45% REDUCERE la Proteine
+35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Amestec pentru creștere în greutate

Modul perfect de a-ți crește forța și greutatea

  • Vegetarian
RON

Amestec pentru creștere în greutate

Modul perfect de a-ți crește forța și greutatea

  • Vegetarian
RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35

Clear Whey Isolate, Hazelnut Whip, Jelly Belly, creatina, mostrele, îmbrăcămintea nouă și unele accesorii nu sunt incluse în ofertă. Lista completă de produse excluse este aici.

Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată sau în limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comandă. Reducerea maximă este de 6000 RON per comandă. Reducerea se aplică doar produselor cu preț întreg.

Cumpără

Dacă comanzi înainte de 8 pm, livrarea se face a doua zi lucrătoare, prin curier. Serviciu disponibil pentru comenzi plasate înainte de 8 pm (2 pm în weekend și de sărbători legale) cu livrare a doua zi lucrătoare. Se aplică majorității adreselor de livrare de pe teritoriul Marii Britanii.

Dacă nu sunt complet mulțumit de produs?

Te rugăm să consulți Politica de returnare.

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Alţi clienţi au mai cumpărat

Recenzii

Overall Rating : 3.93 / 5 (27 Recenziile clienților)
  • 15 5 star reviews
  • 4 4 star reviews
  • 3 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 4 1 star reviews
Vezi toate recenziile
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

parere dupa ceva timp

E prima oara care iau acest produs, portia recomandata imi face rau, greata si rau imediat, am incercat si la o cupa si tot imi face rau, provoaca stare de rau si greata imediat dupa utilizare, nu recomand

A fost util?

Parere

Am luat cu gust de ciocolata fina, e bun la gust. Momentan nu am vazut rezultate, insa portia recomandata este deranjata pentru mine, imi ofera greata si stare de rau pentru o perioada dupa utilizare

A fost util?

Îl recomand mai ales femeilor

Este a 3-a luna de când consum acest tip de shake proteic, l-am ales pe baza feedbackului de pe pagină dar și a descrierii sale. Când am început să îl consum era într-o perioadă în care fizic nu aveam cum sa fac efort (hernie de disc lombară) starea mentala nu era ok deci mesele erau rare și oricum aveam un deficit caloric. Metabolismul meu este unul foarte rapid, trebuie sa mănânc cam 5 mese pe zi să obțin poate 1kg in o lună, dar asta pot face doar in zilele libere căci munca nu mă lasă să stau lipita de frigider :)). Având și un sindrom de colon iritabil trebuie sa am grija cu ce mănânc s.a.m.d. Îl recomand mai ales femeilor pentru că în ciuda cremelor și toate tâmpeniilor de pe piața pentru ten, nimic nu a făcut miracole, de când beau shake-ul tenul meu arata de parca mi-am făcut tratamente cosmetice in fiecare săptămână (am 33 ani), mă simt hidratată, am energie sa îmi duc până la capăt toate treburile și îl beau oriunde as fi. Pot spune că "m-am îngrășat" cu 2kg aproximativ, dar la 1.74m nu este chiar atât de vizibil. Ideea este că nu te îngrași peste noapte de la el, trebuie sa ai și mese regulate. Nu bea shake-ul in loc de masă, ba chiar combina-le la diferența de jumătate de oră. Cred că plusul feedbackului meu este aceasta schimbare la nivel de hidratare al pielii ce s-a observat dupa puțin timp. In concluzie, recomand !

A fost util?

Nu a functionat

Toata lumea vorbeste de gust nu si de eficacitate si rezultate. Am consumat aprox 25kg(acesta+extreme gainer)din acest produs si am "castigat" cam 5kg per total dar aici apare chestia interesanta, am avut o dieta bogata cu multe mese/zi iar dupa renuntarea la gainer am continuat aceeasi crestere in greutate doar din acea dieta, lucru care m-a facut sa ma conving de ceea ce banuiam si anume ca acest supliment nu m-a ajutat mai deloc. Ce am observat ca face dupa 40-60min de la consum e ca creaza un mediu acid in stomac facandu-ma nevoit sa consum mancare pt a stopa senzatia de arsura. Intr-un alt context o asistenta mi-a recomandat sa evit consumul de suplimente ce creeaza foame pt ca sunt sintetice, cuvantul care defineste cel mai bine gustul acestui produs +artificial.

Merge bine cu:

merge bine sa te minti si sa iti fentezi creierul crezand ca ajuta la ceva.

A fost util?

Recomand

Gust bun , rezultate optime

A fost util?

nu mai e ce a fost

am cumparat in trecut extrem gainer blend si a fost super experienta. Asta are gust foarte naspa, zici ca i suc din ala la 3 litri 2 lei... ala vechi era mai gros dupa ce il amestecam cu apa, asta nou zici ca i apa dupa ce il amestec... total dezamagit si am si cumparat 10 kg... sper sa ma obisnuiesc ce sa zic. Am terminat ultimul sac de extreme gainer blend acu 1 sapt, deci nu mi e greu sa le compar. O sa imi fie dor.

Merge bine cu:

depresie

A fost util?

Gust oribil

Are gust de medicament. Am senzatia ca am var in gura. Combinat cu aroma de vanilie, iti creeaza o stare de greata. E oribil!

A fost util?

Mod de utilizare

Buna ! Ma puteți informa in legătura cu modul de utilizare ? De câte ori trebuie administrat pe zi și ce cantitate  Mulțumesc ! 

A fost util?

Recomand !

Foarte bun la gust , are o textura fina și te simți bine după ce îl consumi , nu ai stări de greață . Cu ajutorul acestui produs am avut rezultate bune intr o perioada scurta de timp .

A fost util?

De efect

Unul din produsele care au avut efect vizibil și rapid. In perioada in care am luat Weight gainer blend am reușit să cresc in greutate câteva sute de grame pe săptămână. Porția e mult prea mare pt mine, astfel că am luat numai o jumătate de porție.

Merge bine cu:

Lapte, apă.

A fost util?