Reduceri de până la 60% + Extra 10% Reducere | COD: ANIVERSARE
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Creștere în greutate

2 rezultate

Indiferent dacă încerci să îți crești forța și masa musculară sau lupți să câștigi în greutate, cel mai important lucru este să creezi un surplus de calorii - luând mai multe calorii decât arzi.

Știm că acest lucru poate fi dificil atunci când ai un stil de viață activ, dar, având la îndemână produsele din gama noastră de shake-uri pentru creștere în greutate, îți va fi mai ușor să obții combustibilul de care ai nevoie, oriunde te-ai afla.

Dacă te interesează produsul cel mai bun pentru creștere în greutate, încearcă THE Gainer™.

Sortare după:

Products

Întrebări frecvente

Cum pot să mă îngraș?

Creșterea în greutate este simplă, pur și simplu obțineți un surplus de calorii, adică luați mai multă energie decât cheltuiți în acea zi. Puteți face acest lucru prin creșterea aportului alimentar sau prin reducerea exercițiilor fizice (sau o combinație a celor două). Totuși, dacă ceea ce urmăriți este creșterea musculară, vă sfătuim să aveți un ușor surplus caloric (aproximativ 5% din cantitatea de întreținere) cu o dietă bogată în proteine și un program de antrenament structurat și progresiv!


Ce înseamnă surplusul de calorii?

Un surplus de calorii este pur și simplu atunci când cantitatea de energie pe care o luați din alimente depășește cantitatea de energie pe care o ardeți.


Cum pot obține un surplus de calorii?

Puteți fie să vă măriți aportul alimentar, fie să micșorați cantitatea de exerciții fizice pe care le faceți (sau o combinație între cele două) pentru a obține un surplus caloric.


Ce este un vrac "murdar"?

Un "dirty bulk" este un termen popular pentru a mânca mult peste surplusul care v-ar ajuta să creșteți câștigul muscular net. Acesta este un mijloc de a adăuga rapid greutate (ceea ce vă poate ajuta să aveți performanțe mai bune sau să ridicați greutăți mai mari), dar este adesea obținut prin consumul de alimente mai puțin nutritive și prin acumularea unei cantități mari de grăsime corporală inutilă.


Ce este un vrac "curat" sau "slab"?

Un "clean bulk" ar fi o abordare mai măsurată a creșterii în greutate, reducând la minimum orice creștere a grăsimii corporale, concentrându-se pe alimente dense din punct de vedere nutrițional și căutând să crească în greutate încet, pe o perioadă de timp îndelungată.


Cum pot folosi un câștigator de greutate?

Weight gainers (și orice shake, de altfel) poate fi privit ca o altă masă; corpul tău nu îl recunoaște ca fiind "x" lucru, ci doar folosește ceea ce îi dai! În cazul unui produs precum Weight Gainers, considerându-le ca o masă suplimentară sau înlocuind o masă (care ar fi avut mai puține calorii) vă va ajuta să obțineți beneficiul pe care îl căutați.


Când ar trebui să iau un câștigator de greutate?

Când este cel mai practic pentru dumneavoastră, în funcție de programul dumneavoastră. Acestea pot fi destul de "grele" pentru stomac (deoarece este vorba de o mulțime de nutrienți într-o singură masă), așa că administrarea lor înainte de exerciții fizice ar fi nerecomandată, deoarece ar putea duce la o "cusătura" sau la probleme intestinale. Luați-le atunci când vă convine cel mai bine și chiar împărțiți-le în mai multe porții, dacă este mai practic.