Pachetul pentru Noapte

La multi ani, Myprotein! Sarbatoreste cu pana la 50% reducere la TOT!

Am implinit 13 ani! Aceasta saptamana vom avea pana la 50% reducere la toata gama + o oferta fulger care va fi activa doar 24h!

Doar azi, primeste 13% reducere suplimentara la toata comanda folosind codul 13ANI!

Oferta valabila pana pe 28.05.2017 la miezul noptii, sau in limita stocului disponibil.

Cumpara Acum

208.97RON
Nu se află pe stoc

Stoc epuizat

Prezentare produs

Pachetul pentru Noapte a fost conceput pentru a vă oferi produsele esențiale necesare pentru a promova un somn bun și recuperare musculară menținându-vă totuși organismul într-o formă de dezvoltare musculară. Am combinat în acest pachet convenabil proteina cu eliberare lentă Milk Protein Smooth cu formula patentată ZMA de zinc și magneziu și 5-HTP pentru un somn mai liniștit, pentru a încuraja recuperarea și pentru a vă atinge obiectivele de antrenament.

Milk Protein Smooth (Fără aromă, pungă de 1 kg) este o proteină concentrată din lapte, derivată din lapte degresat ultrafiltrat. Aceasta proteină avansată din lapte este o sursă excelentă de cazeină nativă și proteine din zer în același raport ca și cel gasit în mod natural în lapte (cazeină 80% și zer 20%).

5-HTP (Tub, 90) (5-Hdroxi L-Triptofan) este un aminoacid natural, un precursor al neurotransmițătorului serotonina. Nivelurile crescute de serotonina s-au dovedit că ajută la îmbunătățirea somnului și suprimă pofta de mâncare.

ZMA (Tub, 90) este o combinație sinergică de Zinc și Magneziu concepute pentru a maximiza absorbția și pentru a susţine recuperarea după antrenament. Zincul joacă un rol central în reglarea creșterii celulare și repararea țesuturilor, precum și în menținerea unui sistem imunitar sănătos.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • 3 produse pentru înainte de culcare
  • Recuperare musculară îmbunătățită
  • Un somn mai bun

Utilizare recomandată

Vă rugăm să consultați paginile individuale ale produselor pentru detalii. Vă rugăm să rețineți că noi recomandăm să consumați ZMA și Milk Protein Smooth la distanță de macar 90 minute una de cealaltă pentru că lactatele pot afecta absorbția de ZMA.

Ingrediente

Vă rugăm să consultați paginile individuale ale produselor pentru detalii.

Informații nutriționale

Vă rugăm să consultați paginile individuale ale produselor pentru detalii.

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Pachetul pentru Noapte

Selectează imaginea

Pachetul pentru Noapte