45% REDUCERE la alimente și gustări
+35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35

Ce este Command?


Suntem bucuroși să vă prezentăm gama Command, cea mai nouă și avansată colecție de suplimente nutritive pentru gaming, inovată de MyProtein. Echipa noastră a creat aceste produse cu scopul de a satisface nevoile competitorilor din eSport și gamerilor, iar misiunea noastră este aceea de a produce un supliment nutritiv pentru gaming autentic și eficient, disponibil în arome savuroase, pentru a te ajuta să funcționezi la capacitate maximă.


De ce ar trebui gamerii să ia în considerare alimentația? Explicația este foarte simplă, în cadrul competițiilor de gaming, o secundă poate face diferența între victorie și înfrângere. Dacă ești determinat să ajungi cel mai bun, fiecare fracțiune de secundă trebuie să decurgă în favoarea ta, iar pentru a reuși acest lucru, trebuie să ai grijă de starea ta generală de bine și de funcțiile cognitive.


În astfel de momente, gama Command își dovedește importanța. A fost creată de echipa de experți în nutriție MyProtein, cu experiență în domeniu de peste 10 ani, iar produsele care fac parte din această gamă sunt pline de ingrediente cheie care au rolul de a contribui la îmbunătățirea performanței tale în gaming, prin intermediul substanțelor, vitaminelor și mineralelor. Gama Command a fost dezvoltată cu scopul de a ajuta gamerii, prin îmbunătățirea funcționării psihicului, a stării de alertă, concentrării și timpului de reacție, protejând în paralel vederea. Mai mult decât atât, aceste produse au fost concepute fără zahăr adăugat, astfel vei putea evita creșterile rapide și nedorite de zahăr la nivelul sângelui.

Cumpără

În curând... Ce sunt suplimentele Command Nootropic?


Fie că ești student, un angajat la birou foarte solicitat sau un streamer, știm cât de important este să rămâi concentrat și energic pentru a obține cele mai bune rezultate. Indiferent de aroma pe care o vei alege, pachetele și dozele noastre de substanțe sunt pline de ingrediente care te vor ajuta să funcționezi la capacitate maximă, în orice domeniu activezi. Toate ingredientele folosite în conceperea acestor suplimente au fost alese datorită avantajelor pe care acestea le aduc gamerilor - pentru a te face să înțelegi de ce această compoziție este atât de specială:

 • Mai puțin de 25 de kcal per porție, fără zahăr adăugat, fără grăsimi.
 • Încărcat cu 250 mg de Cognizin, un nootrop natural extrem de studiat.
 • Conține 150 mg cafeină, dovedită a fi eficientă la îmbunătățirea stării de alertă și concentrării - ideală pentru momentele de maximă importanță din cadrul meciurilor.
 • Un alt ingredient regăsit în aceste suplimente este zincul, cu rol important pentru funcțiile cognitive - te va ajuta să iei mai ușor deciziile de ultim moment.
 • Vitamina C, cu rolul de a reduce oboseala psihică și fizică - te va ajuta să funcționezi la capacitate maximă pe durata maratoanelor de gaming.
 • Vitamina A și Luteina, pentru îmbunătățirea vederii - ingrediente ideale pentru perioadele lungi de stat în fața ecranelor.


Ești dornic de a afla mai multe? Accesează oricare pagină a produselor noastre din gama Command pentru a descoperi și mai multe detalii despre avantajele acestor suplimente.

În curând

Ce beneficii au dozele dozele Command?


Preferi să consumi energizantul direct din doză? Avem soluția prin gama noastră delicioasă de energizante disponibile în diferite arome precum: Zmeură albastră, Strugure, Măr acrișor, Portocale sau Căpșuni. Energizantele noastre au în componența lor următoarele:

 • Nootropul natural sub formă de pudră extras din ciuperca Coama Leului.
 • 180 mg de cafeină, cu rolul de a spori starea de alertă și concentrarea.
 • Zinc, pentru îmbunătățirea funcțiilor cognitive.
 • Vitamina A și luteină, care reduc probleme de vedere ale gamerilor.
 • În plus, acestea conțin vitamina B6, B12 și D3 pentru a-ți da un impuls la nivelul întregului organism.


Toate aceste beneficii incluse într-o doză cu un conținut caloric mai mic de 10 kcal și fără zahăr adăugat. Cum să nu iubești acest energizant?

Cumpără

Calitatea Command


Gama Command se mândrește prin calitatea produselor sale. Totalitatea formulelor noastre au fost dezvoltate de experți nutriționiști, iar aparatura de specialitate de ultimă oră, ne permite dezvoltarea, formularea și testarea - prin utilizarea razelor infraroșii și razelor X, astfel încât fiecare produs să se ridice la standardele cerute.


Fiind o inovare marca MyProtein, gama Command beneficiază de credibilitatea și experiența în domeniu de peste 10 ani pe care experții noștri nutriționiști o au. Din moment ce MyProtein este cel mai mare brand de suplimente nutritive pentru gaming din Europa, te poți încrede că te aflii pe mâini bune folosind gama Command.


Vrem să ne asigurăm că fiecare client iubește produsele noastre la fel de mult precum le iubim noi, iar feedback-ul este astfel binevenit. Te rugăm să ne lași un review, să ne spui părerea ta sau să iei legătura cu noi prin centrul nostru de ajutor.

Cumpără