Pentru alergeni, inclusiv cereale care conțin gluten, a se vedea ingredientele evidențiate cu caractere aldine. Fabricat într-o unitate de producție unde se manipulează lapte, ouă, nuci și arahide.
Caramel sărat cu ciocolată dublă:
Făină de grâu (făină de grâu, carbonat de calciu, fier, niacină, tiamină), îndulcitor (maltitol), umplutură cu aromă de caramel sărat (15%) (îndulcitor (maltitol), emulsifiant (gumă arabică), proteine din mazăre, agent de umezire (glicerină vegetală), ulei de cocos, ulei de măsline, proteine din soia, sare, aromă), agent de umezire (glicerină vegetală), proteine hidrolizate din grâu, fulgi de ciocolată cu îndulcitor (6%) (masă de cacao, îndulcitor (maltitol), emulsifiant (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă), pudră de cacao, proteine din mazăre, ulei de măsline, pastă de curmale, proteine din soia, ulei de cocos, emulsifiant (gumă arabică), agent de afânare (bicarbonat de sodiu), aromă.
Unt de arahide cu ciocolată dublă:
Făină de grâu (făină de grâu, carbonat de calciu, fier, niacină, tiamină), unt de arahide (15%), îndulcitor (maltitol), agent de umezire (glicerol), proteine hidrolizate din grâu, fulgi de ciocolată neagră cu îndulcitor (7%) (masă de cacao, îndulcitor (maltitol), emulsifiant (lecitină din soia), pudră de cacao, aromă), pudră de cacao, proteine de mazăre, ulei de măsline, pastă de curmale, proteine din soia, ulei de cocos, emulsifiant (gumă arabică), agent de afânare (bicarbonat de sodiu), aromă.
FULGI DE CIOCOLATĂ NEAGRĂ: masă de cacao minim 49%.