• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarian

    Vegetarian

Bedtime Extreme

Aromă
Pachet
Cantitate

Beneficiază de 25% Reducere GARANTAT la toate produsele nereduse! Cod: 25TOTALRO

SUPER OFERTĂ

Nu rata ocazia! 25% Reducere GARANTAT la toată comanda!

Oferta este valabilă doar pe Myprotein, aşa că nu mai aştepta, comandă acum!

Myprotein nu transmite informații terților. Reducerea maxima pe comanda este de 500 RON. Se poate aplica doar un cod pe comanda.

Cumpără Acum
89.00RON

În stoc De obicei expediat în termen de 24 de ore

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Prezentare produs

Ce este Bedtime Extreme?

Construirea mușchilor se rezumă în primul rând la asigurarea unui echilibru pozitiv de nitrogen pe parcursul zilei. Acest echilibru este pus în pericol în perioada de repaus în care dormiți. Am dezvoltat formula Bedtime Extreme care va elibera treptat Glutamină în organismul dvs. pe timpul nopții, pentru a oferi mușchilor dvs. cantitatea de proteine necesară regenerării și refacerii, în timp de dormiți.

Beneficiile oferite de Bedtime Extreme

Proteina din zer are o acțiune mult prea rapidă, lăsând o perioadă de timp neacoperită înaintea micului dejun. Combinația de Izolat Proteic din Zer și Proteină din Lapte (cazeină micelară), Concentrat Proteic din Zer și Pudră din Albuș de Ou va elibera aminoacizi într-un ritm controlat, pe timpul nopții. Cu un conținut redus de grăsimi și carbohidrați, formula Bedtime Extreme vă ajută cu adevărat să vă mențineți în 'zona de creștere în masă'. De asemenea, această formulă are un conținut extrem de redus de carbohidrați și grăsimi!

3 g de HMB & și 5 g de Glutamină per servire sunt, de asemenea, adăugate pentru a asigura minimizarea catabolismului pe perioada somnului.

Cine poate folosi Bedtime Extreme?

Bedtime Extreme este o opțiune excelentă pentru cei care urmăresc stimularea recuperării, cu o eliberare susținută de aminoacizi pe timpul nopții.

Când se poate folosi Bedtime Extreme?

După cum o sugerează și numele, recomandăm utilizarea Bedtime Extreme cu aproximativ 30 de minute înainte de culcare.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Eliberare treptată de proteine pe parcursul nopții
  • Beneficii de recuperare suplimentare, datorită unor aminoacizi cheie
  • Risc redus de catabolism, datorită HMB

Utilizare recomandată

Adăugați 400 ml de apă sau lapte în shakerul nostru (cu cât adăugați mai puțin lichid cu atât mai gros va fi shake-ul). Apoi, adăugați 2 linguri MP mari (60 g), agitați și consumați. A se consuma cu 30 de minute înainte de culcare.

1 x lingură din plastic MP rasă (mare) cântărește 28 g.

Ingrediente

Amestec de proteine cu eliberare treptată pentru noapte (Concentrat Proteic din Lapte*, Concentrat Proteic din Zer*, Izolat Proteic din Zer*, Pudră din Albuș de Ou), Glutamină, Pudră de Cacao (doar arome de ciocolată), HMB (acid beta-hidroxi-beta-metilbutiric), Arome (doar variante aromate), Îndulcitor (Sucraloză® [doar variante aromate]), Emulsificator (Lecitină de Soia), Coloranți (Curcumină [doar aromă de banane], Roșu Sfeclă [doar aromă de căpșuni]). *Din Lapte

Informații nutriționale

Per 60 g:
Energie: 817.8 kJ
Energie: 201.0 cal
Proteine (așa cum este): 43,3 g
Carbohidrați: 2,6 g
Grăsimi: 2,1 g

De asemenea, per 60 g:
Glutamină: 5 g
HMB: 3 g

Conținutul nutrițional poate varia ușor de la o aroma la alta.

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Bedtime Extreme

Selectează imaginea

Bedtime Extreme
Back to top