REDUCERI de până la 70%| Extra 10% reducere | COD: IMPACTRO
+Livrare gratuită la comenzile peste 200 RON

Creșterea forței

Când te simți puternic, te simți împuternicit. Și atunci ești de neoprit.

Când te simți puternic, te simți împuternicit. Și atunci ești de neoprit.

Beneficiază de toate sfaturile de specialitate de care ai nevoie cu privire la ce suplimente să iei, când să le iei, plus îndrumări privind modul în care îți poți dezvolta forța în fiecare zi.

Ce este antrenamentul de forță?


Hai să analizăm antrenamentul de forță și despre ce este vorba. Accentul aici se pune pe construirea forței în loc de construirea mușchilor. Da, vei câștiga niște mușchi pe parcurs, dar nu acesta este obiectivul principal.


A fi puternic îți aduce beneficii în toate exercițiile, precum și în viața de zi cu zi - și te ajută să îți menții corpul în stare bună pe măsură ce îmbătrânești.


Când te gândești la antrenamentul de forță, probabil că te gândești la haltere, gantere și aparate de fitness. Dar aceasta nu este singura modalitate de a-ți dezvolta forța.


Încearcă ceva diferit, cum ar fi exerciții cu greutate corporală și calisthenics sau ia niște benzi de rezistență și încearcă aparatele TRX. Schimbă-ți rutina și găsește plăcere în ceea ce faci.


Indiferent de modul în care alegi să îți construiești forța, amintește-ți cât de important este să continui să îți provoci mușchii. Una dintre cele mai bune strategii pentru a face acest lucru este cu supraîncărcarea progresivă. Vei vedea progresul prin creșterea de fiecare dată a solicitărilor asupra mușchilor tăi, cum ar fi adăugarea greutății, adăugarea de repetări sau adăugarea timpului în care mușchii tăi sunt puși sub tensiune.

Care sunt beneficiile antrenamentului de forță?


De ce este importantă nutriția?

Nutriția este cea care alimentează organismul pentru performanță în timpul exercițiilor fizice și ajută organismul nostru să se recupereze. Proteinele sunt un macronutrient important, denumit uneori nutrientul energetic. Este bine studiat faptul că un consum de proteine după exerciții fizice îmbunătățește performanța pentru exercițiile de forță și de rezistență.

Proteinele contribuie la creșterea și menținerea masei musculare și la menținerea sănătății oaselor și, în plus, ajută la repararea fibrelor musculare care ar fi putut fi deteriorate în timpul exercițiilor fizice.

De asemenea, este important să iei în considerare de unde provine energia ta atunci când faci exerciții fizice. Carbohidrații sunt cruciali pentru construirea mușchilor, deoarece furnizează energie pentru antrenamente și refac depozitele de glicogen, ajutând la o recuperare mai rapidă. De asemenea, aceștia facilitează creșterea și repararea mușchilor prin promovarea livrării de nutrienți către celulele musculare prin eliberarea de insulină.