Mygainer™

Reteta Gainer Premium

Aromă
Cantitate

Beneficiază de 25% Reducere GARANTAT la toate produsele nereduse! Cod: 30TOTALRO

SUPER OFERTĂ

Nu rata ocazia! 25% Reducere GARANTAT la toată comanda!

Oferta este valabilă doar pe Myprotein, aşa că nu mai aştepta, comandă acum!

Myprotein nu transmite informații terților. Reducerea maxima pe comanda este de 500 RON. Se poate aplica doar un cod pe comanda.

Cumpără Acum
305.00RON

În stoc De obicei expediat în termen de 24 de ore

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Prezentare produs

Ce este Mygainer de la Myprotein

Aceasta formula noua premium lansata si anume Mygainer este cea mai recenta in gama noastra foarte populara MyRange. Pur și simplu, vă puteți mări masa musculara numai atunci când organismul este într-un surplus de caloric; Prin urmare, la sfârșitul fiecărei zile, trebuie să iti fi hrănit corpul cu mai multe calorii decât ai ars. Acest lucru poate fi realizat prin intermediul consumului de mese și gustări solide; cu toate acestea, recunoaștem că acest lucru este uneori dificil in conditiile in care avem un stil de viata agitat. Prin urmare, această nouă formulă este o alegere inteligentă și convenabilă de supliment pentru toti cei care merg in sala de sport si care se străduiesc să crească în masă musculara!

Cum am creat Mygainer?

Am încorporat surse premium de carbohidrați foarte solubili, printre care se afla si Carb10TM (care este o marcă comercială a Compus Solutions Inc.). Au fost adăugate noi elemente pentru a sprijini obiectivele in ceea ce priveste câștigul in greutate, alături de elemente esențiale, printre care: amestec de multivitamine și minerale, 5g de L-Glutamine, 4g de BCAA si Digezyme®.

Care sunt beneficiile cheie?

 • Proteine 57g de proteine ​​de calitate superioara pe portie (204g; 3 cupe si trei sferturi) vor contribui la creșterea și menținerea masei musculare
 • Carbohidrati 132g de carbohidrati per portie vor indeplini cerintele zilnice de carbohidrați.
 • Calorii793 de calorii pe portie vor ajuta sa obtineti un surplus caloric în fiecare zi, care este un prim pas pentru a obține masa musculara.
 • BCAA 4g per portie într-o ratie de 2:1:1 de leucina, izoleucina si valina, elemente blocurile fundamentale pentru generarea de proteine .
 • Digezyme® - O enzimă digestiva inclusă cu intenția de a accelera digestia.
 • Amestec de Vitamine si Multiminerale Acest produs oferă 50% din DRZ in mai multe vitamine și minerale, inclusiv vitaminele A, E, C, fier și magneziu.
 • L-Glutamina - suplimentarea cu glutamina (în special dupa antrenament) poate ajuta la restabilirea nivelului de aminoacizi, care este diminuat în timpul antrenamentului. Refacerea acestuia va oferi blocuri fundamentale pentru generarea de proteine.
 • Arome alegeți între cele 4 arome premium (Decadent Milk Chocolate, Milkshake cu Capsuni , Vanilie & Crema de banane).

Este acest produs pentru mine?

Oferind o cantitate impresionanta de calorii, un raport de 2 la 1 de carbohidrati si proteine, precum și un profil unic, My Gainer este un supliment perfect adaptat pentru oricine cauta sa isi mareasca masa musculara, cu un minim de grăsime.

Cand ar trebui sa consum Mygainer?

Pentru a profita de beneficiile acestui produs, echipa noastră de experți de nutritionistii recomanda consumarea acestui produs dimineața sau imediat inainte/dupa antrenament. În mod alternativ, Mygainer poate fi consumat in orice moment pe tot parcursul zilei pentru a obține un surplus de calorii.;

Beneficii cheie

 • 57g de proteine per portie
 • Amestec impresionant de vitamine si multiminerale;
 • 793 calorii per portie

Utilizare recomandată

 • Adăugați 1 cupa mare pentru 500-1000 ml de apă sau lapte gras într-un shaker Myprotein, se agită timp de 30 de secunde si se consuma in 30 minute inainte sau dupa antrenament.
 • Consumați in primul rand dimineața cu iaurt grecesc, smoothie-uri, clătite, sau la alegere pentru a vă alimenta pe parcursul zilei.
 • In mod alternativ, consuma oricând pe tot parcursul zilei.

Ingrediente

Pentru alergeni, a se vedea ingredientele înbold.

