine pentru a mări

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Fulgi de ovăz cu conținut ridicat de proteine
  • Ambalați în plicuri individuale
  • Peste 13 g de proteine per servire

Utilizare recomandată

Puneți 120-200 ml de lapte (cu cât adăugați mai puțin lapte cu atât mai gros va fi shake-ul) într-un bol adecvat pentru utilizare în cuptorul cu microunde, adăugați 1 pliculeț de produs și amestecați. Lăsați la cuptorul cu mircounde la putere maximă timp de 90 - 120 secunde și amestecați la jumătatea timpulu.

Atenție: Conținutul va fi fierbinte atunci când îl scoateți din cuptorul cu microunde.

Declinarea responsabilității: Instrucțiunile de preparare în cuptorul cu microunde sunt pentru un cuptor de 800 W și este posibil să necesite ajustare în funcție de puterea cuptorului cu microunde folosit. Nu adăugați lichide fierbinți în blender.

Ingrediente

Pentru alergeni, incluzand cereale care contin gluten, vezi ingredientele listate in ingrosat. Facut intr-o facilitate care manipuleaza Soia, Oua si produse derivate.

Aroma de Banane: Fulgi de Ovaz (70%), Concentrat proteic din Zer (Lapte) (25%) (contine Soia), Agent de ingrosare (Guma Xanthan), Enzime DigeZyme® (Amilaza, Proteaza, Celulaza, Beta-D-Galactozidaza, Lipaza), Aroma, Colorant (Curcumina), Indulcitor (Sucraloza).

Aroma de Ciocolata: Fulgi de Ovaz (68%), Concentrat proteic din Zer (Lapte) (21%) (contine Soia), Agent de ingrosare (Guma Xanthan), Enzime DigeZyme® (Amilaza, Proteaza, Celulaza, Beta-D-Galactozidaza, Lipaza), Pudra de Cacao, Aroma, Indulcitor (Sucraloza)

Aroma de sirop auriu: Fulgi de Ovaz (72%), Concentrat proteic din Zer (Lapte) (25%) (contine Soia), Agent de ingrosare (Guma Xanthan), Enzime DigeZyme® (Amilaza, Proteaza, Celulaza, Beta-D-Galactozidaza, Lipaza), Aroma, Indulcitor (Sucraloza)

Aroma de sirop de Artar: Fulgi de Ovaz (72%), Concentrat proteic din Zer (Lapte) (25%) (contine Soia), Agent de ingrosare (Guma Xanthan), Enzime DigeZyme® (Amilaza, Proteaza, Celulaza, Beta-D-Galactozidaza, Lipaza), Aroma, Indulcitor (Sucraloza)

Aroma de Capsuni: Fulgi de Ovaz (69%), Concentrat proteic din Zer (Lapte) (24%) (contine Soia), Agent de ingrosare (Guma Xanthan), Enzime DigeZyme® (Amilaza, Proteaza, Celulaza, Beta-D-Galactozidaza, Lipaza), Aroma, Colorant (Sfecla rosie), Indulcitor (Sucraloza)

Fara aroma: Fulgi de Ovaz (70%), Concentrat proteic din Zer (Lapte) (30%) (contine Soia), Agent de ingrosare (Guma Xanthan), Enzime DigeZyme® (Amilaza, Proteaza, Celulaza, Beta-D-Galactozidaza, Lipaza).

Vanilla Flavour: Fulgi de Ovaz (70%), Concentrat proteic din Zer (Lapte) (25%) (contine Soia), Agent de ingrosare (Guma Xanthan), Enzime DigeZyme® (Amilaza, Proteaza, Celulaza, Beta-D-Galactozidaza, Lipaza), Aroma, Indulcitor (Sucraloza)

Informații nutriționale

PER PLICULEȚ DE 50 g:
Energie (kJ/kcal): 807/192
Grăsimi: 3,8 g
Dintre care saturate: 1,3 g
Carbohidrați: 23,4 g
Dintre care zaharuri: 0,95 g
Proteine: 13,4 g
Sare: 0.0 g

PER 100 g:
Energie (kJ/kcal): 1614/384
Grăsimi: 7,6 g
Dintre care saturate: 2,5 g
Carbohidrați: 46,8 g
Dintre care zaharuri: 1,9 g
Proteine: 26,8 g
Sare: 0.0 g

Aceste informații nutriționale sunt pentru aroma de ciocolată. Când alegeți o aromă diferită, valorile nutriționale vor varia, conținutul de proteine în special, crescând cu aproximativ 8%.

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Terci de Ovaz cu proteine (Mostra)

Selectează imaginea

Terci de Ovaz cu proteine (Mostra)
Back to top