Ai adăugat

Ne pare rău, se pare că s-a produs o eroare. Te rugăm să încerci din nou.

Quantity:

Subtotal: ( produsele din cosul tau)

Produsul pe care îl cauți nu mai este disponibil

Other customers purchased instead

Oferta
Acid Whey Protein

Acid Whey Protein

WPC80

 • Vegetarian
 • Fara Gluten
RON

Prima ta comandă pe Myprotein? Foloseste codul NOURO pentru a primi 20% reducere!

Este prima ta comandă pe Myprotein? Nu uita să foloseşti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toată comanda!

* Oferta valabilă doar pentru clienţii noi sau la prima comandă efectuată pe Myprotein. Reducerea se aplică la toate produsele nereduse din gamă.

Cumpără Acum

Stoc epuizat

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

 • Informații produs

  Produsul nostru, Acid Whey Protein, este o Proteină din Zer cu concentrație 80 (WPC80) produsă din zer de brânză vegetală acidă de înaltă calitate, provenit de la una dintre cele mai renumite fabrici de produse lactate din Occident.

  Având cea mai ridicată Valoare Biologică (BV) dintre toate proteinele cunoscute, Proteina din Zer conține niveluri ridicate de aminoacizi esențiali și neesențiali.

  Produsul nostru Acid Whey Protein este solubilizat, astfel că se amestecă instantaneu și are un profil aromatic foarte fad. De asemenea, are proprietăți nutriționale excelente, conținând peste 80% proteine (masă uscată).

  Trasabilitatea reprezintă un element esențial al procesului nostru de monitorizarea a calității iar pentru a susține acest proces, colaborăm cu furnizori renumiți de zer din Europa, putând astfel să controlăm proviziile de zer până la sursă.

  Acid Cheese Whey sau Sour Cheese Whey cum mai este denumită, este opținută în timpul etapei de fabricare a brânzeturilor acide, precum cottage cheese (perluțe de brânză). Mult mai cunoscuta Sweet Whey provine din "brânzeturi cu pastă tare" precum brânza Cheddar sau Swiss Cheese.

  Proteina din zer obținută din Acid Whey oferă numeroase beneficii, inclusiv faptul că este deosebit de bogată în beta-lactoglubină naturală. Aceasta este proteina care poate "captura" moleculele lipidice. Alte beneficii oferite de zerul derivat din zer acid spre deosebire de zerul dulce sunt:

  Cantități mari de lactoferină naturală (1%).

  Niveluri naturale mai mari de leucină, care stimulează intens sinteza proteinelor.

  Niveluri naturale mai mari de cisteină, care accelerează sinteza glutationului.

  Niveluri naturale mai mari de tiptofan, care pot reduce stresul și îmbunătăți somnul.

  Fracțiile proteice ale Acid Whey Protein sunt: 60% beta-lactoglobulină, 20% alfa-lactalbumină, 8% BSA, 10% imunoglobulină-G (IgG), 1% lactoferină, 1% altele.

  Profilul de aminoacizi se regăsește în partea de jos a paginii, sub secțiunea 'Certificate'.

  Acest produs conține Acid Whey Protein. Dacă acest produs nu vi se pare potrivit pentru dvs., vă recomandăm să alegeți Impact Whey Protein® care este produs din zer dulce.

  Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

  Beneficii cheie
  • Conținut natural ridicat de lactoferină
  • Conținut excelent de aminoacizi
  • Absorbție rapidă de proteine
 • Utilizare recomandată

  Adăugați 150-250 ml de apă sau lapte în shaker-ul nostru (cu cât adăugați mai puțin lichid cu atât mai gros va fi shake-ul). Apoi, adăugați o lingură MP mare cu vârf (30 g), agitate și consumați. Utilizați de 2-3 ori pe zi sau după caz.

  1 x lingură de plastic MP rasă (mare) cântărește 30 g (nu este inclusă).

 • Ingrediente

  Acid Whey Protein Concentrat*, Emulsificator (Lecitină de Soia). * din lapte

 • Informații nutriționale

  Per 30 g:
  Energie: 116.0 Kcal
  Energie: 485 KJ
  Proteine (masă uscată): 24,9 g
  Proteine (așa cum este): 23,7 g
  Carbohidrați (Lactoză): 1,2 g
  Grăsimi: 2,1 g
  Colesterol: 92.0 mg

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Back to top