Crema de Banane :Karbolyn;izolat proteic din zer ( [Lapte] [Soia] ), Dextrina Ciclica foarte ramificata , Făină de Amaranth ) , izolat proteic din lapte ( [Lapte] [soia] ), concentrat proteic din zer ( [lapte] ), Carb10;(amidon din mazare), Aroma naturala(Extract de curcumina , Aroma naturala, indulcitor (sucraloza)), Făină Tigernut , D Celle din zer & reg; ( [lapte] ), L glutamina , Crema vegetala fara lactate, BCAA Pulbere, guma xantan, Multi Vitamine Pulbere, amestec de enzime (amilază, lactază, celulază, Proteaza, lipază)

Milkshake Capsuni : Karbolyn; izolat proteic din zer ( [Lapte] [Soia] ), Dextrina Ciclica foarte ramificata , Făină de Amaranth ) , izolat proteic din lapte ( [Lapte] [soia] ), concentrat proteic din zer ( [lapte] ), Carb10;(amidon din mazare), Aroma naturala(Extract de curcumina , Aroma naturala, indulcitor (sucraloza)), Făină Tigernut, Aroma (Pulbere din suc de sfecla, aromatizator, indulcitor (sucraloza)), D Celle din zer; ( [lapte] ), L glutamina , Crema vegetala fara lactate, BCAA Pulbere, guma xantan, Multi Vitamine Pulbere, amestec de enzime (amilază, lactază, celulază, Proteaza, lipază)

Decadent Chocolate Milk : Karbolyn; izolat proteic din zer ( [Lapte] [Soia] ), Dextrina Ciclica foarte ramificata , Făină de Amaranth ), aromatizare (pudră de cacao, indulcitor (sucraloza), aromatizator), proteina din lapte izolata( [Lapte] [soia] ), Zer Fosfolipid concentrat proteic ( [lapte] ), Carb10; (Amidon din mazare), Tigernut Făină, D Celle din zer; ( [lapte] ), L Glutamina, Crema vegetala fara lactate, BCAA Pulbere, guma xantan, Multi Vitamine Pulbere, amestec de enzime (amilază, lactază, celulază, Proteaza, lipază)

Vanilla Cr & egrave; mi-: Karbolyn;, izolat proteic din zer ( [Lapte] [Soia] ), Dextrina Ciclica foarte ramificata , Făină de Amaranth , izolat proteic din lapte( [Lapte] [soia] ), Aromatizarea (aromatizator indulcitor (sucraloza)), Zer Fosfolipid concentrat proteic din [lapte] (5%), Carb10; (Amidon din mazare), Făină Tigernut , D Celle din zer; ( [lapte] ), L Glutamina, Crema vegetala fara lactate, BCAA Pulbere, guma xantan, Multi Vitamine Pulbere, amestec de enzime (amilază, lactază, celulază, Proteaza, lipază)

Nearomat: Karbolyn; izolat proteic din zer ( [Lapte] [Soia] ), Dextrina Ciclica foarte ramificata , Făină de Amaranth , izolat proteic din lapte( [Lapte] [soia] ), Zer Fosfolipid concentrat proteic din [lapte] (5%), Carb10; (Amidon din mazare), Făină Tigernut , D Celle din zer; ( [lapte] ), L Glutamina, Crema vegetala fara lactate, BCAA Pulbere, guma xantan, Multi Vitamine Pulbere, amestec de enzime (amilază, lactază, celulază, Proteaza, lipază)

Informații nutriționale

Cantitate per porție - 1½ cupe mari  (204g)

Porții per recipient -12 (2.5kg) 24 (5kg)

Informații nutriționale

  Per 100g Per porție
Energie 1095kJ/ 384kcal 2234kJ/ 784kcal
Grăsimi 4.7 g 9.5 g
  din care acizi grași saturați 0.7 g 1.4 g
Carbohidrați 59 g 120 g
  din care zaharuri 2.1 g 4.2 g
Fibre 5.9 g 12 g
Proteine 23 g 47 g
Sare 0.08 g 0.18 g
  Per 100g Per porție
Vitamina A 197μg (DZR* 25%) 400μg (DZR* 50%)
Vitamina D 3.8μg (DZR* 26%) 6.1μg (DZR* 51%)
Vitamina E 3mg (DZR*26%) 6.1mg (DZR* 51%)
Vitamina C 20mg (DZR* 26%) 41mg (DZR* 52%)
Tiamină 0.3mg (DZR* 28%) 0.6mg (DZR* 56%)
Riboflavină 0.4mg (DZR* 29%) 0.8mg (DZR* 58%)
Niacină 4mg (DZR* 26%) 8.2mg (DZR* 51%)
Vitamina B6 0.3mg (DZR* 25%) 0.7mg (DZR* 50%)
Magneziu 95mg (DZR* 26%) 193mg (DZR* 52%)
Fier 3.5mg (DZR* 26%) 7.1mg (DZR* 51%)
Zinc 2.5mg (DZR* 26%) 5.1mg (DZR* 51%)
Iod 38μg (DZR* 26%) 77μg (DZR* 51%)

Active Ingredients

  Per porție
L-Glutamină 5.0 g
L-Leucină 2.0 g
L-Izoleucină 1 g
L-Valină 1 g

 

* Doza Zilnică Recomandată pentru un adult obișnuit (8400 kJ/2000 kcal)

Informațiile nutriționale sunt bazate pe versiunea Ciocolată cu Lapte Decadentă. Când alegeți altă aromă informațiile nutriționale pot varia.

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Mygainer™

Selectează imaginea

Mygainer™
Back to top