• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Raspberry Ketones Pudră

La multi ani, Myprotein! Sarbatoreste cu pana la 50% reducere la TOT!

Am implinit 13 ani! Aceasta saptamana vom avea pana la 50% reducere la toata gama + o oferta fulger care va fi activa doar 24h!
Doar azi, folosind codul de reducere EXTRARO:
Cheltuie 450RON si primeste 15% reducere aditionala la toata comanda!
Cheltuie 350RON si primeste 12% reducere aditionala la toata comanda!
Restul clientilor primesc 8% reducere aditionala la toata comanda!

Oferta valabila pana pe 28.05.2017 la miezul noptii, sau in limita stocului disponibil. 

Cumpara Acum

89.00RON
Nu se află pe stoc

Prezentare produs

Cetona de Zmeură a fost adăugată la numeroase suplimente alimentare în ultimii ani. Aceasta este un extract natural din fruct și este comercializat ca un instrument eficient pentru stimularea metabolismului și promovarea arderii grăsimilor.

Studiile științifice care au avut ca subiect cetona de zmeură au făcut legătura dintre produs și o creștere a lipolizei (descompunerea celulelor grase). Datorită acestui efect al extractului, acesta a devenit un supliment popular în rândul culturiștilor care doresc să-și reducă nivelul de grăsime din organism și să stimuleze definirea.

Cetona de zmeură este un compus chimic ce se regăsește în fruct, fiind responsabilă pentru aroma și mirosul fructat. Structura chimică a cetonei de zmeură se află în strânsă legătură cu o serie de alte extracte utilizate de asemenea, în promovarea arderii grăsimilor. Capsaicina, care reprezintă componenta 'iute' a unui ardei iute și sinefrina stimulează creșterea metabolismului, însă au efecte secundare precum iritarea stomacului, pe care cetona de zmeură nu le are.

În contextul studiilor științifice, cetona de zmeură a dus la creșterea producției de norepinefrină, care cauzează creșterea temperaturii corpului, ducând la o creștere a ratei metabolice. Un alt efect al suplimentului în contextul examinării acestuia în cardul unui studiu a fost reducerea abilității organismului de a sintetiza grăsimile dietetice.

Datorită acestei duble abordări de împiedicare a producerii de noi celule grase în organism și creștere a ratei de ardere a grăsimilor, cetona de zmeură este percepută ca fiind una dintre cele mai eficiente modalități de reducere a nivelului de grăsimi din organism.

Pe lângă beneficiile de ordin estetic ale reducerii volumului de grăsimi de sub piele, un beneficiu secundar al acestui supliment este acela că depunerile de grăsime de la nivelul vaselor de sânge pot fi de asemenea reduse, datorită nivelurilor ridicate de norepinefrină din sânge.

În ansamblu, datorită originii sale naturale și lipsei efectelor secundare, cetona de zmeură este un produs care poate fi utilizat în siguranță de aproape orice persoană care dorește să experimenteze beneficiile reducerii nivelurilor de grăsime oferite de acest supliment.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

 • Crește rata metabolică
 • Face legătura cu reducerea abilității organismului de a reține grăsimi
 • Produs complet natural, fără efecte secundare dovedite

Utilizare recomandată

Ca supliment alimentar recomandăm consumarea a 100 mg, de două ori pe zi. Recomandăm consumarea cu cantitatea preferată de apă sau suc de fructe.

1 x lingură de plastic MP rasă (mică) cântărește 130 mg (0,13 g). (nu este inclusă)

Ingrediente

Acest produs conține 100% Raspberry Ketones Pudră, fără alte adaosuri.

Informații nutriționale

100% Raspberry Ketones Pudră.

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Raspberry Ketones Pudră

Selectează imaginea

Raspberry Ketones Pudră