Bundle pentru Energie si Anduranta

aroma Zmeura reala

Beneficiază de 25% Reducere GARANTAT la toată comanda!

Beneficiază de 25% Reducere GARANTAT la toată comanda!

SUPER OFERTĂ

Nu rata ocazia! 25% Reducere GARANTAT la toată comanda!

Oferta este valabilă doar pe Myprotein, aşa că nu mai aştepta, comandă acum!

Oferta este valabilă până pe 22.10.2017 la miezul nopţii sau în limita stocului disponibil. Poti folosi doar un cod pe comanda. Oferta se aplica doar produselor nereduse. Nu se poate aplica o reducere mai mare de 500 RON pe comanda

Cumpără Acum
544.06RON
Nu se află pe stoc

Stoc epuizat

Disponibilitate: Stoc epuizat

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Prezentare produs

Fie că este vorba de alergat pe distanţe lungi sau ciclism acest pachet ofera o gama de produse cheie pentru a ajuta la maximizarea antrenamentului și performantei. Deci, indiferent de obiectivul dvs. în acest an, energizează-ţi corpul și maximiză-ţi potențial cu noul nostru energy & amp; Endurance Bundle

Bundle-ul pentru Energie si Anduranta include:

ENER:GEL, Portocale

Acest gel include un amestec esential de electroliți ce contribuie la menținerea rezistenţei în timpul exercitiilor de anduranţă prelungite și sporeste absorbția de apă în timpul exercițiilor fizice.

TriCarb, Fara aroma, 800g

TriCarb este o bautură bazată pe carbohidraţi cu un amestec unic de 3 carbohidrați diferiti, care include: Maltodextrină, Fructoză și Palitinoza & reg;. TriCarb oferă de asemenea 500 mg de electroliti. TriCarb combină carbohidrați și electroliți, care contribuie la menținerea rezistenţei sporeste absorbția de apă în timpul exercițiilor fizice.

RE:CHARGE, Portocale, 1.5kg

RE:CHARGE este o formulă avansată, care include peste 17 g de proteine, 55 g de glucide și 1000 miligrame de electroliți. Re: CHARGE conține, de asemenea 5g de creatina monohidrata per porţie şi are zero grame de grăsime. În plus, amestecul de proteine premium va contribui la creșterea și menținerea masei musculare.

Batonul MyBar Ovaz si Zer, aroma Real Raspberry

MyBar® Oats & Whey este un baton de ovăz gustoas și hrănitor pentru cei care caută să adauge proteine si carborhidraţi la dieta lor. Fiecare baton de 88g conține 22 g proteine derivate din lapte şi zer.

Glucozamina HCL, 360 Tablete

Glucozamina este un nutrient natural. Glucozamina este o componentă majoră a cartilajului care este țesutul corpului folosit pentru a absorbi impactul și pentru aproteja articulațiile noastre când ne deplasăm. Fiecare comprimat are pret imbatabil si conține 1000 mg de glucozamina HCL. Glucozamina HCL ofera cu 40% mai multă Glucozamina decât un supliment normal din sulfat de Glucozamina.

AROMELE, PRODUSELE ŞI DIMENSIUNILE SUNT PRECUM CELE INDICATE ŞI POT FI SUBSTITUITE FĂRĂ NOTIFICARE IN FUNCTIE DE NIVELUL STOCULUI DISPONIBIL

Beneficii cheie

  • Include 5 produse fantastice
  • Pret excelent
  • Ideal pentru cei care practica sporturi de anduranta

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Bundle pentru Energie si Anduranta

Selectează imaginea

Bundle pentru Energie si Anduranta
Back to top